304

Георги

преди 3 години

Дребосъците са винаги много злобни, особено ако имат власт и подчинени. Не забравяйте, че ГЕРБ все още е най-голямата политическа сила. Не съм фен на Бойко, но не съм фен и на сегашните управляващи и още повече ме дразни начина по който започват. Точно в стила на Слави - нагло и брутално. Само реваншизъм и нищо градивно

303

123

преди 3 години

До българинТъп си...

302

Анонимен

преди 3 години

Би било голям цирк - страхливия мишок с белезници докаран в парламента.

301

Сат Н

преди 3 години

Новите мутри се държат като конвент.------Така и трябва.

300

Сат Н

преди 3 години

По повод вчерашното дървене на бай Вежди. Газолизеца Боков, че той не бил МУТРА, желая да отбележа, че той Е мутра. Вярно - тьпа и задръстена, но се пак МУТРА. 1) Влиза в ареста за сбиване с патрулен полицай2) Набута се като ба лък в КТБ3) Сам се хвалеше, че подарил на Боко книгата "Владетелят" на Макиавели. Който не я е чел и не знае кой е Макиавели и на какво се вика "макиавелизъм", нека си попълни празнините.

299

Анонимен

преди 3 години

Е те сега започва то! Сега ще видите вие истинските мутри! фигуранте къде си? Божков разпореди ли ти вече какво да правиш? Нещастници!

298

тато

преди 3 години

Новите мутри се държат като конвент. Да сложат гилотината пред парламента и да почавт да режат глави.

297

долу БСП

преди 3 години

трият коментари от сайта? защо мислите?

296

Анонимен

преди 3 години

До българин Ами мястото на най големите крадци и измамници от БСП(БКП)+ДПС къде е.

295

Ха-ха

преди 3 години

Пука му ня ББ за мераците на Мая и циркаджиите :)

294

Анонимен

преди 3 години

Адвокати в управлението - зададат ли се, кръсти се с две ръце. Те какво умеят? Да говорят, говорят, говорят безспир. Да лъжат постоянно - това им е част от професията. Не чакайте да свършат някаква работа - различна от това, да ви ошушкат с юридически врътки. За тях лъжата е напълно МОРАЛНѝ. За Мутрата Галева е МОРАЛНО да нарича другите мутри.

293

Анонимен

преди 3 години

Парламента, или работете или се махайте! Щото народът показа че се пробужда, но още не е отворил очи. Като прогледне не е ясно тоягата по чии гърбини ще играе.

292

До 311

преди 3 години

Айде без демагогия.Не сме вчерашни.За три месеца ,,ще разследват,, всичко.МухахаЗа три месеца само правилника на парламента няма да могат да прочетат.Пияндета. Не са опасни.Видяхме ги.

291

Вижте

преди 3 години

Коя си ти да искаш? Сайтът цензурира думата ,,комунист'' като я пишете без кавички. Кой плаща мислите?

290

Анонимен

преди 3 години

Сега македонците ще ни асимилират историята, а тия мутривътре ще се кланят на Русия.Нелегетимен вот

289

българин

преди 3 години

До: номер 278Не, България не е правова държава. И няма да бъде, докато премиерът в оставка Бойко Методиев Борисов се държи като римския диктатор Юлий Цезар пред Рубикон!Ако имаше лична армия сигурно щеше да я поведе към Народното Събрание, така както неговият колега е повел своите легиони към римския Сенат!Но, има Видовден! Дойде часът да се поиска сметката на ГЕРБ! Ще има ревизия. Ревизия на всички кюлчета, пачки и т.н. Мястото на Борисов е при неговото италианско приятелче Берлускони!

288

Анонимен

преди 3 години

На тези не им пука нито за държавата, нито за народа. Всичката им врява е пушилка, мъгла, под която искат да скрият нечистите си намерения.Искат Бойко в парламента?! Ще разследват С КОМИСИЯ ДЕЙНОСТТА на бившето правителство за три месеца?! И отказват мораториум върху дейността на Борисов, докато е в отставка, за да защитят националните интереси.Без Бойко, по бойковски?! С това, което правят, ще върнат за пореден път Борисов на власт.

287

Анонимен

преди 3 години

Този парламент е нелегитимен след купения вот в чужбина.

286

Корнелий

преди 3 години

Нов народен съд си требе. Всичките в кереча. Всичките казах и тези 240 най отпред до стената.

285

Анонимен

преди 3 години

Мая, ...сестрата на мутрите, кара тежък климакс