478

до 530

преди 3 години

Знаеш ли колко мнооооооооооогооооо си ***?

477

Анонимен

преди 3 години

Навремето някой ако се оопиташе да се бъзика с БАЙ ТОШО получаваше за компания в БЕЛЕНЕ---ГЛАДНИ ПРАСЕТА... Младите сега даже не могат и да си го помислят ???

476

Стойне от Чукурово

преди 3 години

Вярата си дава - Борисов,власта не дава...

475

Питали Радио Ереван

преди 3 години

- Кой ще е новия премиер на България?- Нима има значение? Гласувате за партии като ИТН, Изпразни се и БСП, значи на вас премиер не ви трябва, а панаир с кебапчета и виенско колело.

474

до 527

преди 3 години

Дори само да мълчи е мнотго по достойно от колкото да козирува и на портиера и да е посмешище.

473

Анонимен

преди 3 години

Хора не разбрахте ли , че сме в ситуация като през 1993 година? Тогава сменяхме един кофти модел, сега сменяме един още по-кофти. Затова пред НС утре да не ни излъжат. И ЛУСТРАЦИЯ без нея няма да минем. Всичко що е било закачено за ГЕРБ в канала за следващите 30 години. Така постъпиха другите соц държави и са 2-3 пъти по-добре от нас. Не спете , бдете.

472

Анонимен

преди 3 години

Искам да видя Славчо като премиер. Да иде в Брюксел, да мълчи и да гледа злобно. Тогава вече ще ни изхвърлят от ЕС, въпреки че на хартия е невъзможно да ни изритат.

471

Анонимен

преди 3 години

Влади Горанов и Московски ще ги върнете на министерски пост ли? Аааа, сетих се! Кирцата Ананиев министър председател. Ще ни забрани горите и ще ни разреши дискотеките.

470

Неграмотнико

преди 3 години

До 3333вие гласувате за който ви плати, от боки пари повече няма да видите, ерго няма да гласувате за него. симпълс. ..............................Ти явно гласуваш на този, който ти плащаш и съдиш по себе си за останали. Дълбоко заблуден си - аз винаги съм гласувал за Борисов и не съм получил половин стотинка. И не съм единствен. ОК. Писнахте ми с простотията си - едно и също. Зомбирани дервиши жалки.

469

sorry

преди 3 години

Попитали радио Ереван,кога окончателно ще падне от власт Бойко Борисов-Тиквата? Отговорът-когато разцелува от лявата и от дясната страна не по една,а по две Пр...К..П..!

468

Гиб Мелсън

преди 3 години

Винету е вече история, но за съжаление пораженията които остави след себе си ще тегнат над нас дълги години. Такъм смотан диктатор не сме имали никога. Имали сме диктатори, но те поне са правили нещо полезно за България и тогава България е задминавала доста европейски държави по стандарт. При Стамболов, при Живков. Диктатори, но държавата е вървяла напред. А при Винету хем имаме диктатор хем последни по стандарт на живота в Европа.

467

Ани

преди 3 години

Както винаги Бойко е мъж. Като състави новото правителство на ГЕРБ ще се заеме с демографската криза и ще наплоди поне още 2 000 000 герберчета. Ще има зелени коридори за осеменяване. С ГЕРБ България има шанс всред цивилизованите народи.

466

Подозирам

преди 3 години

Подозирам,че кандидат премиерът на ГЕРБ ще е с бая еvроgейска ориентация. Ще засенчи dженdърите и в БСП,и в ДБ,и в Мутрите на Маята -чудя се само кой е по-по най еvроgей - Миколайчо Младенчов или Къдрокосата Сю?

465

Ангел

преди 3 години

Иска като Доган , да управлява в сянка от сараите!

464

до ПИСКЮЛБАШИЕВ

преди 3 години

Сичко си има Карапутянчева само *** си не бе ПИСКЮЛБАШИЕВ и оттам нещо много намирисва на скумрия ли на па пъстърва ли ама мирише повече от Десислава Атанасова

463

Анонимен

преди 3 години

Нека Божков да донесе куфара с документите уличаващи с всички доказателства Буци !

462

ЕВО

преди 3 години

БОЧКО,БОЧКО,ВСЯКО НАЧАЛО ИМА И СВОЯ КРАЙ,А КОГАТО КРАЯТ Е НЕПРЕДСКАЗУЕМ,НЕИЗВЕСТНИТЕ -ИЗВЕСТНИ Е... ТИ ДА МУ МИСЛИШ.НО С ГЛАВАТА,НЕ С ТИКВАТА!

461

Анонимен

преди 3 години

Тая мутра кога ще връща откраднатите милиарди?

460

фори

преди 3 години

За мракобесника Б.Б. само едно е сигурно,на есен активен член на Два метра под земята-ООД,или при бай Ставри,в южна килия!

459

О.С.Р.А.Н

преди 3 години

Другари, и другарки гербаджийки, бесепарки, гащите свалете, и един-друг се избършете...омириса се навред, въведете екстрементален ред!