130

Анонимен

преди 3 години

До РусскийКОГА сме ви търсили, че не се сещам, та да обяснявате, да не ви търсим?Русия си дойде сама, по собствено усмотрение и дойде за проливите, а не защото я интересуваше свободата на България!!!

129

Анонимен

преди 3 години

До ХммСтранно. Ти разбираш как става, а нямаш хотел.Що така?

128

Анонимен

преди 3 години

До русскийА ето ти делаеш е болгарский форум нагъл крадлив бляад?

127

Русский

преди 3 години

126...,убеди ме...Повече НИКОГДА наши няма да умират за чужда свобода. Ако щете-закриваите, откриваите малката си държава. Квото искате си правете. А КОГАТО Ердоган прочете книжката на Давутоглу и изпълни нейните завети-НЕ ни търсете. Имате си пиндостанското подолство и Гейропа. Ние, "дагестанците" - ще си гледаме у нас си..., че и Сибир имаме да си го разработваме, въпреки чакалските лиги на наглосаксите. Към 2050 ще проверим в енциклопедията-що е то българин, да не е вече в червената книга

126

Стоьо

преди 3 години

Язе сакам спешно младо гадже и лилаво мурселаго ама нейсе!

125

Хмм

преди 3 години

Ама кви визи, кви 5 лева? Я направо с танковете и корабите елате и си вземете хотелите. Те тогава наш'те бизнесмени да видят кон боб яде ли. Не се научиха как да продават услуги и сега пак искат пияните руснаци да идват и да повръщат по морето. Научете се да предлагате услуги като в Гърция и зрелия ЕС ще идва. Ама за това трябва инвестиция в хората и по-високи заплати. Само с крадене не става

124

Атанас Велмазов

преди 3 години

Не трябва да има никога визи за братския руски народ. На тях дължим 99% ор приходите в туризма ! Вечна признателност на братска Русия ! Дано скоро станем една държава !

123

Амер. Посолство

преди 3 години

ЗАБРАНЯВАМЕ НА РУСНАЦИ ДА ВЛИЗАТ В БЪЛГАРИЯ! ЗАПОВЕД ОТ ВАШИНГТОН!

122

Анонимен

преди 3 години

До Русский 120"Но ние никога не сме ви източвали"Къде ни е златния резерв, Иване ?"Никога не сме имали армия на ваша териториа"За ученията се си я докарвали."кога сме ви казвали какво да правите и как да се самоуправлявате"От 1944-та натам. В едно с издадени смъртни присъди за собствените ни държавници и устав на партия.Дори сега, метастазите възпитани по ваше време управляват. "Бизнесмените" са партийци, Политиците също.НИЩО не Ви дължим, че да имате претенции.

121

Анонимен

преди 3 години

До Русский"109...Всяка страна има интереси. Всяка. Но ние никога не сме ви източвали, както ви доят сега."МОЛЯ?ВИЕ ЛИ НЕ СТЕ НИ ИЗТОЧВАЛИ?КЪДЕ Е ЗЛАТОТО НА БНБ, КЪДЕ Е ДЪРЖАВНИЯ НИ АРХИВ, КОЛКО БЕШЕ ЦЕНАТА НА ГАЗА ПРЕДИ ЕС ДА ВИ НАРЕДИ ДА Я СМЪКНЕТЕ, КОЛКО ДАНЪЦИ ПЛАЩА НЕФТОХИМ, КОЛКО НИ СТРУВА РЕМОНТА НА ДВИГАТЕЛИТЕ НА МИГ ДЕТО СЛЕД 6 ГОДИНИ ОЩЕ НЕ Е ЛИЦЕНЗИРАН И ОЩЕ МНООООГО ......

120

Анонимен

преди 3 години

Бетер от македонците станахте, бе! Какво общо има туризмът с това дали били ни освободили или не? От край време идват при нас и са съществена част от черноморския наплив. Един куп лагери и програми имаше навремето, от какъв зор да се прекратява? После ще плачите, че сезона бил пред фалит.

119

Анонимен

преди 3 години

Руския турист ЗА РАЗЛИКА от всички останали туристи, не идва като гост на почивка ... идва като имперец-господар във васална територия ... НЕ ГИ ИСКАМЕ !!!

118

1212

преди 3 години

*** нали не ти трябваха руснаци кво стана. Спешно ти трябват, особенно на мутринските хотели където българче не стъпва. Мутреландия свърши идва нова епоха.

117

край на морето!

преди 3 години

Дюните изораха и водата ***!

116

Русский

преди 3 години

109...Всяка страна има интереси. Всяка. Но ние никога не сме ви източвали, както ви доят сега. Никога не сме имали армия на ваша тефиториа, каквато имате сега. Освен да вдигнете ръка при някое гласуване в ООН, кога сме ви казвали какво да правите и как да се самоуправлявате..., за разлика от сега. Растяхте по брои имахте производства..., на като сега. Сами продължете.. А сега..., от слугинаж към чужди посолства и в война ще ви вкарат, до последен ***.

115

Балкантурист умря!

преди 3 години

Преди него нямаше нищо на черноморието и днес отново няма туристи! Имат избор!

114

Загрижен

преди 3 години

До Ще почакат 72Да заминават там от където са се пръкнали - руските туристи! Пререждат се по супермаркетите, готвят като невидели, идват през Румъния с багажници пълни с буркани - НЕ, не ги искаме!С предложеното качество не можете да привлечете български, за английски заревали!?!?!?

113

Анонимен

преди 3 години

Ако може и без визи и без ковид ограничения, направо поточна линия да се спретне. Макар че те обичат Малдивите

112

Анонимен

преди 3 години

До Сибир? 115Кажи го на "братята" китайци, че много дръпнати се навъдиха там. Може да останете изненадани.

111

Анонимен

преди 3 години

'' черноморие, всичко трябва да се събори и изгради наново ''..............................Ето това е революционер - събаря всичко и гради наново ... стига да не е негово.Докато посткомунистическото поколение не си замине по естествен път ... няма да се оправим