42

Анонимен

преди 3 години

Че е прав, прав е. Но не знам защо е използвал толкова дипломатичен език. Трябваше да използва множественото число на трибуквената дума.

41

Анонимен

преди 3 години

Казват, че Гагарин след полета в космоса никога не говорел за това. Дори с най-близките си хора. Най-вероятно той не е преминал линията на Карман, която условно се приема за начало на космоса. А казват, че и от 30 километра височина, което е много по-ниско можеш да видиш Земята с кривината й и плътните слоеве атмосфера под себе си.

40

Анонимен

преди 3 години

То само от начина на приземяване е ясно, че Гагарин не е бил в космоса. Изведнъж се появил с парашут в небето, а с друг парашут се спуснала капсулата Восток. Такова друго приземяване няма в цялата история на космонавтиката. Гагарин твърди че бил катапултирал от капсулата, неизвестно поради каква причина защото капсулата се е приземила успешно. Поне да го бяха сложили и Гагарин в приземяващата се капсула, както е било винаги до сега. Първия руски космонавт се казва Герман Титов.

39

SS

преди 3 години

няма проблем! Като гракнат за Луната, 'малката крачка и великия скок" ще бъде отбелязан като лекичко се спомене майсториите и техническия напредък на филмо-производство на Холивуд... :)И както си му е традицията, Путин няма да пропусне да им прати и "Много Здраве!"Нищо чудно, дотогава Мъск да е фалирал скоропостижно, така че хамеркнанците пак ще додат на дедовия

38

Анонимен

преди 3 години

Kaто псуя руснаците поо техните форуми, не пропускам да им напомня, че нас българите не е СРАМ, че такива полчовеци като тях са ни освободили.Че са ни освободили само за да ни поробят.И че Гагаирн е летял толкова колкото баба ми.За последното са напълно съгласни!

37

до 36

преди 3 години

Поздравление-право в десятката.

36

Мария Лазарова

преди 3 години

Абонирайте се за моя Ютюб канал Мария Лазарова интервюта https://youtu.be/r1NrPglFsjY

35

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо се кефите толкова на американците, при условие че за да живеят добре техните черни граждани са готови да ви спретват войни, да пълнят европейските държави с араби, че да може нашите бели деца да живеят в постоянна криза? Не дължа нищо на никой черен! България не е била робовладелка държава и не мисля, че съм длъжна да издържам черничките дечица само защото някой е карал дядовците им да работят като роби! Нашите деца не са длъжни да плащат американските грехове!

34

Анонимен

преди 3 години

"Батутът работи", заяви американският милиардер Илон Мъск през 2020 г., след като компанията му SpaceX успешно изведе екипаж на МКС.-----------Претенциозно твърдение след един единствен успешен опит.На 09.04.2021 г. NASA пак се примоли на Роскосмос за едно билетче до МКС.На 12.02. Илон Мъск набра наглост и предложи на Государя Владимир Путин разговор в нова социална мрежа. Той толкова невеж ли е, че не знае, че руският президент не е Димата Айфончофф и не ползва социални мрежи?

33

До 20

преди 3 години

Няма други преди Магелан които да са правили ПЪЛНА околосветска обиколка. Е, палеонтолозите казват, че може би кетцалкоатлусите (вид птерозаври) са правили такава още през юрския период.

32

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се мъчи неосъветска Русия, да си заслужи респект и уважение, няма да успее!

31

Анонимен

преди 3 години

Е тъй почва.Как Бог е създал вселената,земята и нас.....Тоталната заблуда на света днес е необикновена и смешна.Подарената ни от Бог Земя не ни е интересна и ще гоним мъртвилото на Марс.Луди.

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26"Не го споменават Гагарин, защото знаят че не е летял в космоса."Доколкото знам са им поискали доказателства за полета му, но руснаците са казали, че поради "технически проблеми" такива няма ...

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Знаем, знаем.Путин, Сталин, Ленин и малко след тях Александър Северномакедонски са обиколили Света.

28

хахахаха

преди 3 години

гаргарин не е бил там. "полетът" не е предаван пряко, обявен е няколко дни по-къснотой НИКОГА не е говорил за космоса със своите близки, само за интервюта...както калашников, водката...сигурно и пирогите...

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 25Некадърността не е на Рогозин а на Бог Путин, но тъй като Бог Путин е непогрешим, някой друг ще бъде уволнен.

26

Анонимен

преди 3 години

САЩ от ново са купили от Русия места на ракетите Съюз за транспорт до международната орбитална станция. Явно не може да се разчита на "новите" американски технологии и на комуфлажите на Мъск.

25

Анонимен

преди 3 години

Не го споменават Гагарин, защото знаят че не е летял в космоса.

24

Анонимен

преди 3 години

Подозирам, че съвсем скоро въпросният Рогозин ще бъде увонен поради некадърност.

23

Анонимен

преди 3 години

До 12Какво има в Библията бе измамник?