133

Анонимен

преди 3 години

Слави и воден за носа от 30 години от мутри и руски партии. сега с това мнозинство БСП, ДПС и Слави сме изцяло руско зависими.

132

Анонимен

преди 3 години

Герберастите взеха огромни заеми и сега друг да им оправя мизерията. Разследване за Борисов и неговите калинки

131

до 151

преди 3 години

Не лъжете! Само БСП искат промяна на данъците. Те създадоха плосък данък. Но сега казват, че вече си е изиграл ролята плоския данък и искат да вкарат прогресивен данък. Или накратко-да вземат от работливите и да дадат на мързеливите. Ама комунистите си са такива от край време. Помним ги с: "Другарки и другари, дайте да дадем!"

130

Анонимен

преди 3 години

Четете Дугин!

129

Анонимен

преди 3 години

По времето на Тодор Живков България фалира 3 пъти, а днес при деморакцяита и ЕС икономиката се развива, населението расте, заводите никнат като гъби, българинът се замогна, забогатя, прави деца, живее по 90г. купува амолед и кулед форка, пет ка и 8К да гледа мачовете, върти западна кола по магистралите и прави тапи по празниците като пътува за чужбина, а пенсионерите меткат пачки с хилядарки от балконите. В своята 1300г история българите не са живяли толкова добре както днес при демокрацията и ЕС, ЕС е най-прекрасното място за живот.

128

АнонимеН

преди 3 години

БСП И ГЕРБ АМА ХИЧ ДА НЕ СЕ РАДВАТ ОТ НОВИ ИЗБОРИ , ЧЕ ПОЛОЖЕНИЕТО ИМ Е МНОГО ЗЛЕ!!!------МНОГО ХОРА ГЛАСУВАХА ЗА БСП ЗА ДА НЕ Е ГЕРБ И СЕГА КАТО ВИДЯХА, ЧЕ СА ВТОРИ НЯМА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП А ЗА СЛАВИ!НИНОВА СЕ ОКАЗА МНОГО ВРЕДНА ЗА БСП КОЕТО Е ДОБРЕ :D А Е ВРЕДНА ЩОТО СЕ ОБЕЗЛИЧИ КАТО ЛИДЕР ТЯ САМО ПОВТАРЯ КАКВОТО КАЖЕ ПРЕЗИДЕНТА ГОЛЯМА ИЗЛАГАЦИЯ Е!--------ГЕРБ ПАДА ПОД 70 ДЕПУТАТИ ЩОТО ПРИ НОВИ ИЗБОРИ ЩЕ ВЛЯЗАТ МАЛКИТЕ ПАРТИИ И ТЯ НЯМА ДА СИ РАЗПРЕДЕЛИ ТЕХНИТЕ ПРОЦЕНТИ!

127

Анонимен

преди 3 години

Да изборите са Маниполирани от избератели извън България

126

Нови Избори

преди 3 години

Да!

125

Анонимен

преди 3 години

Какъв пъзел -всички срещу Герб.

124

Анонимен

преди 3 години

Бедствието Мая знаеше преди изборите че те ще са ФАЛШИВИ, МАНИПОЛИРАНИ

123

Калеко Алеко

преди 3 години

Ами сбъдна се мечтата на Кремълският парашутист да разедини Народа, а покрай него дори партии като "Възраждане" и "Българското Лято" на Черепа взеха проценти макар и под чертата ... та от Лятото на фигуранта и вдигнатият му юмрук се родиха всякакви неначесани субекти, чиито сърбежи за Власт превърнаха НС в разделителна линия на държавата ни в която тези дето са тръгнали да се борят с/у "мутрите" и "Мафията" на практика ги легитимираха както в Парламента така и в общественото пространство ... !!!

122

Анонимен

преди 3 години

По времето на Луканов от българската хазна са изчезнали 2 МИЛИАРДА долара.Това го каза слезващият Премиер Попов.Правете си сметката за какви крадци става дума.Но Попов не посмя да ги разследва уплаши се от съдбата на Луканов.

121

Анонимен

преди 3 години

Това хвърчило мая какъв Цвят е

120

Анонимен

преди 3 години

Борисов защо се скатава. Изтегли огромни заеми и хоп той се отказвал. Други да му сърбат попарата

119

Добре

преди 3 години

До до 1 3 0Но, кой трябваше да направи лустрация?БСП ли? Това значи да работи срещу своите хора!Луканов реши да започне да прибира раздадените пари, но на някой не му се връщаха и го поръчаха! Иначе бяха раздадени едни куфарчета на "наши" хора за започване на бизнес и от него да се финансира партията. Но някои нищо не направиха, изхарчиха парите и когато трябваше да ги връщат, просто го елиминираха, за да се прикрият!

118

Баче Кико

преди 3 години

Герб ще е с Дпс това е ясно - за другите не знам.

117

Страх и шок за БСП

преди 3 години

Трябва да има нови избори и БСП ще бъдат с още по-малко гласове и места.Партията ще е на ръба на изхвърлянето си от парламента. Затова НОВИ избори незабавно !!!

116

Анонимен

преди 3 години

По всичко личи,че зад ИТН стоят или политическа неадекватност,паника,нерешителност и смут или са подпора на "трети лица" ,за които ще лобират,изчаквайки конкретни наставления от тях.Това мълчание и равнодушие към обстановката и съдбата на България в момент на криза и Пандемия е цинично! Изглежда безотговорно и аматьорско.Тестът му излиза 5 дена.Ай,няма нужда! Цирк ! Апатично,хладно и високомерно поведение на Трифонов ! Не,това не е маниер с претенции за управление ! Хората искат ефект и деяния!

115

Анонимен

преди 3 години

Има само три варианта. И в трите варианта, герб е аут

114

АнонимеН

преди 3 години

До ДобреНЯМА ДА ТИ МИНАТ НОМЕРАТА!!!БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ СА С ЕДНАКВИ ФИНАНСОВИ ПОКАЗАТЕЛИ ПРИ ВЛИЗАНЕТО СИ В ЕС!!!ТОВА ПОКАЗВА, ЧЕ НАСЕЛЕНИЕТО ИМ ДА Е СЪВСЕМ МАЛКО ПО-ЧИТАВО ОТ БЪЛГАРСКОТО ПРИ ВЛИЗАНЕТО В ЕС!!!-----------РАЗЛИКАТА МЕЖДУ БЪЛГАРИЯ И РУМЪНИЯ Е, ЧЕ ТЯХ НЕ ГИ УПРАВЛЯВА ФИНАНСОВИЯ ИЗЕДНИК БОРИСОВ В ПОСЛЕДНИТЕ 10 ГОДИНИ!