54

Bp

преди 3 години

Ангелов е толкова министър, колкото и Х,а,д,ж,и,г,е,н,о,в. Или съставянето ново правителство, или нови избори.

53

Анонимен

преди 3 години

гледам ботокса много почервенял на снимката .Да не вземе да получи някой съсирек от вълнение.Бая се е раз-***-нил нещо !

52

Анонимен

преди 3 години

Защото нямам автомобил и пеша се придвижвам до работното си място, та чувам какво си говорят хората.Хората са стресирани и вече уморени от забрани и безпаричие.Предлагам на господина Здравен министър да се поразходи из улиците на големите градове и да види за какво става писане.За Болниците не коментирам, защото са пълни с болни и уплашени хора!Няма нормално здравеопазване в България.

51

Анонимен

преди 3 години

Управляващи и НОЩ направиха всичко по силите си ! С толкова функционално неграмотен народ-такива действия! Тва е ! Уморих се да слушам разни профани и дилетанти да критикуват,мрънкат,компетентничат и плюят.Всеки силен на теория от неговата призма.Ама как се балансира обшество на половина разделено? А то е разделено,не защото казуса е двустранен,а защото обшеството е пр()сто и егоистично.Бог да слезе,не може да ви угоди !

50

някой

преди 3 години

"Категорично трябва да бъде удължена до момента, когато имаме и един болен в страната от COVID-19Еми... как да ти го кажа, другарю Костадин Ангелов? По трудния начин или по лесния?Всъщност, няма лесен начин: До края на 2021 г. ще има повече от един болен от коронавирус. Приеми го като факт, колкото и да не ти се вярва!!!

49

Стоян

преди 3 години

Дано Слави Трифонов поеме юздите на майка България час по-скоро и да спре тези глупости. Колко бизнеси се съсипаха за да може *** и пульо да крадат народни пари под предтекст че ни спасяват от някакъв измислен вирус !!! Колко хора измряха от бактериални пневмонии заради тия маски !!!

48

Gregory House, MD

преди 3 години

Български модел: 09 април, 2021 г. - 136 души починали с коронавирусна инфекция.Сръбски модел: 09 април, 2021 г. - 39 души починали с коронавирусна инфекция.Всички взимат нас за пример и следват българския модел - твърдение на здравния ни министър, Ботулин Токсинов!!!

47

До мяу

преди 3 години

А кой да ги издава ?Слави ? Ми той го няма ! Хаджигенов ? Разцепиха се ! Нинова ? Искат й оставката в БСП ? Иванов ? Той сърдит ,не искал коалиции !

46

666

преди 3 години

Българсият модел е слаб хирург да учи епидемиолози на инфекциозни болести

45

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте още и удължавайте затварянето. В Русия децата учат от 01.02, аз от 01.03 3/4 от заведенията и кината са пълни. А ваксинираните да се карантинират за 14дена, за да се спре разпространяването

44

американеца

преди 3 години

Коци върви да си почиваш идват лоши времена з атеб

43

Мяу

преди 3 години

Уж изборите минаха, уж нямаме премиер, а правителството и министрите работят. Какво е това българско чудо?? До кога ще издава заповеди Ангелов?

42

До д-р Стоименов

преди 3 години

Докторе,как се съкращава " доктор " ????Ако бяхте наистина ДОКТОР ,едва ли щяхте да напишете др.Стоименов !!!

41

Вли

преди 3 години

Тея луди ли са, всички конкретни мерки изчезват на 29 април. Ще отваряме барове и дискотеки, ама ще удължаване ИЕО.

40

Анонимен

преди 3 години

Съжалявам,че няма как да публикувам чата си с един мой приятел-неверник,който се присмиваше и крещеше,че К19 няма !Снощи жена му се е задашила,а той не може да мръдне от леглото.Болки в ставите,т 39' ,пот и втрисане.Стискам му, разбира се, палци да се оправят и дано осъзнае,че неаналитичната мнимост и прекаленото съмнение в каквото и да е понякога има много висока цена.Хора,научете се на морал,състрадателност,отговорност и съпричастност.Не поставяйте коректив в област,където сте слаби !

39

Др. Стоименов ВМА

преди 3 години

Г-н Ангелов, вие сте нагледен пример колко низко може да падне човешко същество в преследване на кариерата.Вие сте срам за лекарското съсловие Така нагло и безсъвестно да лъжете.Аз съм потресен!!

38

Анонимен

преди 3 години

Този който не спазва мерките само той ще бъде спасен психически а за останалите няма да има място в лудниците и ще се разхождат по пътя да ни тормозят.

37

До 35

преди 3 години

На общество, на което ту децата са виновни, ту възрастните, това общество е близо до фашизма. По тази логика не трябва да се раждат деца и възрастните да се умъртвяват.

36

Ха ха!!!

преди 3 години

Що не е така добър да даде и един пример - къде се споменава "българският модел"???Че аз чета много чужди медии - и едиствените споменавания за 'бългасди модел' са за Корупция, Бедност, Подтискане на словото, Кржби'

35

Анонимен

преди 3 години

Мръсен въздух, ГМО, уседнал начин на живот, липса на витамини и Слънце туй всичко отслабва имунната система на човека. Хората умират щото имат отслабени имунни системи. Туй всичко е благодарение на демокрацията и западния начин на живот. В Беларус няма демокрация и западен начин на живот, хората са здрави като бетон.