192

Ф.С.В.

преди 3 години

Аз гласувах срещу ГЕРБ -и съм много доволен!!! мразя ги безплатно!!

191

Догтор Снагълс

преди 3 години

Днес тези резултати са химера, и показват пълна липса на доверие и един изчерпан политически елит!------Резултатите показват постоталитарна картинка на народ, който дълги години е живял под еднопартийна система, оглавявана пт несменяем ТЬПАК. Просто всички едва дочакахме 04.04 и ритнахме ГЕРБ - кой както си може.

190

Ф.С.В.

преди 3 години

Радев без да знае -гласува за ГЕРБ!! (машинно) и да допълня -изборни секции в Бургас -в които от години се гласува за БСП - бяха хитро изиграни от ГЕРБ - РИК Бургас бяха сложили черни химикали пишещи черно и бюлетините доколкото мисля -изгоряха!!!

189

Гиб Мелсън

преди 3 години

Действително гаврата която Винету си прави със СДС е феноменална. Той дори не ги споменава когато се хвали колко много проценти е спечелила неговата партия. А всъщност марката СДС му върши перфектна работа на Винету. Голяма част от простолюдието се заблуждава, че партията на Винету е дясна партия само защото името на СДС е изтипосано редом до името на неговата партия. А за благодарност той се гаври със СДС и дори не ги споменава когато се хвали като пуяк колко много гласове спечелил.

188

Пен Шон

преди 3 години

Някой пък питаше защо от машината няма недействителни гласове? Просто ако не си избереш каквото трябва не ти пуска бонче. Пусне ли ти бонче на него са отпечатани и за кого гласуваш и преференцията ако има такава. За да я направи някой недействителна трябва да може да пише като принтер .... :-) Пък и освен бончета гласуванията се записват в машината и на флашка така че лесно се сравнява... ;-)

187

Догтор Снагълс

преди 3 години

До 194Черепа успя да си напазарува 90000 гласа , но от всики региони------- Гласовете на Васил Боков са може би най-безкористните. Човекът е под домашен арест в чужбина. Най-големи възможности за купуване на гласове имаше действащият Премиер, ако така ще разсъждаваме.

186

Анонимен

преди 3 години

а колко ще са гербери и колко седесари? И защо никой седесар не обелва думичка? Искаше им се да се завърнат триумфално в политиката, но май си го набиха сами.

185

истина

преди 3 години

Лицата на промяната са стхари депутати и мутри, участвали в няколко национални катастрофи .Мая Манолова, Татяна Дончева, джобното генералче Атанасов, Ристу Иванов от комунистически корени. БСП не я споменавам, защото е в реанимацията.Всички гласове за трите партии са от онези 80 %.Честита промяна. Дупе да ви е яко.Ако нямаше хартиени бюлетини, 400 секции нямаше да гласуват.

184

Анонимен

преди 3 години

Още преди няколко дена написах коментар за разпределението на депутатските места и изводите от него. Чак сега ЦИК успя да ги обяви.

183

Анонимен

преди 3 години

Още преди няколко дена написах коментар за разпределението на депутатските места и изводите от него. Сега пак ЦИК успя да обяви

182

Анонимен

преди 3 години

Още преди няколко дена написах коментар за разпределението на депутатските места и изводите от него. Чак сега СИК успя да ги обяви.

181

Анонимен

преди 3 години

Още преди няколко дена написах коментар за разпределението на депутатските места и изводите от него. Сега пак СИК успя да обяви.

180

пияница мистик

преди 3 години

Здравейте другари и другарки. Ето, дойде вятъра на промяната. Сега всички заедно срещу ГЕРБ ще захапят кокала и ще ви оправят с 300. Защото не са мутри, а нови хора на промяната. Заплатите ще ви ги направят европейски, по 3000 евро и пенсиите по 1000 :))) И вече няма да сте бесепедерастчета, а слувучета и маджовченца. Все пак да на забравяме как по време на протестите Маджо се обади на шефа на ДБ - Христо Иванов да му търси отчет, как върви хавaта :)))) Ахахахахах....

179

Пен Шон

преди 3 години

До Гиб Мелсън: Някой питаше как така става недействителна бюлетината... ? Ми лесно, не се разреши видео наблюдението по време на броенето, не всички партии имат наблюдатели в секцията..... Драсва се чертичка в някое празно квадратче (докато не те гледат) на бюлетина на опонент, особено ако няма наблюдател и тя става недействителна т.е опонента с глас по малко....

178

Анонимен

преди 3 години

Видя се и електората колко е недъгав и неграмотен - 86 527 недействителни бюлетини.

177

Избори

преди 3 години

Изборът е направен, но не знаете за кого сте гласували! Крайно време е да се въведе мажоритарна система STV - Eдиничен прехвърляем вот, защото тогава ще гласувате за личности, подредени по ред на предпочитанията ви!

176

Анонимен

преди 3 години

Оня от Банкя излезе най-големия тарикат. Избиратели не е купувал. Сега ще си напазарува депутати. По-евтино излиза.

175

Гиб Мелсън

преди 3 години

По въпроса с недействителните бюлетини за тези които не знаят как става да обясня. Преди доста години бях член на избирателна комисия от една малка партия, няколко пъти. Един ден след едни от изборите една жена от нашата партия-доста простовата жена ми се похвали, че докато брояли бюлетините успяла да надраска с химикал около 10 бюлетини на една от партиите. Така те стават недействителни. Такава е съдбата и на тези 86 хиляди недействителни бюлетини от тези избори-по-голямата част

174

бай Ставри

преди 3 години

До 188: Не можеш да купиш 50000 гласа от един регион. Все едно да си купиш всикчи избиратели от 25 -ти РИК-София. И днешните избори го доказаха. Черепа успя да си напазарува 90000 гласа , но от всики региони . Смяташе , че с тях ще прескочи 4% бариера и ще вкара 10-12 депутата, но социологическите проучвания, че гласоподавателите ще са около 2.6 млн. и скъперничеството го изпортиха.

173

Гиб Мелсън

преди 3 години

86 хиляди недействителни бюлетини. Ако изборите се провеждаха само с машини нямаше да има нито една недействителна бюлетина. Сега разбирате ли защо толкова много се дърпа Винету от машинния вот.