102

Анонимен

преди 3 години

БСПто се пребоядиса и преименува но си остана партията на "другарите"олигарси. Никаква социална партия не е, сега се крие зад ИТН който да и свършат работата против ГЕРБ и си въобразява,че те ще се върнат на белия кон в политическия живот.Да,ама ,не.Мечтата на Славчо още преди да направи партия е да е три в едно-Борисов,Пеевски и Доган.Нищо повече.А БСП=БКП=ДС е обречена да изчезне.Друга формация,не от стари муцуни и олигарси ще заеме лявото пространство.

101

Тръмп нерде

преди 3 години

Какви 4 години за Слави? Той Тръмп беше груб, но жизнен с дар слово, с идеи. Слави се крие като партизанин, не може да стои прав, не вижда...Даже гласувалите за него скоро ще намерят нови водачи и до края на годината, ако въобще ги има още, ще са пълен маргинал.

100

Анонимен

преди 3 години

А къде е самият Славчу? Болееен. Ама дали ковид или се е на?с?рал от страх или *** пи?шоците на ББ или Доганя, никой не знае. Да се покриеш, като мръсен плъх, трябва да говори много на избирателите му в какво са се набутали.

99

Анонимен

преди 3 години

До края на годината, извън парламентарни...

98

Анонимен

преди 3 години

Слави, колко ти е часа?

97

До 111

преди 3 години

Негласувал, разбира се. А ако аз съм ***(допускам, че е възможно), то вие сте някакво едноклетъчни, драги... Добре,, че съм доста далече за да не усещам вонята. Съжалявам само, че няма да мога да ви наблюдавам лично физиономиите само след година

96

хах

преди 3 години

Ами не е само негова отговорността и на сценаристите му също се пада не малък дял отговорност. Даже в момента Савчо упорито мълчи, говори единствено Тошко.

95

Анонимен

преди 3 години

Ще призная Слави и за политик тогава когато ку - ку - бенд изпее пред камерите в народното събрание - "корона чао " т.е - Борисов чао още в първиян ден.

94

Анонимен

преди 3 години

Да приемем, че 7/8 има хора по-умни и премислящи думите си преди да ги произнесат.. Очевидно ИТН не са предполагали, че ще станат първа опозиционна сила и сега им дойде изневиделица. Нямат организационни структури по места, изяснена политика, поне засега отрязаха другите партии и щат- не щат или трябва да се съюзяват с ***, или да свалят *** пред Боко, което е много, ама много противопоказно. Другият вариант е да се премине през служебно правителство и за 6 месеци да правят всичко. Екзотика!

93

Анонимен

преди 3 години

По Станиславски - гаранция за висококачество.

92

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен - Прос так. Това е единственото определение за лицето Трифонов. Бандит - лицето Борисов, крадла и лъжкиня - зад Ника Нинова, двуличен и лъжовен - Иванов, престъпна и лъжлива - манолова (като всеки комунист). ДПС са пределно ясни...Пропуснал си да се определиш - Г Л У П А К, гласувал или негласувал на парламентарни избори в БГ.

91

Анонимен

преди 3 години

ИТН и Слави Трифонов са като Тръмп в САЩ, след 4 години ще са доказалаи колко са некадърни и ще са аут...поредната простотия в българския политически небосклон.

90

Анонимен

преди 3 години

Kurnelke do sq go lapa na Bojko sq shi go lapash na Slavi

89

Анонимен

преди 3 години

Ей, *** що не искате Славиту да ви е командир, сестра Галева да заседава с мутрите си в 45 НС, а жокей Нинова да влиза и излиза с групата си на заседанията.

88

Анонимен

преди 3 години

Прос так. Това е единственото определение за лицето Трифонов. Бандит - лицето Борисов, крадла и лъжкиня - зад Ника Нинова, двуличен и лъжовен - Иванов, престъпна и лъжлива - манолова (като всеки комунист). ДПС са пределно ясни. Честито на "мъдрия" български народ. Накъдето и да се обърне - помия и ***. Такива са всички, защото други отдавна няма. Край.

87

G

преди 3 години

Един ден дочух поговорка: " Само на този на който не съм се присмивал, такъв не съм станъл". Цял живот се присмиваше на политиците, и ето Го Политик г-н Трифонов.

86

Точно

преди 3 години

заради такива като това четвърто поколение КОМУНИСТЧЕ хората се дистанцират от терористичната организация БСП ааа да не забравим и РОГЛьо.

85

Радев мисли само да

преди 3 години

Орешарски 2 ще цъфнем защото герб все пак са най много , освен това патриотите са извън парламента гарантирано да една година нови избори

84

House M.D.

преди 3 години

А другарят в количеството си на какъв се изказва?

83

Анонимен

преди 3 години

Слави е новият "Господар на мълчанието", като Крадлив Симо.Найо Тицин пак е лапнал микрофон, и може да пита и преследва Слави да му каже колко му е часа.