9

Анонимен

преди 3 години

Добре, Дачев. Кажи и на Домуса да каже нещо катастрофично, ако паднем. Я земетресение, я цунами ще дойде и всички ще страдат. В една лодка сме и всички потъваме.

8

Анонимен

преди 3 години

Искаме анархия и хаус и без това сме в джунглата 30 години, по зле няма накъде. Само напред и да става каквото ще както каза Трифонов.

7

Сата НАТО

преди 3 години

Страхотно обран и логичен е, когато държи менторски тон на опонентите си, бръкнал си с ръцете в джоба и заплашва с некви групи от чакали, които да им викат под прозорците. Освен това имал някакви лични извънпротоколни договорки с лидери на други държави, което е в разрез с позицията му на глава на Изпълнителната власт. Я там другия орангутан с каскета да се самосезира и да му определи мярка за неотклонение !

6

Ноби

преди 3 години

е тоя гербаджия кво да каже

5

Анонимен

преди 3 години

Плъховете изпълзяха. Светът ще се затрие ако не е Баце да ни оправя от жипката....Голям страх!

4

Анонимен

преди 3 години

Ромите се пазаруват само от ГЕРБ и ДПС. При тези избори 220 000 платени роми гласуваха за ГРОБ и 105 000 за ДПС. За целта бяха похарчени около 180 милиона лева, гепени от бюджета. Вместо да им ги дадат като социални помощи им ги дават като подкуп за да гласуват за ГРОБ и ДПС.

3

Анонимен

преди 3 години

А Красито Дачев иска да продължи да си крадне по старому и да си пълни шкафа с кюлчета. Затова му трябва един обран и логичен Бойко Борисов. Какво друго му трябва, а кажете?

2

Българин

преди 3 години

Една проста сметка показва, че досегашната парламентарна опозиция ПЛЮС досегашната ИЗВЪНПАРЛАМЕНТАРНА ОПОЗИЦИЯ имат ОБЩО 168 гласа!!!!МНОЗИНСТВОТО Е ЯСНО!ДА СЕ СЪСТАВЯ ПО-БЪРЗО СТАБИЛЕН КАБИНЕТ И РЕВИЗИЯ НА МУТРЕНСКОТО УПРАВЛЕНИЕ!РАБОТА НИ ЧАКА!

1

Анонимен

преди 3 години

Тоя червен ченгел ли докарахте да славохвали Мутрата?