212

Ф.С.В.

преди 3 години

народът трябва да се Пробуди! трябва да се бори за демокрацията и правата си - трябва да натиска Властта да работи в негова полза а не в лична облага! Само Протести и спиране на работа -ще победят Олигарсите и Държавната Мафия --Дори Синдикатите в БГ са слуги на мафията!! Всичко е просмукано от корумпция калинки и спящи държавни чиновници и служби! Трябва да се намали раздутият държавен калински щат на ГЕРБ -има едно предприятие ДПУСЯ -само ТО е откраднало 500 МИЛ лева от Бюджета!!

211

Анонимен

преди 3 години

По принцип най-лошо е да се подиграваш с някой , които има възможност и характер да те изненада. На Референдума се подиграха с хората и със Слави и не предполагаха, че е по силите му да прокара политическа партия и да вземе да им провали сметките, но това е само началото.

210

Анонимен

преди 3 години

Не знам защо толкова хора се впечатляват от мажоритарните избори .Изобщо не е удачна идея. Ако сега бяха по тази система , означаваше - 2/3 депутати на Слави в НС , малко от ГЕРБ , няколко от ДПС Всички останали гласували , няма да излъчат депутати

209

Анонимен

преди 3 години

И на времето моят баща ми казваше, че децата на най големите партийци са станали седесари,но кой да чуе.Това е младият човек .Емоциите на първо място.

208

Анонимен

преди 3 години

Слави няма ли да се покаже най-накрая да каже нещо? Това, че се е самокарантинирал не значи, че не може да пусне едно видео в някоя социална медия. Бойко цяла държава управляваше онлайн докато беше болен от ковид, а Слави се скатал и трепери някъде! Да вземе да се покаже поне едно "благодаря" да каже на избирателите си!

207

Ф.С.В.

преди 3 години

След като Винету видя преди битката -всички племена сиук-си апачи команчи срещу неговото племе -ТОй почна да моли за МИР!!!! метода на "Макаренко" след "пръчката" всички стават послушни и изпълнителни!!

206

Анонимен

преди 3 години

Бойко ако не успее да закрепи правителство, ще се ядоса на матряла и ще хване самолета за Дубай ....

205

Леле мале

преди 3 години

Лошо, Гошо!Това показва, че расте едно поколение мързеливи, неграмотни бълагари, което не е наясно с възможностите си, а иска да живее Швейцарски стандарт, и такива популистки движения като на Чалгаря се възползва от тях. Лошото е, че за да дръпне икономиката на страната трябват знаещи и можещи, а не сеирджии и мрънкачи.

204

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 205 Хората тогава се подлъгаха Ако сега го пуснат референдума , няма да са много тези , които да го подкрепят , особено в частта за мажоритарните избори

203

до 206

преди 3 години

Бойко отиде ли в опозиция, значи да си стяга бохчата за затвора. И не само той ами са цяла плеяда гербери. Предстоят циркове.

202

Анонимен

преди 3 години

То ,че ще е сеир е ясно , балерини депутатки , Тошко министър , оня Киро от Биг Брадър финансов експерт -ужас

201

Анонимен

преди 3 години

Всъщност тайно се надявам всичко около Идеята Слави да се окаже поне едно ниво по-качествена от телевизията му и плачевно смешните разсъждения на колегията му.Но гледайки над 25 г. развитието му,човек, който остарява,не става повече квалитетен. А при неговото ЕГО, още по-малко...

200

Анонимен

преди 3 години

Освен Мая Манолова останалите- Сл.Трифонов и Хр.Иванов са подставени марионетки. Половината от листата на Слави са хора на Герджиков респективно Царя, а Хр.Иванов тепърва ще бъде похарчен за пореден път от Иван Костов.

199

Анонимен

преди 3 години

Бойко да остава опозиция и тежко на тези които управляват с най -голямата опозиция

198

Анонимен

преди 3 години

Трифонов най-вероятно ще приеме да влезе в управлението, да прокара референдума, където над 50% от реалните гласоподаватели реално казаха какво искат, но Борисов и Нинова измамиха народа тогава. ГЕРБ са толкова овързани в далавери, че за да спасят кожата и д ане паднат от власт сега ще се съгласят и ще гласуват промените по референдума.

197

Анонимен

преди 3 години

Имайте малко разум , една жена не може да завърти около себе си , държава ще върти ....

196

Раиран костюм

преди 3 години

До Анонимен 199Чао Баце, чао, хайде към затвора!

195

Анонимен

преди 3 години

Колкото и да се пенявите скоро клиповете с джипа ще изчезнат иначе гласа на хората които искат промяна е това са тези които гласуваха за Слави, Христо Иванов и Мая отиват на кино и тогава най добре ще бъде бай Бойч да го назначат пожизнено да кара жипа по обектите.

194

Анонимен

преди 3 години

Слави Премиер Азис мин. на културата 100 кила мин. на финансите Коцето мин.на здравеопазването Преслава мин на екологията Радо Шишарката мин . на отбраната и тн......

193

Анонимен

преди 3 години

Няма не искам няма недей Щом съм на власт Ставам злодей