187

Гражданин от София

преди 3 години

А сега Слави ще прави предавана "Слави търси депутат". Инач няма как да намери 45 депутата, дори на включи Ку Ку бент и балета от стриптизьорки.

186

митко

преди 3 години

Най-важно е да се извърши ревизия на цялото гербаджийско управление.Крайно време е да видим вкарани по затворите политици като Боко Тиквата,Пеевски,Доган и т.н.Без това просто не може да продължим напред.

185

Лондончалгин

преди 3 години

Ей ся ша видите кон боб яде ли, мислихте че сте ударили дъното и оттук насетне пътят е само нагоре - еми помислете пак - пътят надолу е дълъг но за сметка на това стръмен.

184

Зов за помощ

преди 3 години

Определено Слави ще получи мандат,но понеже е болнавичък,ергенче е, ще го сочат с пръст че не е отгледал поне едно отроче, пък е и неопитен. Затова дайте всички заедно да лобираме премиер да стане Тошко Йорданов,ще ми се да го запомним с нещо добро.

183

Анонимен

преди 3 години

Само Слави, той спечели, той трябва да поправи държавата. Няма право на грешка, а и няма да направи. Той обяснява вече 15 години кое как трябва да е

182

Анонимен

преди 3 години

Абе тоя ли ще слушаме дето наряза тръбите от язовирите,та сега селяните не могат да си поливат реколтата.Герберска под-лога дава акъл кой как ще се коалира,кой да управлява и кой да бъде в опозиция.Я,къш у лево!Вашата свърши.Наядохте се,оядохте се,стига ви толкова.

181

ЧЕСТИТА ПОБЕДА ЧАЛГА

преди 3 години

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЧЕ ЧАЛГАРИЯ,БЕЗ СТАТУКВО И КРАЧЕЩА УВЕРЕНО КЪМ ЕВРАЗИЯ С БЕЛОСЛАВ И ВАНКАТА.

180

Анонимен

преди 3 години

ЧИСТАЧИТЕ ИЗМЕТОХА ГЕРБ, СЕГА ОСТАВА НАРОДА ДА ИЗМЕТЕ ЧИСТАЧИТЕ И ОЛИГАРСИТЕ ДЪРПАЛИ ИМ КОНЦИТЕ.

179

нинова

преди 3 години

корнелия да вземе розата от логото на БСП и да запее песента Г*за си с рози накичи посраното да не личи! разбра се Борисов ползва СДС само за смокиново листо да прикрие сношението си с руснаците,Слави взе терк от Симеон и ще иска да ни оправи за няколко месеца защото сценаристите му са червени ченгета

178

Анонимен

преди 3 години

Тука вече всички говорим за кабинет на ЧАЛГАРЯ,а той иска само ДА БЪ и Мутрите---Общо 80мандата... Е как с 80мандата ще направиш правителство ?

177

до 181

преди 3 години

До ДианаВ момента се развиват така наречените IT специалисти, но българите не се състоят само от такива има и голяма част от простолюдие , така че е нормално и някой и тях да представлява в парламента, както се казва всеки трябва да си избере депутати които защитават неговите интереси а не интересите на някой друг именно за това има демократично гласуване, всеки сам да си избере представител на неговите интереси.

176

Анонимен

преди 3 години

ТОШКО каза: ГЕРБ БСП и ДПС не ги искаме.... И следващото му изречение беше - Ако БСП и ДПС ни подкрепят добре...???

175

Сат Н

преди 3 години

Евах го в комунистическия пар цал, застанал като некъф кир Михалаки и заплашва с групи чакали. Много искам да видя групата му от 30 пандизчии от "контрапротеста" какво представлява без полицейски кордон около тях.

174

Сата НАТО

преди 3 години

Каквото и да дойде, по-*** клика от Бойковата едвали е възможна.

173

Сата НАТО

преди 3 години

до 179Явно си набор след 90та! Питай майка си и баща си ,кой от тези преди него какво направиха ?...--------Набор '71 съм.Отслужил, с висше образование, с две деца, осигурявам се на максималния праг, не съм антиваксър и не вярвам в коронавируси. Дали искам да ме управлява арогантен дебелак, който заплашва с ръце в джобовете?

172

Диана

преди 3 години

До Диана - прод.Според мен, това което трябва да очакваме и да се опасяваме най-вече от участието на Слави в политиката са нови корупционни схеми за източване на пари, прикрити зад бурно популистко афиширане на общи приказки тип мижи да те лажим...Бих се радвала да не съм права, но бъдещето ще покаже!

171

Диана

преди 3 години

Не би трябвало да е изненада сега парията на Слави, според мен...Изненадите от нея се очакват в бъдеще! Досега в обществото Слави се представи достойно в категорията "комересиализъм" - той напипа златната жилка в ниския морал на песните си и не я изпусна до последно - какво значение има съдбата на един развратен млад човек за него? Какво му пука - нали парите са си пари, значи...И този човек сега е решил да оправя проблемите на страната ни, голяма част от които той персонално създава!?...прод.

170

до тъжната реалност

преди 3 години

то щото беше много весело с мутра-премиер, турци и комунисти

169

До 174

преди 3 години

Явно си набор след 90та! Питай майка си и баща си ,кой от тези преди него какво направиха ?...Народ който не знае историята си ,е обречен да я повтаря"

168

тъжна реалност

преди 3 години

Трябва да сме наистина много изкукуригала и проста нация, щом допуснахме чалгата и котилата на галевци и божковци да се докопат до парламента !!!