180

Анонимен

преди 3 години

И ся кой ще е премиер? :D

179

Анонимен

преди 3 години

Аз ако съм на Бойко ви фърлям оставка и нека чалгаря управлява за 3 месеца ще фалира даржавата и после пак ще ви видя с 3 долара заплата и умиращи от глад

178

Krom

преди 3 години

На евреите са били нужни 40 години обикаляне из пустинята за да открият Обетованата си земя. Е, на българите ще им трябва доста повече. След като докараха на власт чалгаря, може да се каже, че дъното още е далеч. Много копаене ни чака още. Дивата селяния и чалгаджийската култура надделяха над разума. Честито.

177

Анонимен

преди 3 години

Хотел Алепу, а не Слепи-грешка от авторедактора. Там Захариев ,съпруга на Захариева от външно министерство е архитект на потпорната стена хотел за птици.А Каракачанов продава имоти ,Пример имота на военното министерство в Младост 3 София до Метростанцията,беше предвиден за парк,а е продаден и.ще се строи блок.

176

Анонимен

преди 3 години

Мача е свирен, чакаме новите

175

Анонимен

преди 3 години

Аз вече напълних бидоните с вода, защото очаквам всеки момент да я спрат без ГЕРБ.

174

До 166

преди 3 години

За шкембе воеводата,не знам,ама Златният пръст,трябва да бъде разследван и разнищен.Яко.

173

Анонимен

преди 3 години

Браво на българите в чужбина! Показаха как трябва да се гласува! Показаха отговорност дори и далеч от родината! Те са оказаха основния двигател да се измете статуквото!Те са причината етническия вот за ДПС вече да не е решаващ!БРАВО!

172

Анонимен

преди 3 години

Ако не друго, то поне Боко призна Слави за победител. Моят глас отиде за Иванов.

171

АнонимеН

преди 3 години

До ОСТАВКАНОВИ ИЗБОРИ СЛЕД 4 ГОДИНИ!!!ВСЕКИ КОЙТО Е НЕДОВОЛЕН ДА СЕ БЕШЕ КОАЛИРАЛ ПОВЕЧЕ А НЕ ДА СЕ ЯВЯВА САМОСТОЯТЕЛНО!!!!ИЗБОРИТЕ ПРИКЛЮЧИХА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 4 ГОДИНИ!

170

АнонимеН

преди 3 години

ВЪПРЕКИ СУПЕР ФАЛШИФИЦИРАНИТЕ ПРОТОКОЛИ ПОНЕ В БЪЛГАРИЯ ПРОТОКОЛИТЕ СА ПУБЛИЧНИ И СЕ ОБЯВЯВАТ!!!!!!---------ВСИЧКИ КОИТО ПИШЕХА, ЧЕ НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ГЛАСУВА В БЪЛГАРИЯ ПОКАЗАХА КОЛКО СА ГЛУПАВИ!

169

ОСТАВКА

преди 3 години

Иcкaмe cлужeбнo прaвитeлcтвo и нoви избoри, в кoитo ГEРБ дa нe ca ocнoвния oргaнизaтoр! Eдвa cлeд тoвa дa ce прaвят кoaлиции нa принципa нaй-мaлкoтo злo.Парите които ще похарчим ще са в пъти по-малко от тези които експертното правителство на ГЕРБ се готви да присвои.

168

Анонимен

преди 3 години

Стига сте плашили хората със САЩ и Русия,проблема си е наш и на нашите политици.Всичко.зависи от тях. Когато се махнат ВМРО и патриоти няма да има връзка с Путин.А САЩ не обича да влиза в корупционни сделки. По скоро от САЩ са против корупцията и за това се намесват.Искат във всяка една държава да може да навленат с тяхния бизнес,а корупцията им пречи.

167

Анонимен

преди 3 години

Без Бойко парите за лекарите и болниците спират, учителите отиват на кино, пенсионерите довиждане на 50 те лева, почват фалити и тн. Това ли избрахте? и***диоти

166

отровна гад

преди 3 години

Корнелия още ли не се е обесила?

165

Анонимен

преди 3 години

Сега бойко ще издрънка ли на китарка любимото си парче "Батальонът се строява..."? Този вече няма да стане премиер, ако ще и 10 пъти да повторим изборите. И президент няма как да стане. Вчера беше бая изтърпнал, *** не от снега.

164

Анонимен

преди 3 години

Социолозите излъгаха за процентите на Слави и Черепа.

163

Анонимен

преди 3 години

Накрая да не се прегърнат мутрите Слави и Боко

162

хах

преди 3 години

До тоя дето много се радвал на резултатите - Гледай да не виеш и ревеш на умряло от радост в скоро време!

161

Анонимен

преди 3 години

Сега нека се обединят всички партии и ГЕРБ ,ще са от вън. Нека след това,Бойко,Каракачанов,Захариева да ги изпратим в затвора.Причини за затвора:Хотел Слепи - незаконен и съпруга на Захариева е архитект и има конфликт на интереси,Каракачанов продава имоти на военното министерство на ниски цени и не само това.Апартамента на Цветанов,Къщата на Каракачанов...