19

Парцала

преди 3 години

Безопасна,пък и смениха името?

18

Анонимен

преди 3 години

И при Файзера е същата работа с малък превес за Астра. Ама това по стъкмистики. Все едни лаййнаа

17

за сведение

преди 3 години

ваксините са много по-безопасни от.... асирина напримерот аспирин умират около 20К годишноако аспирна е прозиведен сега то никога не би бил одобрен от здравните експерти по качествосамо да си знаете като буате аспирини а ви е страх да се ваксинирате

16

Диян

преди 3 години

Ясно е, че ваксината на AstraZeneca не е безопасна, няма и как да бъде, при положение че е създадена толкова набързо. Но от друга страна е ясно, че се води кампания срещу същата тази фирма. Ако вземем данните на Европейската агенция по лекарствата, смъртните случаи вследствие на ваксинация с Pfizer са 2007, с Moderna 734, а с AstraZeneca - "само" 606 (вероятно са доста повече, но тез не могат да бъдат отречени). Данните са към 26.03., защото е малко трудоемко и не ми се занимава всеки ден.

15

Анонимен

преди 3 години

Не може да бъде,нашият наведен ШТаб говори други неща,защо ЛИ????

14

копи-пасте

преди 3 години

Усложненията от заболяването грип се проявяват с различна органна патология. Най-често пораженията са в дихателната система вирусни или бактериални ларингити, трахеити, бронхити, пневмонии, емпием и абсцес в белия дроб. Възможни са грипни отити и гнойни менингити.На второ място се нареждат сърдечно-съдовите нарушения сърдечно-съдова слабост, дистрофия на миокарда, перикардит. Нерядко възникват флебити и тромбози на вените и артериите.Усложненията от страна на храносмилателната система се проявяват с безапетитие, обложен език, повръщане, тежест и болки в корема.При увреждане на ЦНС ус

13

Хичо

преди 3 години

Ваксината е напълно безопасна...,но все пак си напиши завещанието преди да ти я бият...

12

Анонимен

преди 3 години

Германия, Франция, Канада ограничиха ваксинацията с АстраЗенека.България - извиха се дълги опашки пред ВМА.

11

Анонимен

преди 3 години

До 12Ама не се предлага на Европейския пазарВъпрос на политика

10

Анонимен

преди 3 години

Експертите от СЗО ваксинираха ли се с тази ваксина за да я тестват?Или ние сме опитните мишлета?

9

Анонимен

преди 3 години

Ваксини създадени за дни с цел пари ,използвайки напрежението на хората само и само да им върнат живота са готови да се инжектират, колко да са безопасни.*****Една ваксина беше създадена буквално за дни. Обявиха я около месец от началото на пандемията.

8

със или без ваксина

преди 3 години

Бързо или бавно щамае моделиран тъй добре,попадне ли веднъж в кръвта ни,отвътре да ни изяде.

7

Анонимен

преди 3 години

Аз пък искам руска или китайска ама не ми я предлагат... какво става със свободата на избора

6

Анонимен

преди 3 години

При положение , че има и други ваксини никой не може да ни накара насила, вменявайки ни някакво чувство на вина и отговорност за трагичното положение с пандемията в БГ, да си сложим точно тази, защото на Боко му се е пило кафе за 4 лева с майката на евродепутатката, която работи в АЗ!

5

Анонимен

преди 3 години

"Остава напълно възможно рискът да е нулев, тъй като не е доказано, че ваксините причиняват мозъчни съсиреци."Да бе, то остава и възможността Баба Яга да се крие и да живее някъде из Сибир, понеже не сме го претърсили целия, че да докажем че я няма там. Ама колкото е вероятно това, толкова е и вероятността ваксините да нямат връзка с тромбозите...

4

Анонимен

преди 3 години

Е да де ама какво правим с втората доза тогава?Може ли с Модерна да се направи при първа с Астра?

3

85982

преди 3 години

Без виноовни, защото ваксината е в период на изпитания върху хора.... Само че првителствата, които са загрижени за своите съграждани, я спряха.

2

Анонимен

преди 3 години

"Светът внимателно проучва данните, но яснотата все пак ще отнеме време."Само не спирайте да се боцкате с Астрата за да се изяснят напълно резултатите от експеримента.

1

Анонимен

преди 3 години

Ваксини създадени за дни с цел пари ,използвайки напрежението на хората само и само да им върнат живота са готови да се инжектират, колко да са безопасни.