278

Анонимен

преди 3 години

Мерките са до неделя. После - корона чао! Бойко - чао! НОЩ - чао! Ангелов - чао!

277

SHEFA

преди 3 години

АЗ СЪМ ПРОТИВ ОТВАРЯНЕТО НА РЕСТОРАНТИТЕ-НАЛИ ВСЕ УЖ ПАРИ НЕ СТИГАТ А ЗА РЕСТОРАНТИ ИМАТЕ????-ЕМИ ТРЕБЕ ДА СЕ СТЕГНЕМ МАЛКО.--ЗА РАБОТЕЩИТЕ В РЕСТОРАНТИТЕ-ИМА БОРСА ПО ТРУДА.-ДАО СЕ ПОДПОМОГНАТ ОТ ТАМ.

276

Анонимен

преди 3 години

На последно място по ваксиниране, на последно място по тестове, на 1-во място по починали, това е реалноста в милата ни родина, ама така се получава с Баце начело на държавата

275

Анонимен

преди 3 години

Не разбирам при 4000 заразени на ден затварят, при 4900 заразени на ден отварят, някой да вижда някаква логика в случващото се?

274

Анонимен

преди 3 години

Сега ще видите какво ще стане по Витошка.Всички заведения ще махнат найлоните и ще стане гмеж.Министрееее,какви ги вършиш?

273

SHEFA

преди 3 години

МНОГО ВДИГНАХТЕ ЛЕТВАТА-ДА НЕ СТАНЕ ТАКА ЧЕ КАТО МИНАТ ИЗБОРИТЕ ДА НИ ЗАТВОРЯТ!-ЩОТО В СЛЕДВАЩИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ НЯМА ДА ИМАТ НУЖДА ОТ НАС!!!!!-АМА НЕ СЕ ЗНАЕ ЗНАЕ ЛИ СЕ????????

272

Vako

преди 3 години

Стига с тез супермаркети бре ***.Без храна не може.Но без заведения може.Ковид -19 го доказа.Факта пред тях и боговете мълчат.

271

Логика

преди 3 години

Най-сетне схванах - при завишаване броя на заразените- пълно отваряне. После защо сме първи в черната статистика.

270

Не ги разбираш ...

преди 3 години

Не ги разбираш тия работи, козинката дето си я взимаме, ама малко подстригваме и не убиваме душицата се държи точно като природния дух от който е взета ... И като рисуваш в картината се появява поведението и манталитета на древното същество дето е еволюирало преди тебе докато достигне своето съвършенство. Тоест ние отдаваме почит на древен природен закон - закона на оцеляването с каквото намериш !!! Като рисуваш с четина от прасе се появява тоя характер на тлъстото, сочното ... Синтетика?

269

Анонимен

преди 3 години

Какво ще отваряте бе сеяндури. Не виждате ли че гориме. Какви ресторанти бе. Какво училище като децата са най големият преносител на заразата. Експерименти ли си правите с живота на хората бе алаброс сеяндурски. Защо не затворите ски курортите там ври и кипи от проказа. Петима прияте ли са в интензивното след като се върнаха от пампорово. Преди да заминат им казах че поемат голям риск но те ми казаха че щом не са затворени значи няма вирус. Да няма затова сега берат душа. Затваряйте всичко.

268

Анонимен

преди 3 години

Какво очаквате от един толкова уплашен министър.Прости му,господи,и той не знае какво върши.

267

Anonimen

преди 3 години

Тротоарите за градина ли се брои?

266

вики

преди 3 години

Отварят само на открито! Никакъв проблем няма на открито да оотворят заведенията и магазините от големи вериги да продават на открито на паркинга!

265

Бойха Хрес Спас

преди 3 години

Отварам-затварам, затварам-отварам, отварам-затварам, затварам-отварам, отварам-отварам-отварам, затварам-затварам, затварам... Ю, бре, овци!;)))

264

Анонимен

преди 3 години

Няма да се оправи положението скоро.Защо ще ги отворят на 1 и на 12 отново ще ги затворят???

263

ПП

преди 3 години

Аман от предизборни акции! Хубаво ще се вдигне бройката на болните и след изборите отново ТОТАЛЕН ЛОКДАУН! Простотия до шия... Поне да се изчака бройките да паднат до 1000 на ден.

262

Браво,

преди 3 години

че пускат отново децата на градина и ясла! Дано и учениците се върнат час по - скоро на училище, присъствено!И студентите също. Че не знам кой ще лекува децата и внуците ни и къде ще живеят. Лекар, архитект, строителен инженер не се става ОНЛАЙН!

261

Анонимен

преди 3 години

Ротационният принцип го видяхме - за една седмица в класа ни цъфнаха три деца с коронавирус. Други идеи?

260

Анонимен

преди 3 години

На какво основание разхлабвате мерките,след като има толкова много заразени и починали???За да ви гласуват на изборите ли?Здравето на хората не е важно за вас.Мислите само как отново да се докопате до властта.

259

Анонимен

преди 3 години

Бройките растат - те отварят... Защо беше това затваряне изобщо?!