9

Хахахахахахахаха

преди 3 години

тук на всеки три месеца вземаме безвъзмездни грантове 80% от заплащането което получавамеАми вземайте си грантовете и се радвайте на живота в Лондон, но без да ни се бъркате как да си управляваме държавата тези, които сме избрали да останем да живеем в нея

8

Анонимен до Лондон

преди 3 години

В България положението е още тежко ниски доходи, висока смъртност, неработеща икономика никаква подкрепа от управляващите към хората за ради пандемията.И аз се чудя как живеете в България, тук на всеки три месеца вземаме безвъзмездни грантове 80% от заплащането което получаваме.

7

Хахахахахахахаха

преди 3 години

Най-добре ще направят, ако си останат по дупките, където мият чинии, чистят тоалетни, берат ягоди и подмиват старчоци.Откъде накъде управлението на държавата ще избира някой, който доброволно е избрал да я напусне?Да гласуват на изборите за английския парламент, ако изобщо някой там ги счита за нещо по-висше от плyжек!

6

Анонимен

преди 3 години

Ще гласуват за чалгаджията нали му ходят там по тъпите концерти,толкоз им акъла.

5

лондон

преди 3 години

И при всичките затруднения след Брекзит, пак решават да останат да живеят в Англия? Чудно ми е!

4

гласувай за опоненти

преди 3 години

До Ха-ха-ха.дето ги няма! Отпред са опозиция а отзад хора на властта!

3

Анонимен

преди 3 години

До ХА-ха-хаТочно за бандитие от ГЕРБ вероятноста да гласуваме е много малка.Явно не си следял миналогодишните протести пред посолството цяло лято.

2

.....

преди 3 години

Който иска да гласува да си седи в БГ.След като са избрали друга държава, да си гласуват на тамошните избори... ако им дадат обаче...

1

Турист

преди 3 години

Как така, как ще гласуват. Ами или се прибират по документи в България и си гласуват. Или не гласуват. лесно е...