131

Златена

преди 3 години

Нормално в България има прости безмозъщни безсъвестни безотговорни българи егоисти които не спазват предпазните мерки правят си каквото си искат и заради тяхното безочие и егоизъм страдаме ние нормалните интелигентни българи.

130

До 143

преди 3 години

Словения с шест починали на ден имат по 3 починали на милион население. Ние с 100 починали на ден имаме 14,5 починали на милион. Скъсяваме разликата е 11,5 починали средно на ден. Словения имат 1935 починали на милион население, а ние 1869. Разликата е 66, за които ни трябват 6 дни (66 делено на 11,5), т.е. в неделя да ги минем, но в събота или неделя това е малко вероятно да се случи, защото са почивни дни и затова вероятно ще ги минем в понеделник.

129

Хари

преди 3 години

От началото на годината до днес са починали от ковид19 средно по 60 човека на ден. Радвайте се, че като мярка не са по 500 на ден. Всичко останало е въпрос на шанс диалектика на възможност и действителност.

128

до ИСТИНАТА

преди 3 години

и кое не е Истина бе човек, че са пълни болниците с болни от тоя вирус ли, че се затварят и преобразуват отделения ли. Че умирст хора уж от една настинчица грипче ли. Че това е по цял свят ситуацията. Като спреш да говориш за проблема той няма да изчезне. С поведение на щраус забил глава в пясъка няма да се оправи ситуацията.

127

гост

преди 3 години

Абе вие защо не давате и процентите, ами трябва ние да си ги смятаме?

126

Анти-ваксър

преди 3 години

Всеки има право на ИНФОРМИРАНОСТ, преди да се ваксинира. Ваксинацията е личен избор и пожелателна. Отговорност за нея носи само пациента.С горните неща се съгласявате, когато подписвате декларацията преди да ви набодат с революционните(?) ваксини.

125

Анонимен

преди 3 години

Починалите са 12 913!!! Утре ще минем фаталните 13 000!

124

ИСТИНАТА

преди 3 години

До до ИСТИНАТАНе. Ние реагираме на пропагандата. Не може от сутрин до здрач да се облъчва с тоя Ковид бе човек. Няма ли други болести?Рак няма ли вече, Холера? Ами сезонен грип? Какво стана с тоя сезонен грип? Един случай нямахме тая година. ДА НЕ СА ГО ПУСНАЛИ В ОТПУСКА?

123

до анти ваксър

преди 3 години

ми намери си където няма и Чао...

122

Бау

преди 3 години

Има зелени коридори с Астра Зенека - всеки интелегентен и съвестен гражданин да отиде бързо да се ваксинира, за да преборим пандемията.

121

Хипохондрик

преди 3 години

Мен ме е страх от всичко и за това НАСТОЯВАМ анти-ваксърите да не излизат от къщите си.Ние страхливите хипохондрици, трябва да се движим свободно в среда чиста от анти-ваксъри?

120

до ИСТИНАТА

преди 3 години

ми отказвай бе, кой те кара насила. Вашата работа стана като с онез обратнните. Никой не им пречи да се барат пид юрганите с който си искат но те държат да го покажат на всички.

119

Анти-ваксър

преди 3 години

До до анти ваксърВ Амазонка не мога да ходя, защото там има вируси и отровни змии.

118

ИСТИНАТА

преди 3 години

Ако някой е виновен за смъртта на хора, които не са получили адекватно лечение, това е държавата и по-конкретно тези, които я представляват в последните 3 десетилетия.Анти-ваксърите не сме виновни за това. Наше ПРАВО е да откажем ваксинация.

117

Анонимен

преди 3 години

Смъртността рязко ще скочи, ако отворим всичко и всички се заразим. През 2020 починаха 126000 човека при средно 106000 през предишните пет години. Ако отворим всичко починалите през 2021 ще са примерно половин милион или един милион.

116

до анти ваксър

преди 3 години

не можеш да говориш от името на всички. Като не ти харесва отивай в Амазонка при индианците. Тук живееш в общество и ще съблюдаваш правилата и нормите които регулират живота. Колкото имаш права толкова имаш и задължения към това общество формиращо държавата.

115

Анонимен

преди 3 години

Вече бихме Англия (Обединеното Кралство) по брой умрели на милион. А иначе вчера там умрелите с Ковид са 23, а тук 203. Чак сега мъдрото ръководство на великата ни държава открива, че английския щам бил по-заразен. Най ме радваше мъдрият Ким Чен Борисов, след нова година как обясняваше за третата вълна и като се събраха 20 човека в Банкя и бащичкото напълни гащите и пусна всички ресторанти и фитнеси.

114

Анонимен

преди 3 години

Заради кови диотите сега имаме официално 12710 починали от Ковид-19 (реално са над 30000). Част от кови диотите са антиваксърите, но не са само те. Проблемът е, че заради тяхното поведения умират хора, а не страдат само те.

113

Анонимен

преди 3 години

какво толкова ни пречи Ковид-а, да си отваряме всичко и да си живеем живота. Все пак Ковид-а уби всички други болести, а и да не е друго не се лекува, така че да си продължаваме и да не му мислим много.

112

Анонимен

преди 3 години

Един колега се зарази в началото на ноември 2020. Изкара относително леко вируса, но още не се е оправил. Пазете се. Този вирус не е грип.