181

Фотошоп експерт

преди 3 години

До какъв фотошопТвоите експерти могат да създават само компромати. Как един пирон не забихте за тези 30 години в България. Само клевети и интриги. Вземете пример от Борисов който построи хиляди детски градини, училища и заводи. За пътищата да не говорим.Вие експертите по Фотошоп какво построихте оставен, че хвърляхте яйца и тоалетна хартия?

180

Анонимен

преди 3 години

До какъв фотошопИ кои са тия експерти, изброй ми ги?

179

Анонимен

преди 3 години

БОЙКО ти си само за ангел с тези благи приказки но трябва да отслабнеш драстично защото такива ангели толупи не съм виждал

178

Анонимен

преди 3 години

Краденето става по-друг начин и гоняма написано на някаква стена отбрюкселски чиновници. То може да бъдеустановено чрез разследване набанкови сметки и други активи катоакции, фирми, недвижими имоти в Българияи чужбина, коли, яхти, частни самолетипритежавани от български действащиполитици или членове на семейството,чиито произход не се вписва в деклариранитедоходи.

177

какъв фотошоп

преди 3 години

До 185Анонименщом боко коствено си призна , че е вярно и ,че радем го снимал с дронове !! а за многото записи между боко и горанов и други подобни за които западни експерти потвърдиха , че гласа е на боко и не е монтаж...с каруцарския си език и манталитет на капо дей тутти и капи

176

Емо

преди 3 години

ОРЕШАРСКИ И НЕГОВИТЕ ПОДЧИНЕНИ ИСКАХА ДА ЗАБЛУДЯТ ЕС КАТО ПУСНАТ ТРЪБАТА ЮЖЕН ПОТОК БЕЗ ДИФЕРСИФИКАЦИЯ И ДА СМЕ ЗАВИСИМИ ОТ РУСИЯ ..... И ЕС СПРЯ ВСИЧКИ ПРОЕКТИ И ПАРИ ЗА БЪЛГАРИЯ.... СЕГА ВИДЯХТЕ ЛИ РАЗЛИКАТА МЕЖДУ НЕГРАМОТНИТЕ КОМУНИСТИ И ГЕРБ.

175

на финала

преди 3 години

Другари, остават седем дена да лъжете и да пръскате отрова.. После мъка четири години.

174

Анонимен

преди 3 години

До така де!То това с чекмеджето нали знаеш, че се оказа Фотошоп.

173

така де!

преди 3 години

Тоя що не си гледа чекмеджетата,ами е тръгнал като мечка из България да лъже и маже!

172

а сега де

преди 3 години

та нали заради проблеми с корупцията от европарламента бяха поканили боко и гешев да ги изслушат а те НЕ ОТИДОХА ...което до сега не се е случвало при никой друг поканен !! та нали не бяха одобрени 7 от предложените прокурори защото от ес разбраха , че те са ненадеждни !! а не е въпроса само дали са спрели средствата а какво се е направило с тези средства...построиха се спортни площадки и стадиони в обезлюдени села и некачествено пътно строителство за което умишлено се изчаква да изтече гаранция

171

1280

преди 3 години

До моряка. И првди и сега става с чужди пари, само че преди бяха на СССР

170

БОКОПОЕТ

преди 3 години

С бахур яко да се тъпча -празник е във моя ден.''Гербераст'' да се наричам=първа радост е за мен.Целий свят се възхищавас вирус как се борим ний,само Мексико успява смъртността ни да надвий.*** е той и прости ний сме,но не ни тревожи това.111-място взехмес БГ-медийната свобода

169

Анонимен

преди 3 години

Професионален национален предател.Идва края на лъжите и краденето ипослушно изпълнение на заповеди отвънпротив българските интереси.

168

Прост

преди 3 години

Да, старче, прогнозираме, че отиваш в пенсия.

167

Анонимен

преди 3 години

ГАДЕВ- ГЕРБ КРАДАТ..ИМАТЕ ЛИ ФАКТИ- ПИТА ЖУРНАЛИСТКА, НЕ СЪМ РАЗСЛЕДВАЩ- РЕЧЕ ВЕЛИКИЯТ МАНИПУЛАТОР, НО ГЕРБ КРАДАТ...ЮЛИ 2008Г ЕК СПИРА НА ЧЕРВЕНИТЕ МУТРИ НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ПРОГРАМИ ИСПА, САПАРД, ИСПА ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ- СПРАВКА НА СТЕНАТА НА ЕК, ИСКАМ ДА РАЗБЕРА НА ГЕРБ СПИРАНИ ЛИ СА ЕВРОСУБСИДИИТЕ СЛЕД КАТО СЕ ТВЪРДИ, ЧЕ КРАДАТ- ПРОВЕРИ ЕК ЕП, ЕВРОПОЛ- НЯМА- СЛЕДОВАТЕЛНО НЯКОЙ ИСКА ДА ВЪРНЕ ОНИЯ ГОДИНИ, КОГАТО ВСЕКИ ВЛАЧЕШЕ- СВЪРШИ СЕ С ВЛАЧЕНЕТО- НАЛИ ЧЕРЕПЧЕ!

166

Анонимен

преди 3 години

Стига приказки! Отивайте във Варна да ядете понички безплатно! *** ги раздават предизборно. Нищо, че лъгаха вчера как ББ раздавал храна. Идете и яжте! Щото не се наядохте на лъжи!

165

Fallschirmspringer

преди 3 години

Няма как да му се отрече,наглец беше,наглец е в момента и наглец ще остане.Пак прави коментари на ниво селска кръчма късно вечер след третата ракия с характерният си гъгниво -троснат глас с провинциално произношение.

164

04.04 някъде

преди 3 години

Към 22 часа пряко по ТВ от НДК.... Както се вижда на картата това не е тежка загуба за БСП... Сравнено с предходните избори община Крива паланка е червена!

163

КЛ

преди 3 години

Всъщност Вождът казА, че кражбите и далаверите се извършват на държавно ниво, следите се прикриват добре и имат протекцията на прокуратурата. Също така лицемерите от ЕНП, заради шепата депутати , които им осигурява Вожда, си затваря очите пред безобразията Му и дори бламират критични към управлението Му резолюции на ЕП. Вождът слушка, началниците гледат в другата посока, перфектна симбиоза.От ЕС има да чакаме справедливост, ама друг път.

162

Fallschirmspringer

преди 3 години

Никой не говори за грешки .Става въпрос за пладнешки грабежи в космически мащаби.