212

Ган4о Балкански

преди 3 години

Барба Ганис е заобиколен само с кадърни хора, евалата Ганис да си ни жив и здрав, дълги години да ни командваш...

211

Анонимен

преди 3 години

Крееетен! Лекувате последиците на хомофобското управление на Тиквата, чиято подлооога си. Кой отвори ресторантите на 1 март, а?

210

Анонимен

преди 3 години

Този измамник трябва да бъде съден

209

1959

преди 3 години

А бре, професоре я вземи че се гръмни защото ни писна да ти слушаме простотиите! Хората ,хората та хората! Народът ли е все виновен че вие сте алчни и в задниците си за пари които вземате за да уморите българите със смотаните и неизследвани английски ваксини? Съд за вас ,лъжците и крадците!

208

Другарю Балтов,

преди 3 години

Вземи се гръмни!!! И без това полза от тебе - НУЛА!!!Ако не дай си Боже се разболея, ще се лекувам при друг, за щастие има още свестни лекари, не като тебе!!!

207

Сата НАТО

преди 3 години

До 163Всички, които плюете по професора, Заповядайте,На обиколка в КОВИД отделението на болницата!------- Айде най-после организирайте я тая обиколка за невярващите, не само да се каните по форумите. Обявете кога и къде и веднага идвам на обиколка.

206

Анонимен

преди 3 години

'' Лекуваме последиците от неразумното поведение на хората ''....................Eй, все хората са ви виновни на вас ... по стар комунистически обичай - или говорите от името на целокупния народ, или обвиняватe целокупния народ.

205

Не точно

преди 3 години

Не съм съгласен, защото имам приятел, който много се пазеше и пак го хвана. Сега е в болница.

204

-----

преди 3 години

До +++Слабоумни коментари???Повечето хора, говорят истината - а не истината която се изписва по медии и тв.ВСИЧКО Е ПРОПАГАНДА И ЛЪЖА.МАЙ "ВИЕ" ТРЯБВА ДА СЕ ОБРАЗОВАТЕ.

203

gateway pundit

преди 3 години

Пишете в търсачката горното плюс 3964 - това е към днешна дата броят на починалите от ваксините европейци по официални данни на Европейската медицинска агенция. 162 000 са с тежки странични реакции.

202

Тикволандия

преди 3 години

Професор Балтов е специалист - ортопед. Къде е ортопедията, къде са вирусните заболявания. Точно той ли трябва да дава мнение за коронавирусаната епидемия?Май си пази службата и говори по опорната точка "Хората са виновни".

201

БЛАТОВ СКРИИЙ СЕ

преди 3 години

КОЙ Е ВИНОВЕН? ШЕФЧЕТО В БАНКЯ МОЖЕ БИ? 10 ГОДИНИ САМО РАЗРУХА И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НЕ Е ИЗКЛЮЧЕНИЕ, ЗА НЕГОВИТЕ ХОРА ИМА ЛЕГЛА, ЗА НАРОДА - СТЪЛБИ

200

Анонимен

преди 3 години

Вината за особено тежкото протичане на епидемията в България е на управляващите политици и това е ясно. Мерките на управляващите не са навременни, нито полезни в момента на въвеждането им.

199

Анонимен

преди 3 години

Статистически смъртността не е еднаква в различните държави, а е различна. Защо е така, нека лекарите да кажат. Най-малкото смъртността е различна според възрастта и може би здравословното състояние на хората.

198

избирател

преди 3 години

Още малко оставана изборите на 4 сваляме герб, нощ и всичкото гаврошоколо мен всички ще главсуват за сваляне на гербаз за БСП

197

до30/155

преди 3 години

.....Ами ваксинирай се с Ю корейска и Н зеландска, японска и австралийска ваксина.....аха в крайна сметка стигнахме до еаксините а не до Русия кскво правила. С каквато искам с такава ще се ваксинирам, ако има някоя от трите руски може и с тях. Но те самитв руснаци имат недостиг че камо ли за нас ще дадат нещо впечатляващо. С Италия водят разговори за изнесено проузводство с Баце не да се интередували.

196

Понти

преди 3 години

Балтов, кажи "лека нощ" на джипкаджията, като си легнете снощи

195

Сина

преди 3 години

Спри да обвиняваш хората бе Балтов, Голем си бунак. По метода на буци - Бойко джипкаджията караш - все хората ти виновни. *** винаги обвинява другия, такива сте. А за принципа на управление на кризата на парче от вас с тиквата няма ли да коментираш нещо,а Балтов?!?

194

Анонимен

преди 3 години

Вината е на ГЕРБ и ОП които махнаха карантината и не затвориха границата и София и внесоха корона от ЕС и Занзибар. Ще видим какво ще стане с тези толкова рекламирани ваксини дето ги няма или не действат.

193

Анонимен

преди 3 години

Хората пуснаха големите ученици присъствен в средата на февруари, когато почна покачването, хората отвориха кръчите, хората ли трябва да контролират спазването на мерките?