16

ПроСоТо

преди 3 години

аз мисля,че повече няма да има "преди",докато не дойде.."Сетния Ден"..Просто Недостойните така ЗАГРУБИХА нещата,че НЯМА ДА НИ ОСТАВЯТ на мира !Ден след ден,година след година, те ще измислят нови и нови "причини" да забравим,че сме Хора,Божии Чеда,наречени "Хомо Сапиенс"..Няма вече връщане назад!Сега измислиха "пандемията",утре ще лансират "Щетите от пандемията",които изискват нови ограничения,после ще измислят нещо за да "компенсират щетите от щетите"..."Надежда всяка тука оставете!"..

15

Анонимен

преди 3 години

Самият факт, че има хора които взимат решения кой да им бъде приятел според хораскопа, или правят бизнес в зависимост от подредбата на планетите, трябва да ви говори че положението е трагично! Щом си оставил живота си в ръцете на гадания и врачки, на богове и пророци, значи си овца! Ходи обяснявай на такива, че човек зависи сам от себе си! Ще ви хвърлят боб, таро карти и ще ви направят 10 вида хороскопи да ви докажат, че сте аутцайдер! Робска му работа!

14

емиграция

преди 3 години

Да го таковам ....този. Ами стани политик, бе. Да те видим имаш ли топки? То отстрани ...честно и лесно...Винаги сме били разделени по цял свят. Милиарди жители -милиарди различни мнения. Пичът разкърти мивките и откри топлата вода.Нямало свобода....Ако всички бяхме ,като Сев. Корея и Китай ще видим свобода на 36-ти август....

13

Колкото и да

преди 3 години

Не е прието все пак ще цитирам Ленин, че свободата е осъзната необходимост. Тоест днес пазейки живота на непознати ограничавайки се ние сме свободни ако успеем да осъзнаем, необходимостта от това и важността на човешкия живот , а не само на собствения си .

12

Анонимен

преди 3 години

Ами как да му обясниш на този "политолог", че точно Испанския грип заедно с шарката, туберкулозата и полиомиелита са една от причините за започване на масовите ваксинации на населението през 20-ти век. И това е довело до довело до покачването на средната продължителност на живота в Европа и САЩ от 40-42 години до над 70. Намалило е детската смъртност от 30% на 1,5%... И това за по-малко от 100 години.А в момента има *** които искат да ни върнат на нивото от преди 150 години.

11

Анонимен

преди 3 години

Как кога? Когато е вали суграшица през август и ако луната е в последна четвърт.

10

Анонимен

преди 3 години

Най-свободен е Бокич,щото много работи.Работата щяла да го направи свободен.Няма да ви казвам откъде е взел този цитат.

9

Оруел 1984 е Факт

преди 3 години

Добре Дошли в света на Държавна Сигурност,сигурно не сте и чували за Target Individuals,Gang Stalking и Mind Control е всичко това е факт,те дори гледат жените ви как се къпят в банята,представа си нямате как ви контролират ,дори наемат служителите по обяви,обикновено млади и роми без изградена ценностна система!

8

Все си мислех

преди 3 години

Че човек като е грозен трябва поне да е умен. Разочароващо.

7

Анонимен

преди 3 години

Ние само си мислим, че сме свободни!Ще ни се. Но сме роби на глупостта! Вижте какво се харесва - пошлото, арогантността, слагачеството, злото, облечено в дрехите на свръх добро! За чалгата и простотията няма и да подхващам! Различният, мислещия нестандартно е мразен, оплют, срещу него се обединяват всички докато го изгонят от държавата. Но когато този човек отиде на вън и постигне нещо, всички се блъскат в гърдите и крещят българин!Докато не се научим да уважаваме свободните духом, ще бъдем ро

6

До 1

преди 3 години

А ти на чия хранилка си?Или сам да се досетя.

5

Анонимен

преди 3 години

Щом една година е достатъчна да се объркате и да не знаете кога сте свободни, значи никога не сте били свободни!

4

Бай Х

преди 3 години

ооооо тоя е от видните глашатаи на Шорош и компания.....

3

Анонимен

преди 3 години

Големият проблем в бг е че в манията си да сме приятели на някой си, работим срещу собствените си интереси!Много е жалко когато видиш умен човек, който се мисли за лидер, да се съгласява със всяка простотия само да е в компанията! Знаем как жалко свършва това сред младежта, за съжаление ще разберем как ще свърши и за държавата! В името на това да се харесаме на нагли тартори убиваме себе си! Жалко!

2

Щерю

преди 3 години

- Защо да е трудно?! Все по- малко свободни сме. Все по- зависими от правилата на Държавата. "Обещават им свобода, а те сами са роби на разврата; защото от каквото е победен някой, на това и роб става." от Второто Послание на ап. Петър, глава , стих 19

1

Анонимен

преди 3 години

Този човек е на хранилка на Сорос.