317

До 326

преди 3 години

До Само да попитамИ АЗ САМО ПИТАМ-взе ли си хапчетата че беснееш!

316

Щирлиц

преди 3 години

До Само да попитамСамо да отговоря с въпрос:защо ББ се явяваше няколко пъти в съпровод на американското посолче,когато предателски се отказа от АЕЦ Белене и от газопровода?

315

Щирлиц

преди 3 години

До Боби"Всичкото злато ке излезе отгоре,така е определено"-прочети книжката на К.Стоянова,пише много и все интересни неща.

314

Спонтанно

преди 3 години

Трудещите се изразиха подкрепата и любовта си към управлението на Тиквата.

313

Анонимен

преди 3 години

Борисов пак на обиколка: От едната страна са житата, ето я и армията от валяци...--------------Винаги съм предполагал че Винету има скрит поетичен талант още от времето когато драскаше по стените на тоалетните.-))))))

312

Анонимен

преди 3 години

Пътник е тоя престъпник безсрамник още малко и изчезва

311

Боби

преди 3 години

Баба Ванга предсказа, че Българя ще просперира от златото в златните мини, а този нагъл тип опропасти предсказанието на Ванга. Има наистина стотици хиляди тонове злато под земята, ама като няма кой да се възползва от това злато и го дава на други да се възползват, никой не ви е виновен, че сте избрали Борисов да съсипе златните мини като ги даде на частници чужденци.

310

Позитански ВОЙ

преди 3 години

Червените форумни мизерници от блатото на Фигуранта, отново масово са оакали де що има анонимни форуми с коментарите си.

309

Боби

преди 3 години

Борисов продаде и предаде интересите на България и къде ли не. Националните предатели не заслужават да са на власт. Нагъл тип. Не казва колко милиарда е взел на тъмно за приватизацията на златните мини.

308

Истукан

преди 3 години

До АнонименС асфалт няма да забогатеем нито със заплати, нито с пенсии, нито с икономика.

307

Анонимен

преди 3 години

До ИстуканТо асфалтът е основното във всяка икономика. Според тебе трябва да ходим пеш и да газим в калта?

306

Анонимен

преди 3 години

До ЧАО ШАЙКАТака е, всеки момент Божков ще ви изпрати редовния транш от Дубай.

305

Анонимен

преди 3 години

Още дълго ще управлява, като за това му помагат иТъпите тpoлове ,които всъщност му "изписват вежди " с глупостите си срещу него.

304

Анонимен

преди 3 години

Боко Тиквата е на обиколка в гр. Симитли

303

Game over

преди 3 години

Game over

302

ЧАО ШАЙКА

преди 3 години

И не забравяй бай ТYлуп, не забравяйте шайкаджии... ПРОТЕСТА не е угаснал.ПРОТЕСТА не ви е забравил... ПРОТЕСТА тлее и ви чака и всеки момент ще избухне с още по голяма сила.... Де да имате нахалството и да направите правителство "TYЛYП-4, а започва тpичането и ще бъдете публично опозорени(eBaни) ...ей, събудете се и си бегайте по живо по здраво.Светът ще ви се стъжни, Бг-то ще ви е тясно.....ЧАО TYЛYП, ЧАО ШАЙКА, бай Ставри ви чака!!!!

301

Лойко е за затвор

преди 3 години

Крадеца пак обикаля-да види от къде какво да крадне. Чекмеджан предизборно лъже глупавата рая.

300

Истукан

преди 3 години

Само това може човекът да слага асфалт по пътя. Не му се сърдете, толкова си може човекът. Направо изберете друг и няма да ви занимава с асфалта и валяците.

299

ПОЧНА СЕ....

преди 3 години

Автошествието срещу премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев се насочи от София към Пловдив. Множество коли пътуват към града под тепетата с развети трибагреници.Колите, които ги пресрещат, ги поздравяват със светлинни и звукови сигнали. На много места да позиционирани полицейски коли по автомагистрала Тракия. Засега протестиращите не срещат проблеми от органите на реда. Недоволните от управлението на страната призовават хората да се присъединят към автошествието. Колоната спря преди тунела "Траянови врата". Всички хора скандират: "Долу ГЕРБ" , "Борисов-позор. Оставк

298

Анонимен

преди 3 години

До АнонименИмало всяка седмица убийства, имаше, защото такива като теб убиваха хората!