21

Анонимен

преди 3 години

... руснаците си направиха сами ваксина и се ваксинират с нея ..._______Почти не, всъщност!Но те нямат достъп до други... изобщо!

20

Анонимен

преди 3 години

Маноле, кажи им и Крим да върнат, и Крим да върнат им кажи на руснаците.

19

до 20

преди 3 години

До Анонименхаха как ще има след като който се обади или изчезва или умират всичко около него затпва е продадена на диктаторски държави предимнокой нормален човек ще си сложи отрова произведена в китай или русиязападните ваксини нямат нито един смъртен случаи това са пропаганди на руските ***

18

Диана

преди 3 години

Според мен, политическите разногласия трябва да отстъпят пред лицето на пандемията...Друг е въпросът, че Русия, например, е ваксинирала много малка част от населението си и на нея самата са нужни ваксини. Вероятно руснаците ще са склонни да продават по политически причини, но това не е приемливо поведение по време на пандемия. Китай от своя страна е в икономическа война и не е никак сигурно доколко лоялни биха могли да бъдат...Наистина, най-добре е да се разшири производството на ваксини бързо

17

Анонимен

преди 3 години

Мерки, локдауни, намордници на населението, ваксини - всичко това действа срещу ковид-19 толкова, колкото санкции срещу Русия.

16

Анонимен

преди 3 години

Руската ваксина вече е приложена на десетки милиони по целия свят, и досега няма нито един смъртен случай или странични ефекти извън описаните в документацията. Докато от западните ваксини вече стотици, ако не и хиляди починаха.

15

Последни Новини

преди 3 години

чухте ли, че в Маските произведени в Китай, има химикал дето свива пиш ките - сериозно, това е новина от последният час, проверете сами! Малките-пиш лета ви завидяха и вече ви направиха като тях!!

14

просто е

преди 3 години

забранявате всичко което идва от бляднаяпоне докато путарока е диктатор там или подобен немуако се цивилизоват ще се преразгледат наново забранитекакво толкова ги мислите тия клоаки, хазария, китаи, северна кореа, т.н.

13

Анонимен

преди 3 години

Този Макрон е голям тъпизъм, не съм предполагала че французите могат да изберат толкова глупав човек за президент на страната си. Що не се погледнат самите западняци и да видят как първо гледат да уредят себе си а после ако остане и другите макар че са обещали и им е платено? Не е ли срамно? На Китай изобщо не му дреме сами се оправят китайците, руснаците си направиха сами ваксина и се ваксинират с нея на кого са изтрябвали западняшките ваксини?То бива бива тъпашко самочувствие ама...

12

Анонимен

преди 3 години

Франсетата винаги са били различни от останалите, тамън да се зарадвам че отрича ваксинките и любителя на бабички предложи собствено френско производство :)))

11

Анонимен

преди 3 години

A защо хората умират като мухи от западните ваксини? По голяма смъртност от вируса!

10

Анонимен

преди 3 години

А пък Деми Ловато не може да си намери обувките.

9

Анонимен

преди 3 години

Руснаците трябва да се опростачат и одебилчат като българите и тогава ще избират този който САЩ им назначи.

8

Анонимен

преди 3 години

До ЕвропеецС бананите беше по-забавно.:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

7

Анонимен

преди 3 години

Макрон е никой.

6

Браво

преди 3 години

Поклон пред Макрон!

5

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 1"Каза" обаче реват като заклани, че не им я "допускат", нищо че се оказа, че не си подават документите.Червените шизота.:))))

4

Европеец

преди 3 години

Да се ваксинираш с руска ваксина е все едно да играеш на руска рилетка, но италианците, германците и унгарците са прости и не могат да го разберат това нещо.

3

Муахаха

преди 3 години

Ами вие за какво мислите К0мундетата от Пекин ви напръскаха с Уханска Чума както се пръскат жал ки хле бар ки с Райд - изтребва ги до крак?!

2

Анонимен

преди 3 години

Както обикновено - право в целта.