21

Анонимен

преди 3 години

Ако ще си седим все в локдаун ми е все тая брат лятно ли е или зимно.

20

Нейко Иванов

преди 3 години

Тоя що се меси там където не му е работата?! Какво общо има бивш социален министър със смяната на времето?Смяната на времето продължава да има смисъл, и той си е същият както преди - да се работи през светлата част на денонощието. Това, че има по-достъпни източници на енергия, не означава, че трябва да ги харчим безцелно.Предложението всяка държава сама да си избира времето, ще обърка света до полуда, защото ще обезмисли часовите пояси, които си работят прекрасно!

19

Анонимен

преди 3 години

Няма икономически аргумент за преместването на стрелките----елементарно , при липса на нормална икономика няма и икономически аргументи .

18

аман!

преди 3 години

До скрий се бре,дърт пръч!

17

скрий се бре,

преди 3 години

тебе кой те пита дърт лъжец?

16

Анонимен

преди 3 години

до 17 ВладиТя Русия стига до Америка бре.На няколко часови зони са.

15

от бара на герб

преди 3 години

ние ставаме на обяд и винаги е светло но вечер нека го направят до 12ч да е светло ако може?

14

Анонимен

преди 3 години

Затова решението е да се премести с 30 минути напред и да остане завинаги между лятно и зимно.Колкото за едното толкова и за другото.Като се свикне и няма да прави впечатление на никой вече.

13

Влади

преди 3 години

Голям тормоз е преминаването към ново време през пролетта - спи се с 1 час по-малко и близо месец е необходим за адаптация.Лятното време е по-добро за нас, защото ако бяхме на зимно, на 22 юни щеше да съмва в 03,30 през нощта, а не в 04,30, което е по-нормално за организма. Освен това при лятно време се мръква в 21,30-22,00 и така светлината през работния ден е пи-вече. Те затова ,и Русия, и Турция, и много други страни останаха само на лятно време.

12

Анонимен

преди 3 години

Ние си искаме часовото време да остане. Централния комитет на ЕС знае кое е добре за народа и ние ги подкрепяме!

11

Анонимен

преди 3 години

Когато е въведено преди 100 г. лятното часово време е било с умисъл да пестят Свещи за осветление. Бай Тошо когато го въведе през 1979 год. беше за икономия на ел.енергия в заводите. В днешно време нито заводи има нито икономика. За чих *** ни е това лятно часово време. Ако го питате тикваров ше се чеше по дебелио газ и ше се чуди.

10

bg

преди 3 години

Много си е добре смяната.Иначе лятото слънцето ще изграва в 4:30Зимата така или иначе седим на закрито и е все тая в колко се стъмва, но лятото е супер да е светло в 21:30

9

Прав си Иване

преди 3 години

Определено си прав. И *** е права. И баща ти е прав.Прави са всички, които искат да се запази лятното часово време и моловете да отварят през зимата в 10 сутринта, докато е все още тъмно.Прави са и тези които искат да се запази зимното часово време и лятото тъкмо излезеш от работа и хоп слънцето се скрило, за сметка на това пък сутрин в 4 ще може да си правиш джогинга по светло.Че на кого му е притрябвало да вижда слънчева светлина освен докато спи или през прозорците на офиса.

8

Анонимен

преди 3 години

Минчо, много си празнувал, математиката не ти е силата!

7

Марин

преди 3 години

До Минчо ПразниковАми през септември не започвай работа в 9 30 часа а започни в 7 часа и ще приключиш по рано докато не се е мръкнало в 18 ч

6

DAWEDA

преди 3 години

До Минчо Празниковза това може да изберем лятно часово време, да се стъмва по-късно, но сутрин ще е тъмно до след 7...

5

Анонимен

преди 3 години

Е тогава да го мръднат с половин час бе!Точно между двете и готово!Така да си остане завинаги!

4

Минчо Празников

преди 3 години

Абе има си смисъл. Едно е да се стъмва в средата на лятото в 21.00 ч., друго е в 20.00 ч. Това значи че септември, въпреки че е топъл и активен месец, още в 18.00 ще е мрак.

3

Анонимен

преди 3 години

"Над 93% от всички български предприятия са микропредприятия, тоест с по 9 и по малко работници, те имат гъвкавост и могат да оцеляват, СТИСКАЙКИ ЗЪБИ"Ако не беше тъжно, щеше да е смешно, особено с "мерките".

2

Анонимен

преди 3 години

Те не само хората не виждат смисъл а и животните!