129

Анонимен

преди 3 години

Искам да питам Калеко Алеко, Чебурашка, Зозо, Тонката, Странджата и други платени Гербарски отпадъци кой е виновен за поредното дъно което изкопахме ?Ще дам няколко отговора Руските шпиони, Русофилите, комунистите, предното правителство или успешното управлиние на бандитите от ГЕРБ ?Вече не е смешно а много трагично, че разрешаваме на един полуграмотен индивид да ни управлява

128

Анонимен

преди 3 години

Испания - Гърция 1:1Унгария - Полша 3:3Румъния - Македония 3:2

127

Анонимен

преди 3 години

Още една загуба от Италия в неделя и можем да отпишем и тия квалификации до 2024 г. Не вярвам да бият Италия и Швейцария като гости и така България е с 0 точки а Италия и Швейцария с по 12 точки и се класират а България няма смисъл да играе повече.

126

Анонимен

преди 3 години

Ни са знай на плажен можим да успеими

125

1:3

преди 3 години

Е ,че пак е добре или по-точно ,можеше да е много по-зле!

124

Социал паразитиззъм

преди 3 години

Бойко плаща на 3 млн пенсионери по 50 лв,да гласуват за него,дига заплатите на държавните служители,помощите на безработние да гласуват за него и най-вече да не правят нищо.Символ на Българската държава е това да не правиш нищо,да взимаш пари и да гласуваш за властта.Пример-нашите военни не са ходили на нито една война,но папат заплатки.Националите ги бият редовно,а те са боксови круши на заплата,Кобрата взе пари да го пребие Джошуа.Вей,вали,никой нищо не прави,а заплатата върви.Евала на народа!

123

Анонимен

преди 3 години

до 126 Малта и Люксембург са много сериозни отбори с тях ще се борим със зъби и нокти като същински лъвове..., дано изкопчим нещо де, да не сме капо в групата

122

Анонимен

преди 3 години

В национален отбор се играе със сърце и за народа и държавата, както и със смелост, нищо че може да не сте най-добрите.

121

Анонимен

преди 3 години

Остава да почнем да падаме от Малта и Люксембург!!!

120

Анонимен

преди 3 години

Българските юнаци са много добри само в кръчмите, чалготеките и дискотеките да свалят чалгаджийките и певиците ..............но за футбол не стават....................дори и там се иска малко акъл и интелигентност!!

119

Анонимен

преди 3 години

Добре е.............аз мислех, че ще паднат с 10:0!!!

118

Анонимен

преди 3 години

Браво на футболистите!Изгубиха едноцифрено! Аз мислех, че ще бъде баскетболен резултат! Още веднъж браво на юнаците!Който е разбрал метафорката да се кефи - дано на 4 април се обърне топката!

117

Анонимен

преди 3 години

и ко стана са ? разни черни , албанци и босненци направиха сме;ни безлоснежните висококачествени БГ-та ?Кажи нещо бе бат Венци ....

116

Albanian, Plovdiv

преди 3 години

Много красива беше загубата на България от Косово (Албания 2) преди 2 г., 2:3. На 50-тата минута свършиха силите на българите и спряха да играят.

115

Анонимен

преди 3 години

За расистите и други събхумани искам да поясня. Швейцарец такова животно няма. Швейцария преди много векове се обособи като федерация, която обединява в себе си италианци, французи и германци. В Швейцария етническата принадлежност не важи. Именно затова Швейцария е това което е. Същото се отнася за България, на мястото което заслужаваме сме след като събхумани разтягат локуми кой какъв е, откъде е и защо е.

114

Анонимен

преди 3 години

До Albanian, PlovdivШани Тарашай, Блерим Джемали, Валон Бехрами, Арлинд Айети, Фреди Весели, Миджен Баша и Шкелзен Гаши, отдавна вече не са в националния отбор на Швейцария.

113

Анонимен

преди 3 години

Пак добре че Гибралтар не са в нашата група че тогава още по лошо.

112

до Albanian,Plovdiv

преди 3 години

В Тирана вдигнаха национален стадион за чудо и приказ и *** им се държи много по-добре от нашия.Иначе от чалга култура,връзки на мамини синчета,липса на масови спортни бази в провинцията,та дори и в София, какво да очакваме?Просперитет в спорта?Нямаме нито един кадърен стадион,няма дори и съвременни лекоатлетически писти за тичане в страната,школите за работа с деца,откъдето може да тръгне нещо,функционират само на хартия.Ще си чакаме за резултати още много време.Важното е чалгата да се лее...

111

Анонимен

преди 3 години

Четвъртите в света провалиха футбола за 50 години напред. Ще трябват десетилетия докато излезем от дупката в която сме в момента. Да благодарим на Михайлов, Стоичков, Лечков, Балъков за успехите им като ръководители на българския футбол.

110

Анонимен

преди 3 години

Баце отваря чалготеките и кръчмите че бе тях тия не могат да ходят.