83

Поредната промяна

преди 3 години

Абе дали веднъж поне премислиха мерките преди да ги поставят? Защото за повече от 2 дни не са били на 1 и също мнение! Акъла им е колкото на кокошка, да *** по улиците а не в храната си. Понякога и за толкова не стига!

82

Анонимен

преди 3 години

ГРОБ: Щом ни преизбирате - вие сте балъци!

81

Анонимен

преди 3 години

Борисов превърна България в страната с най-висока смъртност и нулево здравеопазване.

80

Анонимен

преди 3 години

До Е, па...Д'ухай с'упата.Никаква логика няма в това, което си съчинил.

79

Анонимен

преди 3 години

Борисов е нищоправец и фигурант. Една пешка/пионка на европейската шахматна дъска.

78

Анонимен

преди 3 години

Какво стана с kayнa Бойко Борисов, нали все се хвали какви приятели има в ЕС. Май нещо неговите приятели го изоставиха и не му дават ваксини, а той нали е скопен отдолу и няма мъжество да поиска от Путин или Китай ваксини.Хаха - Борисо - прислугата на Меркел, публично подигран и изоставен зад бода на ЕС.

77

Анонимен

преди 3 години

Топлите витрини по разни хранителни вериги трябва не да се затворят, а да се запечатат до измитането на всички мърльовци, дето са ги писали готвачи. Пазибоже от мърлявщината по такива места. Живибтазвъдници накаквито се сетишздравни проблеми.

76

Е, па...

преди 3 години

Тези, които виждат логика в облекчените мерки за нехранителни магазини, т. е. защитниците на безумните заповеди, нека да ги изложат тук, много моля. Защото са абсолютно прави ресторантьорите в случая. Значи, мога да посетя магазин с намалена площ, забележете, намалена с параван или оградена с ленти!!!!???? А не мога да отида в заведение, което работи с намален капацитет! Причината каква е точно? И защо това облекчение не беше включено в първоначалната заповед миналия ден, а днес се обсъжда?

75

Анонимен

преди 3 години

ква Бащица е тоя плешив тиквен ***

74

Анонимен

преди 3 години

*** работа, то се видя. И Ангела Меркел даже се принуди да признае, че е сгафила.

73

Чичо

преди 3 години

Сега другата седмица Бащицата като спечели изборите, ще затвори цялата държава за лятото и ще се оправят нещата.

72

Анонимен

преди 3 години

Единствено смъртта на Борисов ще обедини разделения български народ

71

Анонимен

преди 3 години

Бетонирахте морето. Сега ще си платите.

70

Анонимен

преди 3 години

Не вярвах, че ще доживея ден, в който кръчмарите, бакшишите, и мутрите по морето и Банско ще вият на умряло :) Наздраве!

69

Анонимен

преди 3 години

Аз съм ЗА Бойко да бъде убитПублично докато се разхожда с джипката!Смърт за Борисов означава спасение за България

68

kiro

преди 3 години

Прави са хората.Затваряш заведения, но метро, транспорт, влакове, автобуси, хранителни магазини - всичко работи.Хората работещи в този бранш пострадаха много. Не искам да си мисля ако работех като сервитьор или готвач и повечето време през последната година съм без работа.Брутално.Аз спазвам мерките, но не съм убеден в ефективноста на това което прави правителството. Един ден отваряме всичко (по Б.Б.), след 2-3 седмиц затваряме всичко ("не дисциплинира ни са" по Б.Б.).

67

Анонимен

преди 3 години

ало , кебапчията, нагло обвиняваш кебапчиите ,ч е не плащали данъци! ленинска пропаганда. А къде ти са доказателствата бе? а къде са ви данъчните бе???? защо не сте ги заловили бе? Като черепа- почнахте да го псувате, когато спря да ви плаща!!! иначе му опростихте 700 млн към хазната. ай скрий се, безмозъчна тикво!

66

хей, 65

преди 3 години

Има 29 милиарда от ЕС. Няма да свършат скоро.Няма да свършат. Може да ги спрат ако БСП вземе властта. Но това няма как да стане практически.

65

погнусен

преди 3 години

ОНЗИ с брифингите от джипката трябва жив да го закопаят! така както закопава държавата с малоумното си ръководство..

64

Анонимен

преди 3 години

Зимната летаргия на хората приключи.Вижте какво се случва по света, хората буквално подпалиха градовете си в знак на несъгласие с тези мерки.И тук е въпрос на време това да стане.И дано същите които организираха протестите през миналото лято сега на 4 април да организират масови протести срещу ГЕРБ