100

до 103 Анонимен

преди 3 години

а ти ОЧОКВАШ НИНОВА да ни направи богати, БСП до сега са ни правили само бедни и по-бедни

99

Анонимен

преди 3 години

Тия от ВМРО заедно с ГЕРБ също носят отговорност за това, че сме най бедните в ЕС С тях няма как да се оправим

98

БЪЛГАРИН

преди 3 години

Какъв lockdown в Европа. Живея от 19 г. на вън ... САМО БЪЛГАРИЯ затваря ... Но нали идват избори ... Нали така ви е наредено!!! СТРАХЛИВЦИ !!!

97

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен до 89 -Казва се преди избори ,по време на война и след лов се лъже най-много.Само исках да те поправя !

96

Анонимен

преди 3 години

ПРЕДИ МАНДАТА НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ 4 ГОДИНИ НАЗАД БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВАШЕ С 50 000 НА ГОДИНА,ДНЕС СЛЕД КРАЯ НА ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СПОРЕД ДАННИ НА ООН БЪЛГАРИЯ НАМАЛЯВА С ДВОЙНО ПО-БЪРЗИ ТЕМПОВЕ 100 000 НА ГОДИНА,ВЪПРЕКИ ГРЪМКИТЕ ОБЕЩАНИЯ НА КРАСИМИР И ДРУГИТЕ ЗА ДЕМОГРАФСКИ ПОДЕМ.

95

Анонимен

преди 3 години

Като се отървем от Вас, ще почнем да се оправяме

94

Анонимен

преди 3 години

Дори и за братята макета не сме интересни с 2-та си самолета на кръст :)) Каракачанката явно постоянно е във Валхала, там се среща с бога Тор явно :)))

93

София

преди 3 години

Тоя човек е на някакви тежки наркотици. В България не сме добре, никак даже. Смъртността е висока. Няма ваксини, няма адекватни мерки, нищо няма и ти имаш смелостта да твърдиш, че сме добре?Определено заслужавате да не помиришете повече власт.

92

До 94

преди 3 години

Айде стига си ни плашил със Слави Трифонов.Нито ще бъде сателит на Бойко,нито ще стане м-р председател.Той ще бъде коректив на хунтата и това се иска от него.

91

Анонимен

преди 3 години

И тоя иска пак да влезе в парламента.Като му слушах глупостите и лъжите ме хвана срам заради някои хора в тази държава,които гласуват за подобни измикяри.

90

Карака

преди 3 години

Каракачанов си тръгва и идва нов сателит на Бойко,а той е Слави Трифонов.

89

Анонимен

преди 3 години

Пишман патриоте,пишман министре ,ние не сме интересни за руснаците.Те нас си ни знаят.Техния интерес е насочен към НАТО и САЩ,които дрънкат оръжия около границите на Русия.Ако не си го разбрал или се опитваш да ни лъжеш,значи не ставаш за министър,а най-много за шофьор на министъра.

88

Само го слушайте

преди 3 години

Мечтата на Каракачанов била да яде чорба от бака като през 1920 година!Тоя е тотално деграде с виждания за света 100 години на зад!хаха

87

Анонимен

преди 3 години

Е тоя е достоен партньор на вожда.Надпреварват се кой най-много да излъже.

86

Анонимен

преди 3 години

Каракачанката каза тази сутрин по Нова,че по време на лов и преди избори най-много се лъже.И той го доказа.В пандемията,ние сме били най-добре,нищо че имаме най-висока смъртност и най-много заразени.И сега за шпионските игри.Руснаците ни били завидели и направо са се уплашили от нашата военна мощ,та затова тръгнали да ни шпионират.Виктор Николаев се видя в чудо от лъжите на пишман войводата.

85

Анонимен

преди 3 години

вие сте си най-добре

84

Анонимен

преди 3 години

Знаем ги кои са тролещите, ще ги пратим с Каракачанов да се бият срещу руснаците :))) Ако превземат Крим и го върнат на украинците, света ще признае гения на Каракачанов...Даже САЩ ще ни дадът безплатно осемте антики :)))

83

Скоро

преди 3 години

Скоро ще приключат изборите и Каракачанов няма да го има.Лошот е че идва нов сателит на Бойко,а именно Слави Трифонов.

82

Бау

преди 3 години

хич не го харесам, но е прав. Другите са много по-строги.

81

Шегаджия

преди 3 години

Цялият свят е в тотален локдаун, Германия, Франция, Нидерландия,Италия ...Само България и българите умни. На ден 5000 заразени, 120 умират ежедневно от вируса а този излязал и се хвали,че сме добре. Такъв шегаджия не бях виждал. Занчи пием си кафето в кафенето ядем и пием на търбух и сме добре-умиращите нека умират. Чак пък толкова *** не бях виждал. Още какво ще дадете за да влезете в парламента Каракачанов? Остави Македония-България загива.Така ще останем 3.5 милиона..***