73

българин

преди 3 години

Яка реклама са му ударили на ваксината! Ваксината казвам в единствено число, защото само АстраЗенека е достъпна в България, и дори тя е дефицитна.Аз не мога да разбера смисъла на тази реклама, при положение че не могат да реализират на пазара планираните дози!?Остава ми да коментирам изкривената информация - няма сериозен учен който да твърди, че ваксината осигурявала по-силен имунитет от този от естествения вирус!Разбира се, цената е по-голяма.

72

Док Алекс

преди 3 години

Аре, герберастката калинка у лево! Тези лакърдии - на простите ти съпартийци от ГЕРБ! Кога съм подписвал декларации, като съм си имунизирал децата? Аз съм работил на селски здравен участък седем години, един родител или пациент не ми се е подписал за ваксина! Кога сме подписвали декларация при поставяне на противогрипна ваксина? Колега, не заблуждавайте хората, противоречи на моралния ни кодекс като лекари!

71

Анонимен

преди 3 години

До До 69Мерки, локдауни, намордници на населението, ваксини - всичко това действа срещу ковид-19 толкова, колкото санкции срещу Русия.

70

Въпрос

преди 3 години

Руските ваксини защо не се предлагат? Нали сме пазарна икономика, нека всеки сам да избере най-доброто!

69

До 69

преди 3 години

Ти чуваш ли се Путин ли ти е примера ?!?! аахахах :)

68

Куче в Чекмедже

преди 3 години

Значи да препоръчвате на хората нещо което е в ЕКСПЕРИМЕНТАЛНА ФАЗА до 2023,2024,2025 и което трепе хора е нещо нормално за *** медии а !? От кога парите и депопулацията са на първо място а не народа ни и държата ни и здравето ни !?!!?!?!?

67

Журналистът..

преди 3 години

..написал статията абсолютно му се губят причинно-следствените връзки. Това изведено в заглавието няма нищо общо с казаното в статията, а именно, че имунитетът придобит след вирус не е много сигурен и само ваксинацията ща спаси хората!

66

До 62

преди 3 години

А ти кой си ,че твърдиш това ?! Хайде кажи ми защо пък да вярвам на теб ? Нямало К19 ??? А,ся де ! Хахаха....майтапиш ли се ?Не е ли логично да вярваме на медицина и на хора,които са учили и се занимават с тези неща.Странно ми е като ти се повреди лаптопа,защо не ходиш при хлебаря да ти го оправи ?Абе как станахте разбирачи по микробиология без да сте виждали микроскоп в живота си ...

65

Анонимен

преди 3 години

До Москва ми е ЗанзибарПутин обяви края на пандемията на препълнен стадион със 100хил души.виж видеото "Путин поздравил россиян с годовщиной возвращения Крыма"

64

българин

преди 3 години

Думи нямам!!!Обясненията на тази имуноложка ми звучат като в оня виц:Мъж се връща по-рано от командировка и заварва жена си с непознат мъж в леглото - и двамата голи. Жена му веднага почва да се обяснява: "Чакай сега да ти обясня, не е това, което изглежда!"И мъжът почва да си мисли: "Ееех, сега като ще почнат едни съмнения..."Та и тая така - това че участваме в експеримент тя твърди че не било така.Еми на сайта на ЕМА си го пише - условно разрешително за срок от 2 години!

63

Анонимен

преди 3 години

До В русияРусия измести Германия от мястото и на пета световна икономика и продължава да се развива. А България е просякинята на Европа, икономика нула, първа по смъртност в света и 80% от българите живеят в бедност.

62

Щерю

преди 3 години

След време:- Ама, докторе, ваксинираните взеха да измират!- Няма нищо страшно! Ние се възползваме от съвременните технологии като ГМО...

61

До Чичо Тромбоз

преди 3 години

Разбира се, че трябва да е добре за здравните системи, не само у нас ами навсякъде. Ако това протичаше като обикновен грип, никой нямаше да му хрумне да си затваря държавата и все едно дали ти тече *** от Ковид или люти чушки, като няма да мреш в болницата.

60

Браво

преди 3 години

Пак реклама на ваксинацията. Някой плаща яко а?

59

61

преди 3 години

До До 59Няма как да изчезне нещо, което не съществува.Ковид-мрънкачите ще мрънкат поне още 10-15 години. Трябва да свикваме да не им обръщаме внимание.

58

Анонимен

преди 3 години

До Москва ми е ЗанзибарВ Русия никой вече не помни мерките срещу ковид-19, имаше мерки миналата пролет.Западът не се справи с фашизма, справи се Русия. Западът не се справи с корона вируса, Русия се справи. Русия обаче се провали с въвеждането на 45ти пол.

57

До 59

преди 3 години

Чисто хипотетично вируса ще изчезне !!!

56

Анонимен

преди 3 години

Значи чисто хипотетично - ако днес се ваксинира 100% от населението, ще имаме имунитет за 8 месеца, демек до края на ноември. И после?! Отново бодене? На всеки 8 месеца игла?И докога така?!

55

Чоко

преди 3 години

След като ваксината пази 8 месеца. Какъв е смисъла от нея? Та тези боцнатите още декември през август пак трябва да се наредят на опашката. А дотогава няма да са ваксинирани и 20% от населението. Освен това никой не казва тази ваксинация дали ще е безплатна завинаги или само тази година. Нали ви е ясно, че пуснат ли ваксините в аптеките срещу 30-40 лева бройката и без това неголемия интерес ще се стопи съвсем.

54

Москва ми е Занзибар

преди 3 години

В Русия... там медийното затъмнение е в пълна сила. Няма и да чуеш за жертвите на Ковид, които безспорно си ги има. Предлагам се изместите на там , че е по близо от Занзибар.