229

Чорбаджи Генчо

преди 3 години

Никой няма право да посяга на суверенитета на България! Никой!Що се отнася за това ,че САЩ ,ЕС и НАТО са ни съюзници ,забравете! Не САЩ или Русия ще направят България велика а ние българите!Още след 1878г. тези ,който са се били заедно за свободата по окопите се разделят на русофили и русофоби , на комунисти и фашисти.Но това е грешно и глупаво. Съединението прави силата!*** народ-слаба държава!

228

Словянин

преди 3 години

Математически изчислих, че през деня докъм 19,00 има 7-8 герберастки трола.

227

Анонимен

преди 3 години

До 230"За 21години Путиново управление измряха или се изселиха 10млн руснаци. Това ,че Русия е 145млн.само 5млн.по-малко от колкото при разпада на СССР се дължи на прибирането на руснаците от Средноазиатските и Кавказки републики на СССР ,на анексията на 2млн. кримчани и 2млн.бежанци от Донбас!!!"Питаха Познер (шефа на един от държавните руски канали) защо не се говори за намаляващото руско население, на което Познер отговори, че са забранени теми,от дискутирането на които "няма полза".

226

Словянин

преди 3 години

Кирилицата изобщо не е българска азбука. Тя е побългарено средногръцко унциално писмо. А глаголицата е предназначена за великоморавците - днешните чехи и словаци. А панславизмът е създаден като доктрина от хърватите. Невежеството не е аргумент. Русия изнесе селскостопанска продукция през 2020 г за 31 млрд долара, а внесе за 1,5. Ние изнесохме за 2,5 млрд, а внесохме за 4.

225

Анонимен

преди 3 години

При руското комунистическо робство родителите не си колеха децата.

224

Анонимен

преди 3 години

До 233Да се смее ли човек, да плач ли, но на това, което си написал.Човек не може да реши, дали си неграмотен или тролиш.

223

Анонимен

преди 3 години

Дано руската федерация приеме това шеговито. Ако го вземат насериозно, Каракачана и Бойко първи ще избягат. Руснаците ако тръгнат, с оркестъра си ще ни превземат.Целия свят се съобразява с Русия а Русия ги е страх от нас. А бе има ли нормален човек който да вярва на това?? Да се смее ли човек, да плаче ли........... руснаците ги било страх от България и ни шпионирали... хахахаха.А бе ние сме такива църв*ли, един квартал на Москва не можем да нахраним, те ги било страх от нас. хаххаххаха

222

Анонимен

преди 3 години

Все тая ,руснаците имат право да заменят двамата руски дипломат с други 2ма.,гаранция ще бъдат по-големи *** от изгонените!

221

Анонимен

преди 3 години

До ЧочкоНикога не е имало турско присъствие. ИМАЛО Е РУСКО КОМУНИСТИЧЕСКО РОБСТВО ОТ 1944 ДО 1989 ГОДИНА

220

Анонимен

преди 3 години

До 227За 21години Путиново управление измряха или се изселиха 10млн.руснаци.Това ,че Русия е 145млн.само 5млн.по-малко от колкото при разпада на СССР се дължи на прибирането на руснаците от Средноазиатските и Кавказки републики на СССР ,на анексията на 2млн. кримчани и 2млн.бежанци от Донбас!!!

219

Путин

преди 3 години

Кога България ми маха плахо с пръстче, ми щръкват зърната от превъзбуда!

218

Захарова

преди 3 години

Махате двама шпиони? Е само в посолството на щат имаме още 30 шпиони. С тези темпове ще са ви нужни още 30 години. Желаю вам удачу!

217

Чочко

преди 3 години

От турско присъствие ни освободи Ю ЕС ЕЙ благодърение на господин Магахън американския президент заповядва войната срещу турците да започне!

216

Анонимен

преди 3 години

За 32 години американски геноцид 2 милиона българи измряха от болести и мизерия.

215

Анонимен

преди 3 години

Айдееее, зациклиха русофилите и почнаха с опорките....

214

Анонимен

преди 3 години

До Долу гербЗащото вкарват клин между Европа, за да стои разделена, а не обединена, нова Берлинска стена е Триморието,само че този път не е между немците,а между славяните!

213

Анонимен

преди 3 години

70те-80те години имаха някакви надежди и шансове, които се увенчаха с ерата на Горбачов. Но после Путин ги поряза.

212

Анонимен

преди 3 години

Русия обезпечи своята пълна военна безопасност. Никой не може да направи нищо с Русия!

211

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 219"И за какво мразиш Русия,просто така за спорта?"Няма да ми стигнат дни да ти разкажа колко злини ни е причинила Русия като държава и колко лични неприятности тяхното влияние в България на мен и семейството ми лично.Троловете никога няма да разбрете, че след такива събития няма обръщане на събитията.

210

Анонимен

преди 3 години

1929 световната върхушка спря икономиата и доведе до голямата депресия. След няколко години назначиха Хитлер, а след няколко години започнаха войната срещу Русия. А САЩ чрез войната от страна със разрушена от депресията икономиката се превърна в най-силната страна в света.