98

Анонимен

преди 3 години

Кой кого лъже, кой на кого прави "постановка" е без значение!По принцип подобни прецеденти се решават тихо и дипломатично!Но в случая се прави очеВадно предизборно Гърбаво "ШОУ"!Има стара народна мъдрост - "Не изгаряй моста, по който си минал".Щатие са на хиляди километри от Бг и "залязват", а Русия е до дупето ни!Не ми дреме нито за едните, нито за другите и за имперските им амбиции.Но в тези непредсказуеми времена трябва да си "опичаме акъла", а не да правим предзборен Цирк!

97

Анонимен

преди 3 години

Играем си на шпиони, викат ги нашите в американското посолство, раздават им задачи и накрая ни използват ние да оберем шамарите от Русия. Докато има слугинажи в България, ще бъдем последната д упка на инструмента.

96

Анонимен

преди 3 години

Каскет, коя е Мата Хари? Откъде са пачките в чекмеджето?

95

До 97

преди 3 години

Не е тук мястото където ще получиш достоверен адекватен отговор ,имаш интернет ,осведоми се!

94

питам само

преди 3 години

Така и не разбрахме какво ПРЕСТЪПЛЕНИЕ по-точно са извършили двамата руснаци. Впрочем, ако имаме Контраразузнаване, то на кого е подчинено и на кого докладва - на Гешев ли, на МВР ли или на Външно, на премиера ли или на президента - интересуваме как е регламентирано.

93

Анонимен

преди 3 години

вместо да си оправят *** тръгнали други страни да шпионират

92

Стар набор

преди 3 години

ха-ха-ха "Нерегламентирана разузнавателна дейност" Абе Гешев, тя ако е регламентирана, няма да е разузнавателна, do you understand ?

91

до Распутин

преди 3 години

Да, СССР имаше верни комунистически слуги в България, но СССР нямаше военни бази в България. А САЩ имат поне 4, не да защитават нас, а насочени срещу Руската Федерация. По този начин сме на прицела на руснаците, ако настъпи криза в отношенията. Най-добре е никакви чужди бази у нас и в никакви военни блокове да участваме.

90

Анонимен

преди 3 години

Вервам на гешефт колкото на баи - ставри мутри вьн

89

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Григорий Распутин И друго да ти кажа Русия не ни наложи никакви репарации затова че бяхме на страната на Хитлер и го хрантутихме със сирене и кашкавал безплатно като млякото го реквизираше държавата .А англо френците ни наложиха репарации във размер на три милиарда златни френски франка без лихвите без никаква жалост и когато не можехме да ги плащаме ни съдираха кожите със непосилни лихви чети книгата Срещи съсБуров зада узнаеш истината за твоите господари какви мародери са.

88

питам само

преди 3 години

А има ли американски дипломати, изгонени за шпионаж у нас ? Смее ли въобще някой да зададе този въпрос ? А нещо по-конктерно за дейността на руските шпиони няма ли да каже Гешев, или всичко е предизборен PR ?

87

До оттечествен фронт

преди 3 години

Сьбиране в - 16 ч за прием на лекарствата от всички пациенти нареждане от главният лекар

86

Грипена е наред

преди 3 години

Жалкия фигурант го интересува само имунитета !!!ГЕШЕВ и следствения арест го чакат !!!

85

Анонимен

преди 3 години

Плешивия *** само бели прави.

84

Активист на БСП

преди 3 години

Путин немедлено ще изгони двама наши ! Просто реципрочност...

83

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Григорий Распутин И понеже си неграмотен и не знаеш що е това окупация ще ти кажа че Червената армия не изстреля нито един патрон срещу Български войник и не навлезе насилствено като твоите господари през 1918 -1921 година . Руските солдати не влизаха по къщите и дворовете на хората да ги грабят ,ама Французите и Англичаните дето ги бихме при дойран грабеха Българският народ както Турчин не го е грабил . И това са истински факти а не лъжи и измислици .

82

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Ей анонимният и ти ще търтиш да бягаш към Турция или Гърция ако Руснаците дойдат за трети път във България .А по вероятно е да ги посрещнеш със хляб и сол и първи да развяваш Руският байрак . Знам ви аз какви подлеци и страхливци сте Като опре яйцето до *** тогава роните крокодилски сълзи за пощада . Само че нали знаеш никой не остава скрит и покрит за тази работа се водят списъци и всичко се знае за такива като теб .

81

Задавам Се!

преди 3 години

Зеленият чорап изчезна, но това не е най-важното.Иска ми се да спомена, кой създаде военното разузнаване у нас и кой ковеше и назначаваше кадрите от Москва.Най-важното е тази тълпа от местни простаци, която е по-вярна на Русия от самите руснаци защото те, както е видно от броя на рускините в България, се спасяват панически от там. От страната на лагерите и убийците. Добро утро, Бидоне!Какво още трябва да направи Чехъла, за да разбере шипъла, за кого играе той. Образование и пак образование!

80

Григорий Распутин

преди 3 години

До Отечествен ФронтПоследният окупатор на България беше Русия. Войските и се изтеглих а идва в края на 1947 година. Замести а ги верните им слуги, но за всеки случай към всяко министерство беше прикрепен офицер от КГБ. Така, че тази мека форма на окупация продължи до 1989 година. А както виждаме как руските разведки си разиграват коня и сега не сме на по-добро положение

79

Анонимен

преди 3 години

Гешефт спинка ли сладко в резиденция - бояна