33

Анонимен

преди 3 години

до 40То понеже физиономиите и поведението на Мутафчията и Кантарджията са много интелигентни, дедовците им са били академици.

32

Анонимен

преди 3 години

Без значение какви активни мероприятия организират нощ-ниците, няма да се ваксинирам. Просто за една година съм обиколил всичко, каквото може да се обиколи, не съм се пазил по никакъв начин и щом не съм се разболял, значи вирус НЯМА.

31

Иванчо

преди 3 години

Погледнете физиономияата на този професор,какъв интелект излъчва.Какъв овчар е от 10 коляно.Обезценихме в България и титлата професор.Сериозно България заора дъното,няма излизане от него.

30

Анонимен

преди 3 години

Мангъров нали каза че 3/4 от лежащите в болница, не били за там? Подгласницата му веднага да излиза от там. А като тръгне пак на дефиле по телевизиите да обясни, защо с неговия имунитет се е правил че има Ковид, за да точи здравната каса.Много добре си е уцелил партията - и той е чалга, но в науката.

29

До 31

преди 3 години

Със сигурност заради тиквата си отидоха в пъти повече хора!!!

28

Чичо Любо

преди 3 години

Защо трябва да бъде обслужван, след като няма ковид 19 и той не е болен, а вероятно симулира. Къде, къде по -вярващи от него хора не могат да бъдат лекувани. Както Мадъров, да го лекуват с чайчета и леки супички

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 14Ганььооо, "ФрогНюз" са толкова надежден източник на инфо колкото и ПИК на Пеевски.Ако слушаш "ФрогНюз" то Пеевски и Борисов трябваше отдавна да са в затвора а Премиер да е Цв Василев и Васо-черепа.

26

Маг Минчо

преди 3 години

Вижте сега,откак човека започнаха да му дават трибуна по медиите, ценза му от доцент се качи до ранг професор.Все е файда,все е полза...

25

До Анонимен

преди 3 години

Заради тия, двамата колко хора си отидоха, Мангъров и Чорбанов===============Мхм дали е заридя тях двамата или е зарада едни други?

24

Анонимен

преди 3 години

Заради тия, двамата колко хора си отидоха, Мангъров и Чорбанов

23

Баче Кико

преди 3 години

Айде тогава всички бързо на кафенце за по 4ри лева - да не свършите като Чорбанов с естествения имунитет.

22

Анонимен хейтър

преди 3 години

Когато си ***, ***си оставаш завинаги. Дори да се водиш че си професор. Ама те такива сал хората на чалгарчето :)))))

21

Анонимен

преди 3 години

А, Мангъра кога ще го видим с тръба в устата, или публична ваксинация да му се направи.

20

Анонимен

преди 3 години

И колко пъти трябва да боледува, че да дочака естествен имунитет негова милост?Вече станаха 2 ли,3 ли хоспитализациите му..

19

Анонимен

преди 3 години

Къде е оня селянин който вчера твърдеш че този ЧОРБАнов нямал ковид и щял да съди някакъв математик че пускал фалшиви новини????И какви са тия смотани медии в Бг които през час сменят инфото за дадено събитие?!?!Или всички искат да са като Тиквата които се върти като слънчоглед от сутрин до вечер?!Имам усещането че всички са психясали.Селски и мноооого *** народец са тва ганчовците.

18

Сократис

преди 3 години

В същност тази информация не е никаква информация. Професор Чорбанов не е лекар, а Учен! Това е много различно от докторската професия. Всичко което е твърдял професорът е вярно от научна гледна точка. Той е човека с най-задълбочените знания и опит при работа с вируси и изготвяне на ваксини. Във вирусологията 1+1 не е задължително да е равно на 2, и това той многократно го е повтарял.В момента, неговата ситуация е обяснима и няма общо с предпазните мерки, но са малко разбиращите за да го схванат

17

А

преди 3 години

А защо е лъгал, че е преболедувал от ковид? Дано да оздравее и след това да му се подиграваме с приказката за овчарчето.Другото странно у него е ,че той се изказваше срещу ваксините,а самия той участва в разработка на нова ваксина срещу ковид.Нещо не схващам при него какво се случва или случвало. Някой по-умен от мен да ми обясни,че аз не разбирам.

16

Хехе

преди 3 години

Щом е добре, значи лежи и се храни добре!Да ни е честит апетита и здравето и на този здравен апостол, който знаеше 2 и 200.Мангъров вече донесе ли термоса с чайчето?

15

Анонимен

преди 3 години

Професор Чорбанов е поредния провалил се доктор покрай коронакризата. Пожелавам му да оздравее, но също така му пожелавам повече да не се изказва по телевизиите.

14

Анонимен

преди 3 години

В някои държави хора които отстояват позиция различна от тази която държавата се опитва да наложи падат от прозорците, случайно. В други държави методите са различни, вкарват ги в болница..... И те така.