26

гражданин

преди 3 години

Допустимо е да го бяха застреляли, докато е бягал и заплашвал останалите граждани. Но да го бият полицаи след като вече са го задържали и обезвредили не е допустимо.Нещата са толкова прости и не разбирам какви са тия протести. Полицията има права и задължения, и трябва да разполагат с железна психика в тези ситуации. А тези служители явно нямат такава, и имат нужда от сериозни anger management курсове. Утре ще набият и някое дете, защото не е изпълнило разпорежданията им.

25

Само питам

преди 3 години

Позитанските ***, които защитават активист на БСП трябва да имат предвид, че той е криминално проявен, шофира рисково в населено място, без шофьорска книжка, при това дрогиран и пиян, не спира за проверка, бяга от полицията. Ако защитават подобни елементи, но това си е за тяхна сметка. Изглежда защитават новото лице на БСП.

24

Анонимен

преди 3 години

Виждам че някой искат да няма ред в държавата.Да си е пълна анархия.Ако искаме силна държава точно такива трябва да са органите на реда!

23

Анонимен

преди 3 години

Грешката на куките е една единствена - трябваше да "съветват" мишока някъде на скрито , където няма излишни очи !

22

eve1

преди 3 години

А наркомана в София не го биха и какво направи той?Уби невинния Милен Цветков.Наркоманските им глави разбират само от бой.А снималият клипа случаен гражданин,как ще се чувства ако този наркоман убие детето му?

21

Анонимен

преди 3 години

Престъпници гонят престъпник, така се получи. Очакваме, ако има органи на реда, да се намесят.

20

Анонимен

преди 3 години

*** добре го надумкаха този ахмак.Ами ако беше прегазил човек на пътя?А!

19

нощен пазач

преди 3 години

Само един ме е разбрал.Нормално, но жалко.Явно на байганьо му е широко около врата.Ми не знаете какво е да гоня джанговците, чакащ да напълни каруцата с крадени строителни материали.

18

:)

преди 3 години

до 6не е спрял защото е дрогиран и е осъзнавал какво ще стане...а относно 15-те минути знаеш ли какви бели е можел да направи наркомана? Ако убие твой близък ще ревеш кат куучка, че е бил друсан ама сега лесно щели да го намерят..е такива нежни анууси кат теб съсипаха държавата:)

17

До 1

преди 3 години

Надрусан,кара с над 100км в населено място,няма книжка и отказва да се подчини на органите на реда!Добре че не е убил хора! Анархията ли ще защитаваме? В коя държава е позволено това?Един такъв уби М.Цветков и пак ли е невинен То бива слободия,бива ,ама хулиганщината на пътя не може да се спре с погалване и съпричастност към такива безотговорни и ОПАСНИ ЗА ДРУГИТЕ същества!

16

Анонимен

преди 3 години

Видеото показва всичко. Да понесат наказание за нарушаването на закона, както всеки друг.

15

много добре

преди 3 години

Подкрепям полицайте,на такива пишлемета само бой!!!!

14

Анонимен

преди 3 години

В никой случай не бива да се толерира безпричинно насилие от униформени!! Утре може вас да ви пребие някой като куче задето сте го попитали да си покаже служебните документи. Да ги съдят и уволнят дисциплинарно дано!

13

Анонимен

преди 3 години

"На протеста хора заявиха категорична подкрепа към полицаите, които по думите им са действали с единствената цел да спасят човешки животи."И колко живота спасиха, като налагаха вързан и беззащитен ?? Чувате ли се какви ги говорите

12

пожелание

преди 3 години

Боят за такива бандити да стане задължителен със закон !!!

11

абоната е на ~~~~~~~

преди 3 години

Защо не спряха Митьо Очите, дето караше по осевата линия, с пистолет опрян на предното стъкло ?!Иначе като го стреляха, отцепиха болницата заедно с мутрите - военна зона - пиле не можеше да прехвръкне.

10

Анонимен

преди 3 години

Полицаите и наркоманът- в съседни килии. Това заслужават.

9

Факт

преди 3 години

Тези полицаи искаха да убият незащитен човек!

8

до 4

преди 3 години

Пич това го има само в талибанските държави. Полицаите на всякъде бият, ама преди да сложат белезниците.

7

Галин

преди 3 години

"Не мисля, че е нормално да се упражнява подобно насилие. За това, че брат ми е виновен няма спор и не подкрепям извършеното от него, но не трябваше да се държат така с него", посочи той.Ние пък нормалните хора мисли, че брат ти заслужава тежък труд в полза на държавата за 300 гр ориз и 2 чаши вода на ден, до края на наркоманският си живот.