115

Анонимен

преди 3 години

Селяните научиха чуждата думичка локдаун и я повтарят като по бъркан за щяло и не щяло. Това което се случва в момента не е локдаун бе драскачи.

114

Анонимен

преди 3 години

"- Всички колективни и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и спортен състезателен характер за всички възрастови групи се провеждат без публика.".......................................Днес стартира световният шампионат по фигурно пързаляне в Стокхолм.

113

Анонимен

преди 3 години

Айде пак политизират проблема!Абе,разбирачи,посочете къде няма К19 и къде няма мерки и ограничения ? К19 и локдауна да не е патент на Борисов бе? Може ли пък да сте толкова проклети и подли?! Какво общо има Борисов с пандемията ? Погледнете как е в Китай,САЩ,ЕС,Русия ! Да не говорим, че е тук е сравнително най-меко ! Като не искате мерки поне не пропагандирайте срещу ваксинацията.Защото рискът да получиш рак на кожата или удавяне като си на плаж е пъти по-голям от този на ваксините !Проверете !

112

Анонимен

преди 3 години

Време е за протест срещу хунтата

111

Кюлчаров

преди 3 години

Никой не му дреме за здравето на индианците.

110

Анонимен

преди 3 години

Става въпрос само за едни пари - вашите.

109

Анонимен

преди 3 години

Изберете ги пак да ви тероризират.Стокхолмски синдром

108

Анонимен

преди 3 години

Нищо не се преустановява а се забранява. Аман от ефимизми. Хунта.

107

Анонимен

преди 3 години

Dnes.bg не ви е пъла статията:Спортните забрани не се отнасят за картотекираните спортисти към спортните федерации. Т.е. те могат да продължат да спортуват в зали, басйни и т.н. (защото те са защитени от коронавирус, очевидно).Спират се балнеолечебни центрове и таласотерапев. центрове. (т.е. хората, които имат медицинска нужда от раздвижване и лечени, ще ги оставим да си стоят неподвижни).Затварят се магазини над 300кв.м - т.е.малки магазинчета следва да работят.https://coronavirus.bg/bg/855

106

Анонимен

преди 3 години

Режим,а? Не било комунизъм,а? А какво е?Правилно-фашизъм. Притеснителното е че ви харесва.Няма вирус, на сайта на Световната банка, ясно се чете, че са отпуснати средства, още през2019 година, за локдауните и за борба с потенциалните безредици, които се предполага че ще възникнат заради мерките. Има още свободи, които предстои да се преустановят в името на вашето здраве и животА вие продължавайте да блеете и да им вярвате...Всеки народ си заслужава съдбата.

105

Кондуктор

преди 3 години

Локдаун ли, само на хартия! Влака пълен, половината без маски, другата половина с маски, но масово под носа. На централна гара същото

104

Основно ограничение:

преди 3 години

да не се гласува.

103

Факт

преди 3 години

Десет дневен предизборен локдаун. Факт.

102

Коректно Зелен

преди 3 години

До 132Щом смъртта е само един сън към Небесното царство, то да ни отнася с помощта на Светията Корона и да оставим Планетата на пчеличките и пиленцата

101

Оптимиста

преди 3 години

България печата поредната си срамна страница, но оптимистичното е, че този път е в крак със световните тенденции. Значи можело, поздравления!

100

само Господ знае!

преди 3 години

До Академик д-р АААНикоя наука не може да докаже произхода на вируса, небето,земята и вселената!Бога е твореца.Господ управлява. Той победи смъртта като възкръсна и живее между нас хоратаСмъртта е само един сън към небесното царство!

99

Анонимен

преди 3 години

Като свърши преразпределението на капиталите , ще свърши и ковид, и локдауните . Важното е световните фармации да си напълнят джоба от продажба на ваксини и целия бизнес покрай пандемията .

98

Анонимен

преди 3 години

Целта на б у к л.ук а от Банкя е да не се гласува.

97

Анонимен

преди 3 години

Честито *** погледи! Заслужавате всичко,което ви се случва. Трайте си и да ви таковат с двеста!

96

скафандрите

преди 3 години

До Академик д-р АААПазим ги за космоса когато там кацнем...Пандемия на скафандрите!