175

-

преди 3 години

Някой тук брои Борисов 04.Истината е че той нЯМА нито един изкаран пълен мандат -дори и този е нелегитимен от лятото със 70% неодобрение!Тъй че май е Борисов 00!!! ФАКТ!

174

КЛ

преди 3 години

Бащице, ще ти направим Мавзолей, като на онзи мръсен кумундел - Гошо Тарабата. Ама по-хубав. С картини, като онази, 'дето я прати на Вучич. Ама огромна, на цяла стена. Да се свети името Ти. И такива като Бъки Бомбата да немогат да го съборят и след 1000 опита. Снимай, орлице Севда, за поколенията. Ще бутнем чинията на Бузлуджа да му издигнем момумент, как гледа строго и ни води към светлото бъдеще. Ура и Амин.

173

Анонимен

преди 3 години

До 4.04Ще им се лъснат червените *** на Герб и СДС - предателите!

172

сатаната

преди 3 години

Пандемията във слюжба на Герб за мирни цели и здраве!

171

Анонимен

преди 3 години

България беше енергиен фактор. Защо трябваше да слизаме от пиедестала, та после да се мъчим пак да се качваме?Като се говори за 7-ми и 8-ми блок на АЕЦ, нали никой не си мисли, че вече имаме 6 блока?Имаме два. Първи, втори, трети и четвърти вече никога няма да заработят.

170

Анонимен

преди 3 години

Горкото човечище.Не го ли е страх от Ковид та маа га щи нон стоп ?

169

Анонимен

преди 3 години

Другаря Борисов ни спаси от Ковид епидемията. По време на управлението на Борисов 4 и Борисов 5 ще бъде изтръгнат и унищожен Ковид-19, Ковид-20 и Ковид-21 и ще се поставят основите на Ковид-22, Ковид-23 и Ковид - 24

168

Щирлиц

преди 3 години

Кранчето е спряно, и отдавна не се намира в България.Ама тоя нека си верва.

167

4.04

преди 3 години

Борисов 04!За ужас на огладнелите и оскотели за власт и грабежи кумундели!

166

Анонимен

преди 3 години

Еха, и тока ще стане 5лв на месец ,бензина 6 стотинки ,слагайте каски ,че ще валят матрялни блага - иде светлото социалистическо бъдеще ! тоя баш взе да мяза на живков - и визуално и по изказ и по хитрост

165

Емо

преди 3 години

НА СЛАВИ ТРИФОНОВ СА МУ ВНУШИЛИ,ЧЕ ЩЕ Е ВТОРА ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА----ТОШКО АФРИКАНСКИ ЩЕ БЪДЕ ПЪРВИЯ ИЗГОНЕН.... А ТОЙ И ЗА ПАЗАЧ НА БОЛНИ КУЧЕНЦА НЕ СТАВА.

164

Емо

преди 3 години

ГЕРБ-32% БСП-19% ДПС-12% ВМРО-8% СЛАВЧО--7,5% ВОЛЯ-НФСБ--4,5 ДА БЪ-4%

163

Анонимен

преди 3 години

Всеки ден тоя е на сафари в Африка.

162

ПроСоТо

преди 3 години

До До простотова защо не го кажеш на Тиквата?..Нали ТОЙ бръщолеви за "независимост" и"спиране на кранчето"?!Когато някой спомене това,става.."проффан",но когато Мутрьо се изцепи,става "велик"!..и нещо не си наясно с понятието "пазарна икономика"!Да не живееш през 19-ти век?СЕГА НЯМА "пазарноориентирана" дейност!!..Има само ДИКТУВАНА ОТ СВЕТОВНИТЕ ИГРАЧИ суматоха!

161

ДО 167 ОТ ЕМО

преди 3 години

КОЛКО ПЪТИ ДА ТИ КАЗВАМ,ЧЕ ЮЖЕН ПОТОК ГО ОБЪРКА ОРЕШАРСКИ.... ЕВ КОМИСИЯ ЗАРАДИ ТАЗИ "ЗДЕЛКА" СПРЯ И ОСТАНАЛИТЕ ФОНДОВЕ

160

ДО ПРОСОТО ОТ ЕМО

преди 3 години

МЕНЕ НИКОЙ НЕ МЕ Е ЗАПЛАШВАЛ, А И АЗ ГЛЕДАМ СВЪРШЕНАТА РАБОТА ЦИФРИТЕ И НАЙ-ДОБРИТЕ РЕЙТИНГОВИ АГЕНЦИИ КОИТО СИ СЛУЖАТ С ЧИСЛА...ЧИСЛА КОИТО ОПРЕДЕЛЯТ ЦЕННИТЕ КНИЖА НА БЪЛГАРИЯ....АНАДЪМ

159

Анонимен

преди 3 години

Започвайте добив на шистов газ,виж братята хървати...всеки ден земетрус,но енергийно независими от Русия!!

158

До просто

преди 3 години

А на теб ще обясня за т.н. ПАЗАРНА ИКОНОМИКА !Никой няма сметка да ти спира кранчето,защото той печели от теб,профан такъв ! Напротив-той ще ти се моли да ползваш неговите стоки/услуги ,защото с тях се храни !

157

До просото

преди 3 години

На мен пък ми се оплакаха хора от селото на родителите ми,че БСП са им давали по 30лв за глас.И като сложиш фалшифицирането както Радев стана президент....Сам се сещаш на къде бият нещата !

156

ПроСоТо

преди 3 години

някой да обясни на тоя "Титан на мисълта и словото и баща на българската демокрация" ,че за да сме ИСТИНСКИ независими,трябва да си имаме СОБСТВЕНИ източници!!Сега НЯКОЙ ДРУГ ни снабдява с газ..И който и да е той,винаги може да ни "врътне кранчето",или поне да ни изнудва...изобщо,малоумнитедрънканици на тоя вече станаха противни..