172

Handel

преди 3 години

До Ефект на пеперудата"Пандемията само ДОКАЗА,че Евроатлантическата общност НЕ е пример за подражание,"ЕС още от самото начало беше мъртво роден проект, наложен от няколко амбициозни политици с цел да останата в историята. Но няма как да обединиш икономически и политически толкова много държави с толкова различни икономики и политически ситуации.

171

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202Да, но пропускаш да отбележиш чче и обратното е вярно - работникът с марулите и 300 лв заплата ги купува (марулите) по 30 стотинки, а в големия град ги купуват (както сам го каза) по 1,50.

170

Анонимен

преди 3 години

До 193 "а минималната е 1000 лева. Това зная."Малко знаеш. София не е България. Имаше днес репортаж за зеленчукопроизводителите. И за това как изкупната цена на марулите в момента е 30 ст, а в супермаркетите се продават по 1,50лв. Човекът обясняваше, че при такава изкупна цена един работник работи за 300 лв. на месец.

169

Ефект на пеперудата

преди 3 години

Пандемията само ДОКАЗА,че Евроатлантическата общност НЕ е пример за подражание, както каза един професор.Идеите за Нов Световен ред от края на миналия век са морално остарели.Американската мечта за личен успех на всяка цена, капиталистическият идеал за печалба на всяка цена, либерален пазар и конкуренция не работят, защото светът Е глобален.Войната в Сирия срина Европа.Вирусът в Китай разболя ЕС и САЩ.Време е за подмяна на стария политически елит!

168

Анонимен

преди 3 години

САМО ГЕРБ

167

До 185

преди 3 години

За това, трябва да се въведе ЕВРО. Ако трябва и при курс от 20 лева за 1 евро.

166

До 194

преди 3 години

И 1500 да е, малко ли са?

165

ха така

преди 3 години

И никакви избори нали, докато цар Бойко е жив.

164

До 189

преди 3 години

Средната заплата в България е над 2500 лева, а минималната е 1000 лева. Това зная. Преди, през комунистическо робство заплати са били 10÷20 лева при цена на хляб от 1 лева. Зная, че последните 10 години България се е подобрила.

163

ГОВОРИТ МОСКВА

преди 3 години

ЛОКДАУН И ЗА КУНЧЕВ И ДА СИ ОДИ В ПЕНСИЯ ЗАЕДНО ЦЕЛОТО ГЕРБЕНО ПРАВИТЕЛСТВО .ДА СЕ ВЪВЕДЕ ВОЕННО ПОЛОЖЕНИЕ И ВОЕННА ХУНТА.РАДЕВ ЩО СПИШ ? МАРШ МАРШ ГЕНЕРАЛЕ НАШ В БОЙ ДА ВЪРВИМ КОВИД ДА ПОБЕДИМ !

162

Инспектор

преди 3 години

До 13033Абсолютно подкрепям това мнение,най-смисленото в дискусията.Само това ще ги стопира ненаялите се,ненапилите се и ненаходилите се.

161

Анонимен

преди 3 години

Както вирусът така и ваксините могат да причинят тромбообразуване, но ваксините не причиняват заболяване.Има прилика между спайка на вируса и човешките имуноглобулини т.е.антитела.Независимо дали се е изгаврила с нас Майката Природа или някой от нас, вирусът причини пандемия и доц.Мангъров е прав, че този тип пандемия ще стихне, когато 70% от хората преболедуват.Ще умрат 3% от заболелите, въпросът е да не са повече.97% ще преболедуват.

160

Анонимен

преди 3 години

До 182Кажи ги кои са тези заводи, любопитно ми стана :)))

159

До 13033

преди 3 години

Подкрепям изцяло. Но СМСа да е платен с цена от 6 лева за излизане. Така по рядко ще излизат мързеливите.

158

Анонимен

преди 3 години

Американски форум: питаш и ти отговарят.Руски форум: питаш и те питат.Български форум: питаш и ти обясняват колко си mъп.

157

до 180

преди 3 години

Нищо не предлагам. Ако исках да предложа нещо щях да напиша предлагам..... Времената сега са други. Никой не е казал да има по 1 заведение във всеки град. Сега хората имат други приоритети. Само констатирах, че идея си нямате как се е живеело преди време. Молете се да не настъпи отново хиперинфлацията, която преживяхме в България след 1990г. С молитви не буквално разбира се.. Молитва е като хипербола или сравнение да се молим значи да мислим какво ще изберем на изборите.Три фалита преживя Б-я.

156

13033

преди 3 години

като в Гърция да направят.Излизане навън само със пуснат SMS с номер и получено разрешение.Отиване до магазин - само с пускане на SMS и получаване на разрешение.Спрат ли те за проверка и не покажеш личен документ и SMS одобрение, олекваш със 150 евраЕто така е малко по на юг от нас.

155

До 180

преди 3 години

Ами ако трябва и без заведения и без магазини. А тези, които са работили там, никой не им е длъжен да им дава. Достатъчно заводи има, където търсят и дават заплати от по над 2000 лева заплати чисто.

154

Анонимен

преди 3 години

Еми 10 години локдаун предлагам, мисля че ще цъфнете и вържете през този период, не че ви пука :)))) Аз също не харесвам заведенията, не отива на 41 годишен челяк да се перчи вече и да се прави на г*з :)) Все пак ги разбирам челяците собственици на заведения, кредитите трябва да се плащат :))

153

До 179

преди 3 години

Няма против историята ти.Но, какво предлагаш?Отново по едно заведение в града и да ходим там само в петък?