31

фигуранта

преди 3 години

руски и сащски шпиони и политики - сейм шит дифърънт нейм !

30

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 34Може пък и той да е нанесен и затова да се спотайва.

29

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 29Наистина акцията е повече от показна.Чужди шпиони трябва да се застрелват и закопават на тайно място.И после да се водят безследно изчезнали.

28

Анонимен

преди 3 години

До 33Когато глуппаците говорят, умния мълчи и изчаква. За това.

27

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 26Е вън де,Вън руските и американските шпиони от България.

26

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка кво да тикажа мой човек, най-големия агент е Всевишния или ще го обявиш за светец :))))

25

Анонимен

преди 3 години

До ЕвалаСпираме колите и проверяваме за руски шпиони, това ако не е най-т*пата пиар акция на службите....:))) Хванали двама военни, сигурно им изнасят информация за стоте Т-72 танка които имаме, или може би за двата ни самолета на кръст :)))) Хубаво е да се хващат шпиони вредни за БГ, ама тази показна акция показва колко сме некадърни :)

24

Евала

преди 3 години

Боже какво печено антиразузнаване имаме, какви агенти-хващаме на редичка руски шпиони.Моля измислете нов тренд ,че ставаме за смях

23

Анонимен

преди 3 години

Чебурашка, проруските коментари са антибългарски, но и проамериканските са такива! Крайно време е да спрем да си сменяме господарите! Срамно е да искаме да сме свободни, а все да си търсим господар! Вън всички шпиони от държавата!

22

Анонимен

преди 3 години

До ЧебурашкаМалко ви стреснах и не давахте плюсчета, сега пишеш и си напраска 3, не че неможеш и 1 милион, били сме свидетели :))) Запомни, че най сладко е да получиш Одубрение реално, така само доказваш колко си жалък :)))

21

Смях

преди 3 години

Дреме им на руснаците за въш*лива България-бедна и ***.Само за моренце ставаше, но и там прецакахме нещата-изнесоха се към Турция.Вече си имат Черно море с Крим ,ние сме бита карта.Зацвъртяла мишката срещу мечката

20

До 12

преди 3 години

А защо единят от резидентите на масква е търчал презглава към руското посолство да си спасява жалката кожа?

19

Анонимен

преди 3 години

ВЕЛИЗАР ЕНЧЕВ В БТВ ГОВОРИ ЛЪЖИ, АМА КУПИЩА ЛЪЖИ, ДЖАМБАЗКИ ГО ЗАСЕЧЕ, А ЕНЧЕВ РЕЧЕ ВЕЛИКАТА МИСЪЛ- ТОВА НЕ СА ЛЪЖИ- ТОВА Е ПОЛИТИЧЕСКО ГОВОРЕНЕ..ЧАК СЕГА РАЗБРАХ ЛЪЖИТЕ НА ЧЕРВЕНИТЕ ОЛИГАРСИ БИЛО ПОЛИТИЧЕСКО ГОВОРЕНЕ- МАЛИЙ- ТЕ ТЕЗИ МИЗЕРНИЦИ МОГАТ ДА ДОРАЗМАЖАТ БГ- ПРОВЕРИ В НС КОЛКО РАБОТНИ ДНИ СА БИЛЕ ИЗВЪН ПАРЛАМЕНТА, НО СА ПОЛУЧАВАЛИ ЗАПЛАТИ- ТОВА БИЛО СТРАТЕГИЯ- АМАН ВА ДРУГАРИ ОТ ХИБРИДНИТЕ ВИ ЕКВАЛИБРИСТИКИ- ОМРЪЗНАХТЕ НИ ВА- АКО НЕ БЯХТЕ ВИЕ СЕГА МОЖЕХМЕ ДА БЪДЕМ С ДРУГИ ДОХОДИ...

18

Анонимен

преди 3 години

От посолството вдигнаха мизата. Вече всеки пост в защита на Ушанките ще се заплаща с по две касетки с Рубли, вместо по една.

17

Анонимен

преди 3 години

СПОКОЙНО РУСНАЦИ- ГЕШЕВ НЯМА ДА ПОДАДЕ ОСТАВКА, А НА 4.4 ГЕРБ ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ ИЗБОРИТЕ И ГЛЕЙ СЛЕД ТОВА КОЛКО ЧАМАДАНЧИКИ НА ВАКЗАЛЕ....

16

Анонимен

преди 3 години

Той отдавна е забит клина, руснаците го знаят отдавна :)) Това е на хорско ниво, на международно Всевишния ходи в Истанбул да угажда на бай Ердо за турски поток, даже и гонеше Путин по коридорите и проговори развален руски, голЕма работа е :)))

15

"Свобода "

преди 3 години

Този услужлив герберски сайт с платени *** , ботове сега ще нацвъка минуси на проруските коментари. Може би дори да триете неподходящи коментари.Е****свободните медии

14

Анонимен

преди 3 години

Да се закрива руското посолство и да вървят на майната си азиатците!

13

Анонимен

преди 3 години

Така е, наруши се диалога, така както си го представяха варварите от азиатските степи: те ни нареждат, ние изпълняваме.Много неприятно нарушаване на "диалога" наистина.

12

Анонимен

преди 3 години

1 Подвеждащ коментар е твоят, както и да е, песоглавите лирипути скоро ще се лишат от шпионите си в България. Аз също ти чукнах плюс по погрешка, виждам, че и ти си един от тях.