99

Анонимен

преди 3 години

Не мога да си представя какво е да мразиш толкова силно цял един народ. Турците са ни поробвали 500 години, Гърците - 300, обаче аз не мразя съвременните турци или гърци. Какво толкова сме им направили ние на българите в Македония, че ни мразят толкова?

98

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Македония = на Сърбия.всичко е...промито,файда няма.Ветото е...задължително и в обозримо бъдеще да не пада.

97

Barba Ganios

преди 3 години

...ami patko,nali ti i tsaria Tkikva,sled instruktaj v amerikanskoto posplstvo tichahte da podpisvate s tiah dogovori i da gi priznavate .....sega kakvo kakanijesh ?!?? Ti ako ne si si na miastoto ...nito nikoi ot gerbavite de bili v darjavata !!!

96

Бунгар

преди 3 години

Захариева изби рибата. Македонци да крадът фолклор от България??? Ами не виждаме ли,че ако не бяха хубавите Македонски песни,то почти друго няма.Напротив. Ние крадем фолклор от тях. Даже за Гунди оригинала е тяхна песен. Да не говорим и за другите хубави Македонски песни. Ако те кажат ...моме Калино,ние веднага модифицираме...Калино моме,само да не е като оригинала.Пародиите се пеят от българският Моцарт- Станислав Трифонов.

95

Анонимен

преди 3 години

Да дава колкото се може повече такива интервюта, защото западняците не са наясно с нашата позиция. За сметка на това северняците хвърлят луди пари, за да пропагандират в западните издания техните измишльотини.

94

Анонимен

преди 3 години

ВЕТО И НА СЪРБИЯ! ТЕХНИТЕ СЛУЖБИ МЪТЯТ ВОДАТА В ЗАПАДНА БЪЛГАРИЯ/МАКЕДОНИЯ!

93

Анонимен

преди 3 години

ВЕТО ДОКАТО ИМ УВРИ ГЛАВАТА!

92

ПроСоТо

преди 3 години

така...САМО прочетох заглавието на статията,така че ако има някакви "уточнения" в текста,не съм ги прочел...Стана ми интересно друго:-Въпросната пазарджиклийка нещо негодува с/у макетата /което може и да е добре/,но някакси пропуска ФАКТА,че ЦЯЛАТА НИ ИСТОРИЯ вече я ПРЕНАПИСВАТ ПРОТУРСКИ елементи,и в нея НЯМА "турско робство", а имало..некакво "присъствие"..ПЕТ ВЕКА..И не само това!.."Бавно и полека" се ЗАБРАНЯВАТ /и то НЕ от макетата!!/ ИЗРАЗИ,ФАКТИ и ИСТОРИИ,свързани с нашето минало.

91

Анонимен

преди 3 години

До БългарНяма как да ни крадът от историята и да са в ЕС :)) Никой от споменатите им герои не е казал язе съм македонец, всичките изрично споменават че са български македонци :)) Нема как, историята е за това, да се поучат хората от грешките си а ние сме правили много, въпреки че сме нямали загубена битка на фронта, след 1878 г. :)

90

Захариева

преди 3 години

Захариева не става за по.рене. не е къпана.

89

Българ

преди 3 години

Бълагарски интерес е Македония да е в ЕС.Обратното не е български национален интерес,а интерес на Сърбия. За това Бойко се прегърща с Вучич. Затова и Сърбия мълчи ,въпреки обидите към тях от страна на Каракачанов и Захариева.Не Ви ли се струва странноче Сърбия мълчи,въпреки негативните изказвания на Захариева,че Македония защитава интересите на Сърбия.На следващия ден след изказването у нас беше Външния м. На Сърбия и Захариева се беше прегърнала с тях.

88

Анонимен

преди 3 години

Захариева е мислех за ограничен женски индивид, тя се оказа змия усойница, браво :)) Когато 30 г. им търпяхме обидните етикети обръщахме гръб сякаш не сме го чули, сега искат на хранилка от ЕС и почнаха да настояват за "античния" си произход от Александър Велики, който се е имал за грък :)))

87

ЗахариеваЗахариева д

преди 3 години

Захариева да си боядиса косата,че.много зле изглежда.Да си обърне малко внимание,че даже косата и изглежда и мазна ,не се е къпала.

86

Ненаситен

преди 3 години

Захариева ,става ли за поре-е?

85

Не бе Тоше не ...

преди 3 години

Не разбираш .... неща ти местото просто искам да те изхвърля от него и да върнеш всичко що си получил ... аз ако се върна тама нали се сещаш все едно съм сгазил с някаква користна цел .... ти такава беля си ми направил, че не може да си го представиш ... сичко дето не трябваше да се случва ми се случи ... Пак ти казвам не искам ти местото, трябва да плащам 5 бона за докторска степен ... просто ще те изхвърля от там и тебе и Младен ...

84

РУСЕНЕЦ

преди 3 години

ПРИДИ МАЛКО ГУГАЛ МАПС СЕ РАЗХОДИХ ПО ЦЕНТЪРА ТЕТОВО АМИ ЧЕ ТО ПОЧТИ РЕКЛАМИ ДРУГИ НАДПИСИ БЯХА АЛБАНСКИ МАКЕДОНСКИ НЯМАШЕ А ЕДНО МЯСТО СРЕЩНАХ НАДПИС НА БЪЛГАРСКИ ОТ ДОЛУ ПОД НЕГО НА АЛБАНСКИ

83

Анонимен

преди 3 години

До ПроСоТо Те троловете обикновенно за това влизат,да се изсе.ат на метеното...

82

Анонимен

преди 3 години

Ще гласувам за партия ,която обещае ,че след изборите Веднага Бутат хотела/стена на тая в Алепу ! по-алчни от герберите Никога не е имало в Бг !

81

ПроСоТо

преди 3 години

обаче като гледам снимката,скоро че требе да си оперира гушката...разбира се,това НЕ е нещо "срамно",или "унижаващо"!..На секой мое да му са случи../дън дава Господ!/

80

Щерю

преди 3 години

Захариева тежко е изкарала Ковида - личи й. Доста е отслабнала и се е състарила...