37

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 361. "Е БИХ ИМАЛА НИЩО ПРОТИВ ТЪМНАТА КОЖА НА МЪЖ"2. "Не е въпрос на кожа, изобщо"Има ли смисъл от дебат/разискване - ти сама казваш какво искаш. Когато си наясно, не може да има спор.Няма как някой от тук да ти каже "не поемай черния чeп", след като това е твой осъзнат избор.

36

не така

преди 3 години

не изпадайте в крайности, защото не сте способни да удържите на думите и заканите си.Ако стане нещо ще подвиете опашки и ще побегнете (както обикновено)За това.. не изпадайте в крайности.

35

Анонимен

преди 3 години

Направо ме е гнус от коментиращите тук. Май трудно ще намерим по- големи расисти от някои българи. Аз ЛИЧНО НЕ БИХ ИМАЛА НИЩО ПРОТИВ ТЪМНАТА КОЖА НА НЯКОЙ ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ИНТЕЛИГЕНТЕН И УВАЖАВАЩ ме мъж пред бялата кожа на някой прос...к. Не е въпрос на кожа, изобщо. Но някои така и ще си останат в каменната ера. Не, в древните времена. Но знаем какво стана с тях, нали?

34

Анонимен

преди 3 години

Да считаме ли тогава, че чернотата е в центъра на бедността и беззаконието?

33

Анонимен

преди 3 години

Няма да закачате баба папундрела. Номер 1 е

32

Анонимен

преди 3 години

До DemonazТой е имал предвид кралското семейство, не всички разбира се :)) Според британски историци, Великия пияница е бил пример за провал в политиката до 1940 г., абсолютна издънка във всичко което се е хванал :)) Разбира се е осъзнавал това след поредния ром и решил да се моли на американците да го спасят, както са ги спасили през ПСВ :))

31

не така

преди 3 години

не изпадайте в крайности

30

Анонимен

преди 3 години

Не знам, освен да се хванат африканците и индийците и да ги линчуват. Ние пък сме били колония на Османската империя, имаме стихотворения за 3 синджира роби, ама това едва ли го интересува някой от засегнатите в текста по-горе страни.

29

Анонимен

преди 3 години

Черните са по-големи расисти от белич човек. Те подлагат на съд дори Историята.Явно белите ще съжаляват горко за дето са ги третирали като роби.

28

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 20Ами именно, никого не го интересува и въпреки това не спират да дрънкат и коментират и не оставят тези хора, Хари и и Меган на мира. Доколкото си спомням те вече не са кралски особи, които все пак кралското семейство ще издържа, макар и не с парите на данълкоплатците. Трябва да ви е ясно че с това което се прави някои хора си вадят хляба. И ако просто ги оставят на мира ще умрат от глад. Това кралско семейство хрантути цяла кохорта от такива вече толкова години.

27

Анонимен

преди 3 години

Дъртия мъж на кралицата...............Филип Гърка изглежда като Дракула...............100 % вампир и рептил!!!

26

Анонимен

преди 3 години

Проблема с черните ще се реши с тяхното изчезване

25

До Е по какво ги поз

преди 3 години

Е..............това е очевидно, виж очите им, излъчването им, това не са нормални хора, освен това живеят дълго............най-малко 100 години, не се разболяват от рак!!Има и други признаци.............има много информация в Интернет, само да искаш да четеш!!!

24

Е по какво ги позна?

преди 3 години

До мале ужасКоя отличителна черта ти показа, че са рептили по-точно???Очите, изкуствената восъчна кожа, или черните бездни зад зъбите им?Кое точно ти дава ясен знак, че са рептили?Не разбирам?

23

Не прочетох статията

преди 3 години

Това новина за Цирк Балкански ли е? По костюмите и шапките ги познах!

22

мале ужас

преди 3 години

Виж ги е, човек, виж ги... абсолютни рептили. Личи си просто, загледайте се в снимката.

21

До Demonaz

преди 3 години

Английските банки са финансирали Хитлер, затова Хитлер не напада Англия, а тръгва на изток към Русия!!!Тия неща не ги пише в учебниците по история, но умните историци ги знаем!!!

20

Demonaz

преди 3 години

До za UKИ как чърчил пияницата е бил нацист, като Англия е била против Германия през втората световна? Без коментар.

19

Анонимен

преди 3 години

Е много ясно, че ще се интересуват от цвета на кожата на Арчито, все пак от любопитство най-малко. Аз само не разбирам нас какво ни интересува Меган на какво се е обидила, от какво се е натъжила и т н ...Хора без никакви заслуги изс нищо ни занимават с душевните си състояния. През това време децата в Африка умират от глад, а по улиците на Лондон е пълно с бездомници.

18

Анонимен

преди 3 години

Тия двамата дъртофелници на снимката още ли не са пукнали???А.........забравих, че рептилите и вампирите живеят много дълго, защото се хранят с чужда кръв и енергия!!!