114

До 121

преди 3 години

Искаш починали след ваксинация, ама реално не знаеш какво искаш.Починали след ваксинация няколко варианта:- починал, защото и с и без ваксинация е щял да си почине от нещо си- починал, защото се е заразил с Ковид-19 преди да се ваксинира и с или без ваксинация е щял да си почине- починал, защото се е заразил с Ковид-19 след ваксинацията преди ваксината да започне да действа и т.н. като горнотои накрая починал заради ваксинирането, за което може би питаш и което е примерно един от 1 милион

113

Анонимен

преди 3 години

670 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение освен за статистиката.Всички ще се заразят неизбежно е,въпрос на време е.Важно е бързото масово ваксиниране ако има ваксини.Този вирус е създаден от човек-ФАКТ!

112

ДДРОнег

преди 3 години

Като че ли има леко намаление, но да видим в следващите дни дали пак ще е така?!Допреди отварянето на заведенията почти нямаше заразени !!!

111

Седи Симо и се хили

преди 3 години

"Не мое ме убиете - законите мойте ги пренаписаха да няма смъртно наказание.""Не може да те убием, то смъртта е избавление за тебе, но може да ти причиним много по-лоши неща както ти направи много по-лоши неща!"

110

Анонимен

преди 3 години

Според статистиката в България 5% от заразените умират, а 95% се възстановяват.От вчерашните заразени около 200 ще починат, от които около половината ще са на възраст под 70 години, а около 1/3 няма да имат възраст за пенсиониране.

109

Анонимен

преди 3 години

А починалите след ваксинация защо не пишат колко човека са?

108

Анонимен

преди 3 години

Аз казвам, да отварят всичко. Щом и ваксинации не щем, да вземем да се тръшнем сите наведнъж и кой оцелее, оцелее. Нали над 95% оцелявали, значи няма ядове.

107

Анонимен

преди 3 години

И къде е логиката, като се замени дебелия шал през устата с един купешки пар.ал, за да капе в касичката. А и често се носи в задния джоб по няколко месеца като развъдник на бактерии. И как да повярваш на измишльотините. Смях и плач...

106

Анонимен до стамо

преди 3 години

Лятото също се събраха над 4000 овце от ГЕРБ и също бяха без маски нещо да кажеш ?

105

Анонимен

преди 3 години

До Стамо/Радев събрал 4000, а на протестите срещу хунтата се събираха по 10-15 хиляди няколко месеца. Статистиката такава ли беше? Сложи си три маски, заключи се с три катинара и няма страшно.

104

Анонимен

преди 3 години

Както сте ги подкарали тези над 4000 на ден накрая да не се окаже, че нямаме толкова население.Заразените да се окажат повече от колкото са хората в България тези мотематици да почнат да смятат а не да се правят на лекари.Този цирк за увеличаващата се бройка и затварянето на страната е за изборите.Страха на бандитите от ГЕРБ е голям и те го знаят, че чашата преля и се опитват всячески да ограничат хората.

103

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен"Пълна заблуда е, че ваксините ще спрат вируса, след като има 1000 мутации и няма как ваксината да покрие всичко."Мутациите са много повече от 1000. Засега ваксините ги покриват, поне по-разпространените.

102

стамо

преди 3 години

НА 03.03 .2021.Г.,НА ШИПКА СЕ СЪБРАХА ОКОЛО 4000 ДУШИ,КАТО ПОВЕЧЕ ОТ ПОЛОВИНАТА БЯХА БЕЗ МАСКИ.,,ВЕЛИКИЯТ,,ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ СЕ ОПЛАКА ТОГАВА,ЧЕ МУ ЗАБРАНЯВАТ ПРАЗНИКА,СЕГА ТРЯБВА ДА ИЗЛЕЗЕ ПРЕД ПРЕЗИДЕНТСТВОТО С ВДИГНАТ ЮМРУК И ДА ИЗВИКА РОТ ФРОНТ КОРОНАВИРУС. 23897

101

До 105

преди 3 години

Ако баща ти беше в болницата с тръбите в устата , друга песен щеше да пееш. Тренирай, живей както искаш , но не се подигравай с чуждата болка.Не насаждай подобни мнения в хората.И не забравяй - топката е кръгла!!!

100

Анонимен

преди 3 години

И всичко това го творят "смелите бойци" от първа линия, на държавна хранилка. Какво ли мислят тези от втора линия-безработни, съкратени, с утрепан бизнес. Затворен, на гладно няма как да се получи.

99

Анонимен

преди 3 години

Пълна заблуда е, че ваксините ще спрат вируса, след като има 1000 мутации и няма как ваксината да покрие всичко. Хайде, да измислят нещо ново, че вече една година се изтърка.

98

Анонимен

преди 3 години

София рекордьор по заразени. Отличен резултат. Почти винаги София е първа. По-бързо преминаване на всички през настинката и край. Нищо друго няма значение.

97

Анонимен

преди 3 години

И в кое Мангъров не е прав. Статистиката си върви, вируса също. И края му се не види. Затваряне-отваряне, какво се промени за година и нещо. Византийците абдали и други като тях се бяха гипсирали, излизане чрез SMS... и какво промениха. Смехории ...Когато убият вирус със затваряне, нека да свирнат за да стане весело.

96

Анонимен

преди 3 години

Бойко, въпреки че си мафиотче, не си загубил здравия си разум. Лекарската *** те натиска със своето човекомразие, но ти се дръж още малко. Ще гласуваме отново за теб, защото си единственит, който, макар и в подтекст, но ясно каза, че нямаш намерение да затваряш държавата и да се държиш с нас като със скотове.

95

Анонимен

преди 3 години

Бойко ,невярвах че си толкова жесток ,за да спечелиш избори струва ли си да погубиш толкова животи ?