421

Анонимен

преди 3 години

Тиквата да се извини пред българския народ за ПОДАРЕНИТЕ 4 МИЛИАРДА НА УБИЕЦА БЕЗ ДУША-ЛИЛИПУТИН, БЕ...И да поема към бай Ставри Страстния...

420

Отечествен Фронт

преди 3 години

Срам и позор за народа на САЩ да си изберат такава откачалка като кукуто Байдън ,това говори че империята на мракобесието е на път да изчезне от картата на света .Ама и то Госпд е казал когато искам да унищожа някой първо му вземам акъла и тогава се разправям със него. Та това е голямо унижение на Амержите да си изберат човек за президент със явни психически отклонения си е жив трагедия .

419

Анонимен

преди 3 години

В скоро време Кървавият Пигмей ще може да се придвижва СВОБОДНО само в чертите на бункера си. Разбира се с памперси...

418

Анонимен

преди 3 години

Защо не се пише за арестуваните БЪЛГАРСКИ граждани,ДЪРЖАВНИ СЛУЖИТЕЛИ предавали държавни тайни на пРосия.ИМЕНАТАААА И БОЙ-да кажат кои са руснаците,дето са ги ръководели..Май ще се разтурва руското пасольство-свърталище на шпиони и УБИЙЦИ.

417

Отечествен Фронт

преди 3 години

До Анонимен Абе анонимният и ти си изперкал като като Джо кукуто ,щом го защитаваш със такъв пламък и жар .Я бързо към четвърти километър или към друга психиатрия .там ти е мястото за пребиваване .А може да припкаш и към САЩ и да се цункате и прегръщате със памперса Байдън ще сте си лика прилика двамцата .

416

Анонимен

преди 3 години

Байдън даде много лош пример на колаборационистите от ЕС. Вече и те няма да цепят басма на Путин и когато той поиска да разговаря с тях ще получи среден пръст като отговор.

415

Анонимен

преди 3 години

Ха-ха! Путин няма душа. Путин е убиец. Яко му го отпра бай Дън на Хипофизното джудже. Вожда и Учителя е разконспириран...

414

Гаро

преди 3 години

Тоя Бай...дън не беше ли уличен от президент Тръмп като дребен крадлю и криминален престъпник,заедно със синчето му?

413

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен Фронт 490Ха-ха-ха, болката май се засилва. Вземи нещо обезболяващо и силна доза успокоително.

412

Анонимен

преди 3 години

Путин вместо да се обяснява на четири очи да каже каквото има да казва в собствена защита открито както го направи Байдън. Путин пак иска скрито покрито по чекистки да се измъкне от ситуацията в която сам се насади. Но това е характерно за всички престъпници, когато изядат публично боя после тайно искат да се договорят с бияча си при какви условия може да остане в играта за в бъдеще. Явно е готов на всякакви условия само да остане все още президент на РФ.

411

Сашо от Варна

преди 3 години

Джо Памперса се опитва да се дърви...Я Путин си върни Аляска - много е лесно даже.А японците да си върнат Хаваите и Памперса ще се оцапа съвсем...

410

Отечествен Фронт

преди 3 години

Кукуто Байдън си навлече гнева на три държави Китай СК и Русия и трите имат ядрено оръжие което може да унищожи империята на злото и мракобесието само за няколко минути .Това са сериозни врагове на дъртият пен***дел изкукуригалият Байдън ,този убиец ще си плати сериозна цена за всички злини който САЩ направи на други народи по света .

409

Анонимен

преди 3 години

До Отечествен ФронтХа-ха-ха, боли ли, боли ли наакано русофилче?

408

Отечествен Фронт

преди 3 години

Дъртият кукунделник със памперса се оказа жив страхливец и се покри във дън земи телилейски ,та се наложи Псаки курабийката да се изказва заради него дъртият пен***дел .Ама то какво да искаш от дъртака сма***хнат които със висока скорост се е отправил към отвъдното .

407

Анонимен

преди 3 години

До АнонименАха, не си бил подвил опашката Байдън, а просто не можел да разговаря с престъпници! Ха!!???А да се пращат самолети фрашкани с милиарди кеш на аятоласите от Иран- може!Да звъни Байдън по телефона на Ким а той да го отреже.- можеИ да се прибира 10% от китайските милиарди от ККП за синчето му- също може.И милионите от жената на кмета на Москва- също може.Байдън просто се уплаши от разговор с Путин по въпроса. Или му за

406

Байдън уволни Путин

преди 3 години

Путин назначи Тръмп, а Байдън уволни Путин.Достатъчно се дискутира по въпроса за вината на убиеца Путин. Време е да се обощи и направят съответните заключения. Ясно е че тази криза може да бъде преодоляна само с отстраняването на Путин. Всичко останало е банклут на Русия и мъчителен разпад както през 1917 и 1991 години. Русофилите могат да си изберат единия или другия сценарий.

405

Анонимен

преди 3 години

Русофилчетата от 2 дена пикаят газ, но това е положението, на Путин му е даден старт към затвора. И няма какво Байдън да се изяснява и обяснява по видеовръзка на един доказан престъпник и убиец като Путин. Кой се обяснява с престъпници и убийци? Само съкилийниците му.

404

ля ля

преди 3 години

според мен са малко хората които могат да разберат че Володя е надградил себе си преди много години и може да сложи всикчо в малкия си заден джоб но човекът както е надградил така и помъдрял до такава степен че другите само завист и злоба бликат от където може! всеки сам избира дали да обича или да мрази! всеки сам избира дали да каже благодаря или не може да го каже! бай руснак е страдал та страдал за да може да стигне до там! някой от вас страдал ли е ? а колко ?

403

Ах

преди 3 години

Знае ли Джо какво означава поздрава на Влади ,,много здраве".....

402

Учуден

преди 3 години

До 472А да се пращат самолети фрашкани с милиарди кеш на аятоласите от Иран- може!И да се прибира 10% от китайските милиарди от ККП за синчето му- също може.И милиомите от жената на кмета на Москва- също може.Да звъни Байдън по телефона на Ким а той да го отреже.- също можеБайдън просто се уплаши от разговор с Путин по въпроса. Или му забраниха за да не стане за смях.