38

въпрос

преди 3 години

абе къде се намира Израел, имам тука Атлас с карта още от комунистическо и такава държава няма! Виждам Египет, Сирия, Палестина, ама такова нещо като Израел - не?!

37

Васалите

преди 3 години

"Ние надлежно изпълняваме всички инструкции. Освен това ни беше казано държавите членки да се въздържат от руска и китайска ваксини".Бойко Борисов - премиер на РБ.

36

Забавлявате публикат

преди 3 години

Как не ви омръзна да си съчинявате лъжи за Израел и Файзер?

35

Анонимен

преди 3 години

Нормално е да се разболееш след две този Pfizer, случва се, но русофилите са прости и развиват теории за конспирациите срещу западната ваксина.

34

Хм!

преди 3 години

Абе някой може ли да каже защо броят на заразените в Израел и Британия расте, въпреки че ваксинираха вече половината си население?Отвсякъде чувам за случаи на заболели от ковед ваксинирани и с двете дози на Пфайзер.

33

Анонимен

преди 3 години

Идват много страшни времена, навсякъде - и в западна Европа, и в САЩ, а в България ще бъде много страшно. Но споко, нашите англосаксонски приятели няма да ни оставят, ще се погрижат за нас да оцелеем, защото нашите англосаксонски приятели са лоялни партньори към славяните и ще ни помогнат.

32

Анонимен

преди 3 години

Добре сме със запада. Половин милион умрели от ковид в САЩ, black life matters, QAnon, 50% от американците не признават изборите, протестиращите ги разстрелват а се грижат за правата на хомосексуалистите, в Европа стоят затворени по домовете от една година и ходят с намордници по улиците, жълтите жилетки във Франция, в Испания арестуват певци защото не харесвали политическата система, гей паради, пълен провал на зелената енергетика, повсеместна цензура в медиите и социалните мрежи, провал с ваксините и с ковид, право да пътуваш и работиш само ако си ваксиниран, добре сме със запада.

31

Анонимен

преди 3 години

До до 25Проблемът е, че това мнение е на учен, работещ върху създаване на ваксини от десетилетия. Естествено, плоскоглав ваксър не знае това. Провери GEERT VANDEN BOSSCHEр или просто си остани глупав, все едно е.

30

Ваксинираните

преди 3 години

са Мобилното Био-Оръжие на Китайските К0мундета, те са Вирусоносители на най-опасните Мутации на Уханската Чума, това е наусно доказано, Уханската проказа като се срещне с ваксината мутира в още по-опасен щам!

29

Боци-БОЦБОЦ!

преди 3 години

Точно половината от смъртните случаи в Израел са през двата месеца и половина "ваксиниране". Преди масовата принудителна доброволна ваксина - 3000 починали за 10 месеца, след нея - 3000 починали за два месеца и половина. Няма връзка обаче, да не помислите. Освен това там имат от луксозната, скъпа ЕМАРЕНЕЙ ваксина, значи са много на далавера.

28

до 28

преди 3 години

чудно щи казаха че Тръмп е единствения президент на САЩ който не е започнал война. Нещо да кажешшш

27

до 25

преди 3 години

поредния дървен философ супер експерт

26

Анонимен

преди 3 години

Нищо хубаво не произлязло от Русия. Само войни!

25

Анонимен

преди 3 години

Ако разереш, че някой е ваксиниран стой по-далеч от него, поне на 4 -5 метра и ако можеш изобщо не говори с него. Вероятността да те зарази клони към 100%!

24

Обичам Китай

преди 3 години

и ЖиЖинПин - показа на Света, колко зле са ЕС и Брюкселското ПолитБюро от ЕвроКомисари!

23

Анонимен

преди 3 години

В момента - ваксинирането посред пандемия създва условия за вирусни мутации. Непълноценен имунен отговор на ваксинирани с една доза, или току що ваксинирани, при среща с вирус създава предпоставки да оцелеят по-устойчиви варианти. А наесен при характерните тежки ефекти от коронавирус ваксини при среща с нови версии на коронавирус, ще почне голямата беля. Тогава обаче ще тръбят, че е "нова мутация". И "спасението" естествено - още и още "ваксини". Късмет на всички. И подържайте запас от храна.

22

EA Daily

преди 3 години

През последните две седмици Чешката република се превърна в най-засегнатата страна в света по отношение на броя на жертвите от COVID-19. Това се доказва от данните на Министерството на здравеопазването на републиката, предава EA Daily. През този период в република с население от малко над 10 милиона граждани 26 пациенти с коронавирус умират на всеки 100 хиляди жители. Второто място в класацията принадлежи на Словения - 23 смъртни случая, третата е Унгария с 22 смъртни случая.

21

до Растежа

преди 3 години

поредния кух антиваксър си

20

до Нови данни

преди 3 години

стига с антируска риторика. Колко ваксинирани имат, колко са с двете дози. Хайде взехте да ставате досадни с това политизиране.

19

Растежа

преди 3 години

На заразените започна не от ученици и заведения, а от ваксинираните. Увеличи се с повече от 10000 на ден новозаразени, но не отчвтени, защото го броят като ваксинирано. Вече чужди експерти говорят, че ваксинираните са също вирусоносители