15

Крети

преди 3 години

В Австрия ги убеждават с Глоби ако протестират в Германия с водни уръдия и глоби. Диктатурата на Късия и меркантилната Баба.

14

Анонимен

преди 3 години

Ми що англичаните вакснинираха почти цялото си население като при тази гъстота на населенето от ваксините няма полза, те не знаеха ли предварително за това?

13

Анонимен

преди 3 години

Никой не им ще класическите векторни адено ваксини.Разбра ли са, че нов вирус се лекува с нов вид ваксина.

12

Анонимен

преди 3 години

Да де, на Англия населението и пречи, но Москва е по-голяма от Лондон, и няма проблем с населението и няма мерки и няма локдауни, и само 2% са ваксинирани, а в Англия над 50% са ваксинирани и пак броя на заболелите не намаляват а мерките стават все по сурови.

11

Джендър

преди 3 години

САЩ ще нападат ли Русия, Иран и Турция?Ако не нападнат някой, какво ще плюскат, ще им отслабнат!

10

Така

преди 3 години

Прочетох статията до половина и разбрах, че е поредния пасквил. Но ако нашите т.е. управляващи пуснат може би най-качествената ваксина на планетата в момента Спутник V ваксинацията рязко ще тръгне!

9

Анонимен

преди 3 години

нелепо е да се сравнява две несравними по пропорции неща - Англия е едно миниатюрно островче на фона на териториално най-голямата страна на планетата Русия.Как е разпределено населението по гъстота оставям на Вас, нали все знаете по много.

8

Защото

преди 3 години

ваксините им не работят. Нямат си БАН който да им изобрети работеща ваксина!

7

Анонимен

преди 3 години

В Англия като са ваксинирани над 50% защо мерките на падат ами стават все по строги, а в Русия почти няма никакви мерки и локдауни и то месеци преди да се появят ваксините.

6

Анонимен

преди 3 години

Защо да се бави? В Русия са ваксинирани около 2% от населението въпреки че могат да ваксинират цялото население и дори изнасят милиони ваксини. Но това е достатъчно за да се справят с кризата. В Русия всичко работи нормално, няма локдаун, а ваксинините са само за стари хора с крехко здраве или за критично болни с други болести за които един грип може да се окаже фатален.

5

АнонимеН

преди 3 години

АСТРА ЗЕВЗЕКА БЕШЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНА ЗА ПАЗАРА В ИНДИЯ ЗАРАДИ НИСКАТА СИ ЦЕНА НО НАШ БОРИСОВ Я ИЗКУПИ ЗА ДА УМОРИ НАЙ-ВЕЧЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ КОИТО ЗА НЕГО СА ОГРОМЕН РАЗХОД ЗА ДЪРЖАВАТА !!!

4

Анонимен

преди 3 години

британците тепърва ще го ....

3

Анонимен

преди 3 години

Мани ги тия... Защо в сърцето на европейската империя при нашите евроатлантически партньори Франция и Германия, имунизацията търпи пълен провал ?

2

Христо Христов

преди 3 години

Под брюкселското иго, европейските страни вляязоха в графата "по-бедни". Браво на британците, че де освободиха първи.

1

Анонимен

преди 3 години

Става въпрос само за едни пари. Никой не му дреме за здравето на индианците.