53

До до до до 38

преди 3 години

Разследввнията на журналистите бяха лятото и нр помня на коя руска тв беше, но показваха снимки от морги в Русия, където труповете са едни върху други, защото няма място в моргите. Лекарите които искаха да кажат истината масово се ''самоубиваха'' в Москва и Петербург. А информацията с разликата в смъртноста я има в сайта на руския статистически институт, потърси в гуглето.

52

Анонимен

преди 3 години

До До 38Да де, но в старите хора в Германия измират като мухи от вируса, а в Русия всичко е нормално и под контрол. Що така с великата немска медицина и здравна система не могат да опазят живота на възрастното си население?

51

Анонимен

преди 3 години

Много подценявате германжите и рано ги отписахте. След Първата световна също ги бяха зачеркнали и после същите дето разпарчалосаха Европа се потрудиха здраво в едни лагери и затвори и се криеха като мишки.При поява на точния лидер ще се сплотят като един за нула време. Защото са германци.

50

Анонимен

преди 3 години

До До 46В Русия има мерки, но а много по леки отколкото в ЕС. В Русия хората могат свободно да пътуват във всички 22 държави на Русия, маските не са задължителни, ресторанти, театри, молове - всичко работи нормално. Доката в ЕС хората са затворени в къщи, нямат право да пътуват, губят работата си а ЕЦБ печати пари да им плаща, на улицата с маски и който не е съгласен полицията ги бият и пръскат със струи вода.

49

Анонимен

преди 3 години

До До до до 38А що не коментираш твърденията на РУСКИ журналистиКои по точно руски журналисти?

48

До 46

преди 3 години

В Русия нямало мерки ??????ХахахахахахаКъде ? В Сибир ?Що за хора сте бе ?От къде ги четете тия неща ? Миналият месец се върнах от Русия ....,не само ,че има мерки,а и военни се срещат тук -там ,за да следят за спазването им !Говоря за Петербург.В Москва е още по-стегнато.И знаеш ли,Русия ще стигне Германия по стандарт и икономика,когато козата стигне лъва по сила !

47

До до до 38

преди 3 години

А що не коментираш твърденията на РУСКИ журналисти, че Русия крие реалните цифри на починалите от пандемията. Миналата година в Русия са умрели с 500 000 човека повече от 2019г. а официалните жертви на ковид са 90..къде е разликата? То по твойта логика (на комунистически ллъжи и пропаганда) най- добре с пандемията се справят Сев.Корея, Таджикистан, Беларус, Сирия, Венецуела и все такива, дето са известни със свобода на словото и медиите...

46

Анонимен

преди 3 години

Та малко статистика от днес!Германия,население-84 милиона, ваксинирани с две дози едва-2.9%новозаразени- 2463 лицаИзраел,население-9.2 милиона, ваксинирани с две дози-51%новозаразени-1439 лицаЗащо така?????

45

Анонимен

преди 3 години

До WTFЕдинствено Русия и Китай помогнаха на другите в епидемията. Германия на никой не е помогнала.

44

Анонимен

преди 3 години

Германците когато произведат самолет или прбитална станция, тогава ми ги сравнявай с Русия. А иначе тостери и прахосмукачки могат да произвеждат.

43

Анонимен

преди 3 години

До До 38Да, съвременната медицина може да удължи старческите страдания с няколко години. Но в Германия измират и млади и страи като мухи, докато в Русия от една година няма мерки. Икономиката на Русия работи, всички индустрии в страната работят, Русия разработи имунитет на населението с нисък процент на заболеваемост в сравнение с други страни. Русия е на 60-то място по общ процент на заболеваемост за една година в света на 100 хил. души население.

42

Анонимен

преди 3 години

В Кувейт и Саудитска арабия живеят колкото в България, и там ли са толкова бедни.

41

WTF

преди 3 години

И какво искате да кажете? Европа и в частност Германия се провалиха с това, че помагат на цял свят, докато другите суперсили са се изпокрили като мишки? За пореден път доказвате поговрката "Няма ненаказано добро!".

40

Анонимен

преди 3 години

Германия е нация от страци. За това си внасят мигранти.

39

До 38

преди 3 години

Ако средната възраст на населвнието в Русия е като в Германия, сигурно щяха да измрът 5 повече руснаци в тая епидемия. Средната възраст на жертвите на вируса в Германия е 81 години, я виж колко е в Русия и тогава коментирай здарвните системи. Само *** *** може да сравнява здравната и социалната системи на двете държави. След като руснаците живеят с 10-12 години средно по-малко от белите държави, а мъжете им 20...аре у лево боршняк

38

Анонимен

преди 3 години

Абе като гледам ония богоизбраните,нали уж ваксинираха цялото си населени а пък нещо бройката на новозаразените не мърда! Та викате,що така?

37

Анонимен

преди 3 години

А може и да не е случайно бавната ваксинация

36

Анонимен

преди 3 години

И какво стана - великата немска прехвалена здравна система кранкенкасето се оказа много по-зле от здравните системи в Белорус и Русия които до голяма степен са запазили принципите на съветското здавеопазване и се справиха без проблем с вируса.

35

Анонимен

преди 3 години

Те в Германия сега на друго място им е силата. Нека си направят един ЛГБТ парад и после да омяткат няколко дюнера.

34

...

преди 3 години

Ваксината на пфайзер-боинтех, не се произвежда в Германия, тя участва във създаването на ваксината, но не и в производството.Американците в момента произвеждат 4 ваксини които са одобрени (пфайзер, модерна, джонсън енд джонсън и също така астра зенека за която имат лиценз за производство въпреки че не е тяхна) всичко това се произвежда в десетки милиони дози на месец, ударно. Хората имат капацитет. Не са като някои държавици, които се молят на всички да им помогат с производството от некадърност