15

Анонимен

преди 3 години

Това, което прозира под кожата на тези американци е евтината им същност.Семпли хора без значение на цвета на кожата им.Посредствени.Със сигурност дори не разбират същността на монархията на Великобритания, което е разбираемо.Лошото е,че не разбират същността на човешката фамилия.Нормалните хора не размахват фамилните си проблеми по медиите.

14

Анонимен

преди 3 години

И майка и дъщеря се омъжват по сметка, та айде по леко с хвалбите

13

-

преди 3 години

Няма начин Опра да не е забелязала че дори Байдън си избира само руси. Много прилича на расизъм, дали да не го попита ребром..

12

Анонимен

преди 3 години

тъща къща обръща - стара народна мъдрост

11

Анонимен

преди 3 години

Тая история не е много ласкателна за "майката", колкото и "желязна" да е. Прозират доста неприятни качества, независимо колко усмихната е била. Най-големите скапаняци са някои от най-приветливите хора на публични места.

10

aa1830

преди 3 години

DMS Хари!!! Нека да дарим на тази толкова изстрадала двойка, да им дадем шанс да бъдат щастливи в един по-добър свят без расизъм.... А някой пита ли половината свят дето англичаните векове наред са грабили и са им слугували не е ли расистко?

9

Авертас

преди 3 години

Толкова много са добре прекроените биографии. Можеха да се постараят повечко. Какво е направила със златото от джобовете на баща си и което е скрила от сестра си? Значи те си иматродова склонност към лъжи, предателство и алчност. Намираме ги у жената на Хари. Тъстът наХари не беше поканен на сватбата от собствената си дъщеря. Не са общували с него и тезисълзливи неделни обеди са измислица за недоразвити мозъци. Жалък опит да се прехвърли върху тъщата грозното в проявите на неуспялата херцогиня.

8

Лойко

преди 3 години

Дайте да дадем

7

Анонимен

преди 3 години

Хайде стига. Вече всички с различен цвят на кожата станаха подтиснати, онеправдани. Като не е на тяхното веднага става въпрос за расизам, тормоз. И винаги те са добрите. Когато отиваш в институция, като кралското семейство, трябва да знаеш, че има правила и норми. Така и в живота и в работата. Човек не може да надскочи сянката си и тогава разбира, че не му е мястото там. И трябва да го приеме с достойнство, а не да прави циркаве пред медиите за пари. Грозно и пошло е. И това не е расизъм.

6

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 7Антантата или НАТО на Англия и Франция събират 8 милиона армия от Индия и колониите и България капитулира.

5

Анонимен

преди 3 години

Който не даде титла на булката, 3 двореца и 1 трлн долара е расист.

4

Анонимен

преди 3 години

Що ни занимавате с тия не знам вместо да разкажете как при Фердинанд през 1912 г. България имаше 800 000 войска при 5-6 млн. население. и беше една от най-силните в Европа.

3

Анонимен

преди 3 години

Проблема се решава само с чиска и премахване на монархията.Русия го реши от рас в 1917 г. и няма такъв проблем,а Франция още в 1800 г., България в 1944 *** отиват на кино.

2

Анонимен

преди 3 години

Точно така, избутайте неудобните новини за ваксината със спам за битовите скандали на кралското семейство.

1

Диди

преди 3 години

Няма ли да престанете с тия бе...