198

kireza

преди 3 години

В библията ясно е написано,че всяко извращение се наказва с камъни на площадите....Само чадата на Сатанаила извършват извращения и Бог ги е наказал в Содом и Гомор,като ги е изгорил живи!!!В Русия пропагандата на извращенията се наказва по закон и това е правилното!!!Ако мирно и тихо си го врът,никой не ги закача,но БЕЗ ПРОПАГАНДА!!!

197

Иван Иванов

преди 3 години

Всеки има право да обича и да бъде обичан,това трябва да се разбере от тези "патриоти".Заради такива като вас хиляди хора остават сами без любими хора поради страх от създадените предразсъдъци.

196

Българин

преди 3 години

Браво!

195

СереГей

преди 3 години

Другари,не така....

194

Анонимен

преди 3 години

Нищо му няма на Джамбазки,много си е добре,отвреме на време ги стряска из парламента,за да не заспят!А това е вярно - "Джамбазки обвини вносителите на документа в опит за заличаване на християнските корени на Европа"

193

Анонимен

преди 3 години

Орбан направи доста умно решение,спря им половете(около 70 броя) чрез закон и законно се записа, че има само два пола,а извън закона могат да имат колкото си искат полове и каза ,че го прави,не защото е срещу обратните и различните,а защото не иска обратните да тероризират останалите хора!

192

Анонимен

преди 3 години

ЛГЗБТ СОЦИАЛИСТИ.

191

Аз

преди 3 години

Лесно се правят евтини популистки изказвания. Трудно се ходи в казарма.

190

бляк

преди 3 години

Чудесна позиция от ВМРО! Не на джендърите и меките китки!

189

ББ

преди 3 години

бре наглец...шофираше пиян...обливаше с вода от централата ти протестиращи български граждани стачкуващи за Справедливост...и сега ни лъжеш,че си обичал онея които унизително газеше на червени сфетофари и обливаше с вода...ще те съдим...Ванче те е осъдил...щастливец си че е задочно...от ония свят...енич.р си!!!и съдиш ЕС...чийто парички вземаш отричайки ценностите на бащите създали ЕС!ЕС е велика идея...предалите я Народите ни ще ги съдят строго!!!

188

Праяч се на гледач

преди 3 години

Избори-2021 ГЕРБ - 24%: БСП-22%: ДПС - 19%: ИТН - 10%: ДБ - 5%: Възраждане - 5% и останалите под чертата. Парламент- Орел, Рак и Щука и наесен с песен пак на ИЗБОРИ, заедно с президентските!!!

187

Помнещ

преди 3 години

ВМРО - даде договор на Македония и я пусна в НАТО, срещу голи обещания, този от снимката пасува и не гласува против Инстамбулката конвенция, дадоха 5 000 000 000 за брахми на чертржи, продаваха паспорти и военни имоти. И накрая наглеците искат да са пак ПАТЕРИЦАТА!!!

186

Анонимен

преди 3 години

само комунистите са ми по-омразни от вмро!

185

Анонимен

преди 3 години

тия изперкаха тотално. Колко да е свободна България от ЛГБТИ? Тия влизали ли са в тикток да видят, че сигурно 20% от децата са с обратни наклонности и останалите 40-50% са съвсем окей с това, оплюват само тия от тях, които парадират много. Но останалите са окей и не отнасят много, или никакъв хейт.А Джамбазки си го знаем с какво какфяво отзад е ....

184

Анонимен

преди 3 години

и тая *** взе да се изявява като собственник на българина.вътрешно чувстват че народа си е още робски и обича господарите и заповедите им.даже казармата искат да върнат, за да затвърдят кой е роб и кой господар.

183

Бочко

преди 3 години

Абе колкото повече меки китки толкова повече свободни жени за нормалните мъже ,само скрит хомо мрази явните хомота.

182

Роко2

преди 3 години

Не е ходил в казарма при условие ,че е здрав явно го е било страх да не изпусне сапуна в общата баня.

181

Анонимен

преди 3 години

А Джамбазки как е гласувал?

180

рапа

преди 3 години

Кой го казва оня дето бяга 6 години от казарма и за цтелта удължава завършването на университета аа 12 години,оня дето кара пил-потенциален убиец на пътя.Предпочитам 100 ЛГБТ та за съседи вместо пиян дезертьор.

179

Анонимен

преди 3 години

Без вмро живота ще е по-лесен.