15

Анонимен

преди 3 години

Явно гените на Даяна се оказаха доста силни.

14

бай Х

преди 3 години

Какви поразии може да сътвори една *** ! Заради сляпата си любов , един престолонаследник се е поставил напълно под чехъл и ще разтърси цялото си семейство !!

13

Анонимен

преди 3 години

Целия свят видя че на сватбата Свекъра водеше под ръка тъщата и тя разведена де фскто както и нейната дъщеря.

12

Анонимен

преди 3 години

Да питаме Опра какво мисли за еничерството и други явления пък по нашите земи. ДАли ще се трогне и изуми?

11

Стига

преди 3 години

Няма ли кой да я спре тази менгиянка? Накара Хари да се обърне срещу своите, опитва се да събори цяла империя;да се върне в родината на майка си и там да се бори за правата си - нямат интегриране тези, само искат.

10

баба

преди 3 години

Относно неосъществените и неоснователни амбиции на Маркъл: Видяла жабата, че подковават коня, и тя си вдигнала крака да я подковат.

9

Менто

преди 3 години

Току що роден не гръцкия крал вече клати прогнилия трон на влечугите, отрочето на потомствени коняри и роби иска да властва и нищо добро не следва! *** и репти ли в борба за власт над хората.!. Ще дойде ли време за всеобщото сафари!

8

Анонимен

преди 3 години

Добре, че е уфатната Меган, та да отмъсти за всички знатни и незнатни роби, пренесени в Америка от англичаните, чийто живот е бил променен несправедливо, грозно изведнъж и почти завинаги. Въпросът обаче е: обича ли ме, не ме ли обича.

7

Анонимен

преди 3 години

В наше време човек трябва да казва каквото трябва,а не каквото мисли иначе ще го линчуват публично. Добре че сме най-затънтената провинция на Европа та тук все още можем да се изразяваме свободно,но и при нас ще дойдат тези времена.

6

ДО № 1

преди 3 години

Много точен коментар!Това показва, че всичко става заради отказа на кралскотосемейство да продължи да ги финансира с пари от данъцитена хората!

5

Коментар

преди 3 години

Голям световен проблем бееее!На кого изобщо му пука за тези безполезници,че по 100 пъти на ден ни занимавате с тях!?Нито ще ме нахранят,напоят,облекат или да ми платят сметките!

4

Много удобно!

преди 3 години

Недоказани обвинения в расизъм и се освобождавашот неудобни журналисти, без някой да може и думичка да ти каже!

3

антирасист

преди 3 години

Най мразя расизма, африканците, индийските навлеци и дръпнатите очи, богоубийците и осакатените полови органи. Изобщо всички престъпници

2

Анонимен

преди 3 години

Да беше жив Батето, та да ви каже истината:-)))

1

1234

преди 3 години

Какъв е кмета на Лондон, Бирмингам.... Това расизъм ли е, мин на финансите.... Но мисля че тези грешки ще бъдат поправени на следващите избори