156

Анонимен

преди 3 години

Комунистите направиха България 27-*** република на Европейския съюз.Дребните работи се дават на слугите и слабоумните.

155

ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ

преди 3 години

По правилното питане е защо не е в затвора

154

Анонимен

преди 3 години

Фейсбук няма почивен ден. За инфлуенсърът няма почивка.

153

БСП-жалки

преди 3 години

Комунистите газ пикаят от яд, че ГЕРБ ще обере славата , че е въвел еврото, а не БСП.

152

СТЪРШЕЛ

преди 3 години

ДО 157- МОЖИ И МАЛКО ДА ИМА, НО ТАКИВА КАТО ТЕБЕ И ТЕЗИ ДЕТО ГО ИЗБИРАТ НЯМАТ ХИЧ. И НЕ МОГАТ ДА РАЗБЕРАТ, ЧЕ ПО ТОЗИ НАЧИН СЪСИПВАТ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ, ДОРИ И НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА.

151

ПроСоТо

преди 3 години

гробарите направиха толкова много изменения в Изборния Кодекс В СВОЙ ИНТЕРЕС ,при това ТОТАЛНО ПРОТИВОРЕЧАЩИ на Конституцията,че ако имахме ..горе-долу СВЕСТНА съдебна система,отдавна тия текстове щяха да бъдат отменени...Но КОХОРТАТА се е бетонирала:-"съд","прокуратура","висши съдебни инстанции,..ВСИЧКИ СА КУПЕНИ,ЗАПЛАШЕНИ и ДРЕСИРАНИ!...май наистина не ни остава друго,освен да се надяваме на.."Второто Идване"..

150

БСП - смях

преди 3 години

Баба чака пред кабинета на кардиолога.Излиза лекарят и пита:- Вие за ЕКГ бяхте, нали?- Не, не, аз съм за БСП!

149

Анонимен

преди 3 години

Гербаджиите броят последните дни.Колко и да купуват вече и за пари никой не ги обича....Що за партия е ,вече не познавам някой който гласно да си признае че ги подкрепя....Простотията , наглостта , и крадливата същност дават резултати

148

ПроСоТо

преди 3 години

ама какви ги дрънка тая Ахладовица бе?!?!Конституцията е КАТЕГОРИЧНА:-Чл.65:..-(2) Кандидатите за народни представители,които заемат държавна служба,прекъсватизпълнението ѝ след регистрацията си...!!!!!!!А "ТЕКСТОВЕТЕ НА Конституцията са ИМПЕРАТИВНИ,нищо НЕ МОЖЕ ДА ИМ ПРОТИВОРЕЧИ"!!!!!!..ама какво да искаме от ТЕРОРИСТИТЕ ОТ "герп"?!?!За тях НЯМА закони,няма правила,има НАГЛОСТ,НАГЛОСТ,НАГЛОСТ!!!!САМО "мосю Гилотин" за тях,друга оправия НЯМА!

147

Анонимен

преди 3 години

ТУК ИМА *** С ЗАПЛАТА 1200ЛВ.

146

Иванов

преди 3 години

БСП трябва да се концентрира върху излъчването на репортажи за министър - председателя, като изисква националните телевизии да не ги отразяват, тоест да отразяват само външнополитически изяви на кабинета. В противен случай БТВ, Нова и БНТ ще нарушават закона за равнопоставеност на предизборната кампания.

145

БРАВО НА БОЙКО!

преди 3 години

Каквото и да ни внушават т.н. социалисти, никой не е забравил периодите на тяхното управление във властта. От всичките им правителства няма нито едно, което да е направило нещо добро за народа и за България. Още помним разграбването на държавната хазна, фалирането на банките, ограбване спестяванията на хората, помним мизерията, глада и нищетата. И същите тия днес обвиняват в нарушаване на конституцията Бойко, който е един от строителите на Нова България, посветил си изцяло на Отечеството...

144

Бсп е в будна кома..

преди 3 години

Какво беше това Бсп, че нещо не си спомням ?

143

Червените крадци

преди 3 години

Партия, в която все още актуални са имената на *** Нинова(техноимпекс),Кирчо Добрев(куфар с марки през Калотина):):):):)Румен Овч.(заробващите газови договори с Русия)и за капак адаша му Румен Гечев(фалит на България и 1$-3000лв)избори вече никога няма да спечели:):):):):)Един път излъгаха хората с "независимия" избран от руския агент Решетников пилот Румен Радеф и това беше:):):):)

142

Анонимен

преди 3 години

Споко бре,Тиквето ще бъде пенсиониран на 04.04.2021г.а пък после какъв "живот" го чака,не ми се мисли!

141

Анонимен

преди 3 години

Щом КОРНЕЛИЯ ЩЕ СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА, СЛЕД КАТО СТАНИШЕВ Я УВОЛНИ НЕЯ И ПЕЕВСКИ ЗА КОРУПЦИЯ/ ЕВРОПА ГО ПОЗДРАВИ ЗА ТОВА/ значи БОРБА ЩЕ Е БЕЗМИЛОСТНО ЖЕСТОКА! ПО КОМУНИСТИЧЕСКИ!БАТКО БРАТКО! БОЖЕ, толкова ли сме БЕЗПАМЕТНИ!

140

НОИ

преди 3 години

До Анонимен146. За пенсийте питай БКП преди 1989г защо са все още малки.

139

СТЪРШЕЛ

преди 3 години

ЗАЩОТО ТОЛКОВА МУ Е АКЪЛА, АКО ИЗОБЩО ГО ИМА!!!

138

Анонимен

преди 3 години

Аз питам БСП не се ли наядохте с милиардите от АЕЦ Белене, Цанков Камък и КТБ.

137

Съвет

преди 3 години

Мили червенотиквеничковчета от "Позитано" 20 , не се косете какво прави Борисов , а запретнете ръкави и свършете някаква работа поне за толкова години мързелуване и крадене ! Поне нещо дребно направете за благото на българина !!! Поне нещо малко,мъничко, дребничко, нищожно! Но, червени кърлежи, вие знаете само да крадете и живеете на наш гръб !!!