204

Анонимен

преди 3 години

Ейй,съсипаха я таа монархия,еййй. хахахаи му били спряли финанситането...е ти що се отказа от баба си и дядо си,бре момче?Те държат парите.... В щатите съседите им не им се радвали много,много

203

Гледна точка

преди 3 години

По принцип принцовете преди да направят нещо трябва да мислят с главата си. Само че наш Хари е объркал главите.

202

Анонимен

преди 3 години

Отракана е каката спор няма , в Холивуд се е нагледала на какво ли не а Харито като ученик ще е пред нея

201

стратега

преди 3 години

Меган Маркъл вярно е уловила актуалният треднд да се изкара дискриминирана на расова основа тя лично, а и бебето и. Това добре, но може и по-добре, както казваше ...За да попадне в топ на класацията на звездите трябваше също да каже, че са я изнсилвали в невръстна възраст. Сега това е много актуално. Особено при Опра-та, една през друга се интервюират изнасилени.Примерно лейди Гага. Преди да стане известна ходеше като извънземно или покрита с пържоли. А сега оказва се изнасилена. М-даа

200

Стига глупости!

преди 3 години

Това прилича на хитлеризъм, в обратна посока.Според нахалната госпожа е грешно, нетърпимо да си бял!Да не сменяме робството от 17-18 век, само, че сега белитеса робите, а черните плантатори, тип арийци!?

199

факт

преди 3 години

Моля за пълен текст на интервюто. Ще бъда благодарен да ми го преведат на български език и да прочета всичко.

198

Към поста

преди 3 години

"до Доктора", по погрешка сложих минус, напълно си прав, мунуса да се игнорира!

197

Защо да се самоубива

преди 3 години

заради една дъртофела? Право си е момичето, какви са тези кралски особи, да не са със синя кръв, или пръднята им мирише на теменужки? Много смотани са англичаните, щом още се кланят на една вмирисана дъртофела? С право това младо семейство се дистанцира от мухъла!

196

Анонимен

преди 3 години

Второто бебе ще е с тъмна кожа. От гените никой не може да избяга. Нищо лошо няма в това, но не разбирам от какво толкова се жалва Меган? Влизаш в британското кралско семейство ейй, не просто някакви си там хора с много пари и власт. Ще слуша и ще се подчинява, ще се съобразява с тях, много ясно. Хората са кралски род от хиляди години!Ще изгърми таз жена, я катастрофа, а друг "нещастен" инцидент.

195

Помнете ми думата

преди 3 години

Хари няма да издържи и ще се гръмне. Тая е направила черен живота на собственото си семейство. Уморила си е кучето. Казвало се е Арчи. Схващате ли ? После е направила ллуд първия си мъж. Той сигурно банкет е дал след развода. Сега е ред на Хари да му белее главата. Преди сватбата Хари беше в прекрасни отношения с брат си и баба си... със всички. Година след това...... дори собствения му брат не иска да го вижда.....

194

Анонимен

преди 3 години

Има една стара поговорка: "Циганнка и коза да не ти влизат в къщата"!

193

ВОЙНИКЪТ МЕГЪН!

преди 3 години

Много трогателно, ако ставаше дума за обикновено семейство.Говорим за кралското семейство на Великобритания - институцията, която е символ на Империята. Да се присъединиш към тази иснтитуция чрез брак е решение, същото като да се присъединиш към армията - знаеш, че ставаш професионален войник. Тази жена не е наивна. Тя е просто кариеристка. Тя знаеше прекрасно къде отива.Би издържала всичко, ако коронота беше достъпна за нея. Понеже не е, сега капитализира от позиция 2. Сметки!

192

истина

преди 3 години

Не гледайте че постоянно е ухи лена. Тази е зла жена от неопределен мешен ет ност.Целта е като уж напуска кралството, да го разсипе и окраде. Явно наивникът жена не е виждал, за разлика мъж опитната кака.

191

Анонимен

преди 3 години

Смело момиче ли - откога 40-годишна се сравнява с 10-годишно момиче. Тази е вряла и кипяла и има опит като Чичолина, а сега лъже и се опитва да се представи чиста като момина сълза.За Хюит - откъде сте сигурни за годината? Дори да е правен ДНК-тест, едва ли ще се разбере. Писмата му с Даяна, които той искаше да продаде мистериозно бяха откраднати. Защо ли? Може би са осъждали лекарства за рак? Сега е един ***, който едва свързва двата края.

190

Анонимен

преди 3 години

До до Доктора 208Я, що за въпрос... Докторите лекуват според дебелината на портфейла. Всеки го знае.

189

Анонимен

преди 3 години

Жалко за детето то няма вина за нищо, ама ти де се вреш дето не ти е мястото, ***?

188

до Доктора

преди 3 години

Хващам бас , че новото дете на тези двама мухльовци ще е *** с тъмна кожа ! Гените не можеш да боядисаш ! Все някъде избиват и се вижда кой какъв е ---------Доктореее, докторе... ако си доктор !?Как лекуваш хората?Според социаления им статус и етноса, или според Хипократовата клетва?

187

Анонимен

преди 3 години

***о и златотърсачката, страшна комбина... Хахахах! Тази явно не е доразбрала, че Хенрито няма как да се домогне до трона дори ако батко му ритне камбаната преждевременно... Еми да е разбрала, какво сега скърца злобно.... Хахахаха!

186

реално

преди 3 години

според мене за всяко бебе се коментира от роднини, семейство и познати дали е чернооко или русоляво, на кого прилича, на кого е "одрало кожата", дали се храни добре, как ходи по естествени нужди т.н.Кой знае защо повечето хора не са шокирани от това и не дават интервюта срещу хонорар. Нито мислят да се самоубиват, защото някой предположил че бебето ще е светло или тъмно.Меган и Хари, след като искали да се отделят от двореца, че не им харесвал, пък все се занимават с него, че и нас занимават

185

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен 202За съжаление, когато става въпрос за римския етнос в България, едното е непреодолимо свързано с другото... Какъвто и да е друг етнос - да, възможно е. Но не и с този. Не познавам прокопсали от такъв брак, освен римляните. Другия тегли като дявол и си бие главата в стената, с надеждата да свърши сам мъките си, съжалявайки безкрайно за липсата си на предрасъдъци... Имам достатъчно примери сред приятели и познати.