17

Анонимен

преди 3 години

369 болни са в интензивни отделения,те са важните.Колко нови заразени са открили няма никакво значение,освен за статистиката.Всички ще се заразим неизбежно е,въпрос на време е.Важно е да се ваксинираме масово и то бързо!Ако има ваксини де...

16

dtrumpp

преди 3 години

тикво-бойко, отваряй ресторантите и отивайте да се напивате барабар с ***

15

Живко

преди 3 години

На бас че сред тези 1733 нови болни има най-малко един ваксинирал се!

14

Зозо

преди 3 години

До До 9 ....Ресторантьорчетата сте в сивия сектор, не генерирата БВП, закривай!....Една елементарна кръчма миналата година е внесла над 30000лв. в бюджета.Ти колко внесе?

13

Анонимен

преди 3 години

Ако имахме мощности за производство на ваксини, сеха можерше да произвиждаме " Спутник 5" по лиценз, но нямаме, сакън да не се охарчиме, а купуваме ваксини по 28 долара дозата. Спи и хърка чутовно юнака балкански. Какво са това генни и биотехнологии, нали имаме чифте кръчмари на гол з......к?

12

Ричи Алибегов

преди 3 години

Ами така става след като *** от Щаба отложиха задължителната ваксинация с руската 40 градусова ваксина чак за 1-ви април! Който оцелее до тогава, да заповяда в дискотека Биад! След 05:00 ч. започваме да издаваме сертификати на ваксиниралите се с уникален QR код!

11

Хасан Вакссинатора

преди 3 години

Днес приемаме денонощно, нашият продукт ModeDNA e вашето бъдеще. Бъди оговорен! Нека промяната ти започне с нас!ModeDNA!

10

Ти! Ваксинира ли се?

преди 3 години

Не трябва да се отварят никакви заведения кръчи и простотии. И без това цяла година им дават пари без да работят ще почакат още малко.

9

До 9

преди 3 години

От носачи на чинии с долнопробна храна България няма нужда! Съвременните будители , революционери и строители на татковината са ИТ специалистите с хиляди левове заплати! Ресторантьорчетата сте в сивия сектор, не генерирата БВП, закривай!

8

до 7

преди 3 години

Не може всички да са IT специалистчета, трябват и келнерчета!

7

Станишката

преди 3 години

Добро утро, циркаджии!

6

Анонимен

преди 3 години

'' с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета ''..................И какво ... заради 300 болни човека да затворим бизнес, който храни 3 милиона ?аман от уплашени пенсии като тебе ... защо човек колкото повече остарява - по-трепери за животеца си ... ето тази загадка ми обясни ти, не ми развивай философии

5

Ваксиниран

преди 3 години

След ваксинацията при мен се появи страничен ефект - силна и свръхмощна сутрешна папуродървица! Стана ми твърд като железобетон и 5 санта отгоре! След 2 месеца ще се ваксинирам пак, а вие стойте заразени и полово негодни! Любовницата ми не може да ми смогне, втора ще търся! #astrazeneca

4

Алибеков

преди 3 години

Заповядайте понеделник 1.03.2021 на Гранд Оупънинга на моите кръчми и ресторанти!Сменихме олиото в повечето фритюрници :)

3

Анонимен

преди 3 години

Бройката на заразени и фатално покосени ще расте с любезното съдействие на алчните ресторантьорчета, предлагащи долнопробна храна с изтекъл срок на годност,приготвена некадърно, но за сметка на това на цени, надвишаващи западноевропейските аналози, укриващи данъци и налози, осигуряващи на минимална ставка служителите си - лакейска безполезна клика от келнери, бармани, наргилисти, хостеси/***/, сервитьорки/*урви/ крайно бездарни музиканти, да не забравяме и че там се разпрострянява дрога.

2

Анонимен

преди 3 години

Как е, има ли опашки от желаещи да правят експерименти със себе си? Или свършиха статистите, свършиха и химикалите.

1

Анонимен

преди 3 години

На 10-хилядния починал няма ли някаква премия да му връчите? Да кажем безплатно погребение, или централно място в гробищата?