77

плоскоземник

преди 3 години

Мангърсон- премиер!

76

Анонимен

преди 3 години

Е във ваксата има малко маймунско, но нищо

75

граблива калинка

преди 3 години

Ох, дано отворят на първи март кръчмите, че Съли тази година още не е сменял джипа...

74

Анонимен

преди 3 години

Ваксинирайте се бе,хора! Недоумявам как е възможно в 21 век при всичките чудеса на еволюцията да ни проглушавате ушите как ще ви убият ваксините.Задавате ли си въпроса ако всяка иновация в медицината досега беше отхвъляна от масата и обществото,какво щеше да е положението в момента.Знаете ли методите на медицината през Викторианската епоха,преди 150 години? Прочетете и се ограмотете ! Дали бихте искали и сега да ви пробиват главата ,когато ви заболи ? Или да ви оперират пред публика ?!

73

Е, и?

преди 3 години

Заразените вече са над 200хил при положение, че процента спрямо направените ПСР тестове, варираше между 5-12% от направените би трябвало да са направени около 2.5мил теста, което означава чисто статистически всеки втори българин в България да си е правил тест, аз съм питал поне 200човека познати приятели, никой не си е правил, на кой ги правят тея тестове и къде, щото опашки няма ...

72

Анонимен

преди 3 години

Вижте кметицата на район Красни село в София как сключва договор със самата себе си и си докарва по няколк хиляди отгоре върху заплатата си, която и без това не е малка. Тази е от Да България избрана с подкрепата на Христо Иванов И Мая Кюстендилска.Това са умните икрасивите и техните кражби в София!

71

Анонимен

преди 3 години

Вярно ли, че от началото на Пландемията в България заразените са към 12 милиона

70

Ричи Алибегов

преди 3 години

Ами така става като отложила чак до март задължителната ваксинация с руската 40 градусова ваксина!

69

Анонимен

преди 3 години

Само да питам. Позицията платен гербаджийски ***, вече към IT сектора ли се води?

68

Баче Кико

преди 3 години

Ми ти като си толкова умен па може да ми обясниш - та на какво се дължи на повишаването на заразените?

67

подвеждате.

преди 3 години

17 163 със сложена първа доза, а не имунизирани. Евентуално през май ще бъдат имунизирани, когато им бъде сложена доза две.

66

стъкмистиката

преди 3 години

работи

65

До Народа

преди 3 години

Хора усъзнайте се ГЕРБ спечели ли изборите този път,трябва да ги изнесем от Парламента,затова гласувайте и то за Николай Малинов,Възраждане,Васил Божков,БСП.Всички други са *** на Боко.Ако спечели Боко се гответе за война кой с каквото има!!!

64

Анонимен

преди 3 години

До Баче КикоНе се мъчи да мислиш. Не е по силите ти.

63

Анонимен

преди 3 години

До ЗапознатАлооо, неосведомен! Кой не се справя? България, Сърбия, Турция или Гърция? Айде махнете тази изкопана плоча! Само Швеция има по-лек режим, но смърността там е по-голяма. Виетнам, Южна Корея и Китай по-добре се справят, но там матреала е друг. "Нашите"китайци като си дойдоха февруари от празниците в Китай САМИ се карантинираха!!! Тук ламерите не моа ги спреш. От летището да види целата рода. Дори ски курортите бумкат на макс. И с ваксините ще ги настигнем и минем. Вие си джафкайте.

62

Анонимен

преди 3 години

до неделя ще са 2200 но Винету ще отваря кръчмите. То бива дебиллщиина ама това граничи с геноцид.

61

Анонимен

преди 3 години

Останаха ли здрави хора в тая страна бе?

60

Баче Кико

преди 3 години

На какво ли се дължи това увеличение след нова година и особено последните 2 - 3 седмици? Дали не е следстиве на някой от решенията взети от НОЩ и Бойко Методиев Борисов?

59

ДДРОнег

преди 3 години

До АнонименЗа жалост, пак ще има управление на герП ...Струва ми се, че този път ще бъде с по-широка коалиция, но никоя от партите, които ще влязат в парламента, няма да се коалира с бсп и това означава норо управление на байхОй, официално или неофициално !!!

58

Баро Вкаров

преди 3 години

Днес ще умре нумер 10 000 С коронавирусъ! Ше има ли премия за този щастливец,тиливизията ше излъчи ли спицияленъ репортаж?