19

Анонимен

преди 3 години

А тези творчески фондове към икономиката и енергетиката ли ще са?Демек, пак Гечев,пак,Овчаров, пак Ерменков...

18

Loyko

преди 3 години

Еййй....Не спря да иска тази жена. Само с искане не става. Даването иска да имаш какво и да знаеш как да го даваш.Да каже първо от къде и как ще ги събира ,а след това даването.Опозицията е сладка работа.Само искаш и не носиш отговорност за нищо и така ...заплатките си вървят,народа плаща ли,плаща.

17

Анонимен

преди 3 години

Ако не са БСП-то да разлайват кучетата,Герб направо не ги виждам!

16

Сатира

преди 3 години

Че има нужда обществото ни от култура има. Превърнахме се във нация в която простотията дивотията и Хейтърството са въпрос на престиж.

15

Анонимен

преди 3 години

Голяма герберка! Няма Цветанов, няма Метанов, ако не е Корнела, герберите нямаше да се доберат до власт.

14

Анонимен

преди 3 години

Боко пак ще гази с 200

13

Анонимен

преди 3 години

Като чуя в предизборна кампания да се говори за култура, и се хващам за кобура.

12

28550

преди 3 години

Ето още един щрих от социаизма. Дайте да не се будалкаме - ако ще въвеждатсоциализма в ЕС, да го направят изцяло, а не на час по лъжичка, защото така се изкривява смислът на действията на държавата. Наясно сме, че капитализмът вече не разполага с работещи идеи за подобряване на положението, но няма как да си кара на уж, както досега. Да се разберат и да да въведат социализма - редовият човек ще получи облаги, а баровците ще бъдат ограничени в грабежа.

11

Анонимен

преди 3 години

А със социализма какво правим. Защото те и другите искат фоддове, закони ала бала и какво ли не, но ще върнем ли социализма, ще има ли планова икономика и национализация на откраднатото от народа през последните 30 години. Ако не - сменете си името на либерална, християнска или каквато иската партия, а недейте да лъжете старите хора които помнят добрите времена от социализма и гласуват за вас, без тях и 2% нямаше да спечелите.

10

Анонимен

преди 3 години

Супер, и кой ще плати за това? От данъците ли ще изкупуване творби на млади таланти? Ега и тъпотията

9

Електра

преди 3 години

Гидика, на времето взе една награда за песента "Партизани". Не че беше хубава песен, а и той е брилянтен певец, а защото прослави шумкарските главорези, и сега си изпроси народна пенсия, като тях. Ха ха ха, някой каза че комунизма си е отишъл, ако не беше смешно щеше да е жалко, после не питайте защо народа масово напуска, тая заразена с болшевизъм територия...

8

ЕДИ КОЙСИ

преди 3 години

СПОКОЙНО НИНОВА СКОРО В БГ НЯМА ДА ИМА КУЛТ У РА . ВСИЧКИ ПАРТИИ РАБОТЯТ ЗА ТОВА

7

Анонимен

преди 3 години

Най-голямата в ГРОБ, след Боцко.

6

Рикиджия Северозапад

преди 3 години

Милфонка

5

Анонимен

преди 3 години

повече държавна грижа за културата. Видяхме го през социализЪма - дебели бездарни творци

4

Анонимен

преди 3 години

1% от БВП за такива като пернишкия театър.7 години бюджет и заплати без нито едно представление.Евала.Да живее културата и *** покрай нея.

3

Анонимен

преди 3 години

Какво чакахте вие, 100 годишната партия на кръволоци и обирджии на пенсии и мандри ?!Кога рукия комунист е дал нещо за хоратя ?!

2

Давай ги от себе си

преди 3 години

Стиха сте правили с чужда пита помен!

1

Анонимен

преди 3 години

БСП значи криза, мизерия, глад, нищета, режим на тока, режим на водата, инфлация, фалит на банки, смутни мутренски времена, мутри, куфарчета, кредитни милионери, спрени ееврофондове, публични разстрели, обири, кражби, изнасилвания!ПОМНИМ 1992, ПОМНИМ 1996 - та!НИКОГА ПОВЕЧЕ БСП НА ВЛАСТ!