125

Анонимен

преди 3 години

Пак я докарахтеНе ме гледай какво правя, Слушай какво ти пея или радиото или БТВ, Нова или.....

124

Анонимен

преди 3 години

Кунчев как не те грях към старите хора над 70 и 80 години да ги инжектирате със недоработената ваксина на "Астра-Зенека". И сега младите като я отказаха гледате да я пробутате на възрастните които по-малко ще се съпротивляват. Излез по някоя телевизия и отговори на въпроса ми. Купете Руската ваксина и всичко да се оправи Кунчев!

123

Анонимен

преди 3 години

Наложително е да припомним чев началото на пандемията основен проблем, който притесняваше щабът и властта, беше за липсата на ВЯРА В СЪЩЕСТВУВАНЕТО НА ВИРУСА. Липсата на вяра е основна пречка в провежането на каквато и да е пропаганда или идеология. А от чисто медиценска гледна точка, липсата на вяра в даден болестотворен агенат до сега не докано, че пречи на съществуването му.Затова бяха впрегнати толкова ресурси в разпространението и осигуряването на тази вяра.Обаче нещо не стана...

122

Анонимен

преди 3 години

Това не е клавиатурна подредба, това е кодова таблица. Спутник използват КОИ8.

121

До Кунчев

преди 3 години

Защо богопомазаните избързахте с добрите ваксини? - Да не би случайно да останат и за вас само зенека.Защо киноартисти, ккк ви и наркомани ги ваксинирахте с предимство.Ако 6 страни в европа употребяват прехвалената от вас зенека. Колко я отхвърлиха.Да не мислите, че сме ненормални????Къде и кой лекар поставя ваксини по избор???? Малко са им по 10 лева. Къде са списъците????

120

Анонимен

преди 3 години

К'во ме интересува какво препоръчва тоя ?

119

Виц

преди 3 години

Между две мишки: - Ще се ваксинираш ли? - Ти луда ли си? Те, опитите върху хора още не са приключили...

118

Ваксинар Чипосанов

преди 3 години

Само да попитам: Чиповете в Спутник V на БДС ли са или на Фонетичната кирилица?Щото БДС-а не го долюбвам, а пък западните ваксини , ако после ще трябва да четем на шльокавица

117

На есен

преди 3 години

друга песен пеехте - че поданиците ви ще имат избор. Лъжци и некадърници сте вие.

116

Анонимен

преди 3 години

ЩОМ НЯМА ИЗБОР ЗНАЧИ НЕ СТЕ СИ СВЪРШИЛИ РАБОТАТА, ПОДАЙТЕ ОСТАВКА.

115

Анонимен

преди 3 години

Забележте, че тук от устата на главният здравен инспектро?! за първи път се лансира темата за вредата на социалните мрежи върху някаква политика от страна на властите.Тук точно трябва да ви светне червената лампа. И ето ви новина от друг сайт"шефовете на Фейсбук Гугъл и отново на разпит във Вашингтон, защото на техните платформи се дава поле за разпространение на слухове за ваксините и изборният процес, което е довело до размирици"Така , планът тече точка по точка.Свобода на словото, а?

114

Анонимен

преди 3 години

Тва на астрата творение инспектора да го препоръча на баща си...*** не вервам

113

Анонимен

преди 3 години

т.е. давайте да ви бием една инжекция, нямате право да питате каква е

112

Лъжат ПРЕСТЪПНО!

преди 3 години

Работя във финансова институция в която от миналата седмица ваксинират и избор ИМА. Само, че желаещи много няма. До колкото разбрах желание са изразили грубо - под 5%!Лично аз няма да се ваксинирам: убеден съм че вече го изкарах (леки симптоми + 3 седмици липса на обоняние). По скоро бих си направил тест за антитела,така просто за информация. Жена ми, децата ми и други около мен никакви симптоми.Личното ми мнение:вирус ИМА но ХИЛЯДОКРАТНО ПРЕЕКСПОНИРАНА и УМИШЛЕНА ИСТЕРИЯ, спасяваща СИСТЕМАТА!

111

Анонимен

преди 3 години

Кунчоцял живот на държавна хранилкане те ли е срам бефалирахте бизнесисъздадохте безработицадано бог ви накажекиро брейка е прав за вас, че сте murshi

110

Тя

преди 3 години

Омръзна ми от лъжи. Имам чувството, че умишлено се бави тази ваксинация, за да може да всявате страх, напрежение и безработица. Получаваме някакви смешни количества ваксини и предимно тези, които се отхвърлят от Европа. Защо постъпвате така с този народ? Засега сме нямали право на избор. Ние въобще нямаме никакво право. Дори и да искаме да се ваксинираме. Лъжи, лъжи.......148 години след гибелта на Апостола.

109

Анонимен

преди 3 години

АЙДЕ БЕ, КУНЧЕВ, БЕЗ ДА СЕ ЗАЯЖДАМ, КАТО ИМА "ФАКТИ" ВЪВ ФБ, ОБОРИ ГИ ТИ БЕ! ДАЙ "ИСТИНСКИТЕ " ФАКТИ??АМА НЕЩО МЪЛЧИШ КАТ НАС..АН!

108

Анонимен

преди 3 години

На Бил Спринцовката и "вирусите" му са като операционната система - скапани. Ще чакат да започне умирачка от ваксините и ще изкарат плашилата във всички държави да обясняват за якото, ама якото умиране.

107

Анонимен

преди 3 години

До Анонимен: до 93: Освен за Нюрнбергски кодекс знаем и за Нюрнбергски процес, където много експериментатори с човешкия живот са си получели заслуженото.

106

Анонимен

преди 3 години

Спутник е единствената ваксина с производствено кирилизирани чипове. Останалите са с недоказана доработка. Или нищо, или Спутник V.